НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 565
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Юле, понеже тя така охотно си хапва плодови пюрета от първата проба и аз очаквах, че и зеленчуковите ще са без проблем ама явно не. То и вкусът им не е много добър ще се мъчим утре пак. Обаче как изненадах девойката. Тя като види бурканчето и отваря широко устата и пресяга и двете ръце да държи с мен лъжичката. Като я лапна и замръзна   Joy Ние не говорим а подвикваме в различни тоналности и ако нещо много ни хареса пищи хората ме гледат  все едно я бия  hahaha

Май ще ми купуваш риза  Mr. Green

Лора Честит Рожден Ден! Да си много обичана майка и съпруга!

Диди И картофа и моркова затягат, та наистина може да се е запекла сладураната. Незнам колко дена неисхождане се води запек, но може да пробваш да и даваш водичка или да и разреждаш пюрето с кърма/ незнам защо, прочетох го в една тема  Rolling Eyes / Другия вариянт е следващия зеленчук да е с разхлабващо/регулиращо действие  Peace

Усмихнат ден!

# 76
добро утро и от нас!Малкия тази сутрин като замрънкал още от 5 часа и се чудя бре тва дете друг път става в 8-9 а сега какво му става.Като го видях той целия мокър миличкия,снощи не съм му сложила памперса хубаво сигурно.Та го смених хапна и сега спинка.Нещо тези дни и той неще пюрета а преди ги хапваше с усмивка.Омръзнаха ли му незнам ама такъв рев му хвърля  като му подам пюрето.Каши яде давам му 2-3 пъти в седмицата.Тук при нас има детска кухня от 6 месец,правят супички,кремчета и всички деца много ги харесват та се чудя дали да го запиша като навърши 6 месеца.Може да опитам.Днес пак ще вали smile3515омръзна ми вече.Мами да ви питам нещо кога трябва да смъкна кошарата на долното ниво?Все се чудя,сигурно като стане по активен в движенията и като започне да се премята ,но незнам......все пак да питам.ЛОРЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquetЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ДА ПРАЗНУВАШ.

# 77
  • Попово
Лора, 4 ю  Hug

# 78
  • София
Юле, понеже тя така охотно си хапва плодови пюрета от първата проба и аз очаквах, че и зеленчуковите ще са без проблем ама явно не. То и вкусът им не е много добър ще се мъчим утре пак. Обаче как изненадах девойката. Тя като види бурканчето и отваря широко устата и пресяга и двете ръце да държи с мен лъжичката. Като я лапна и замръзна   Joy Ние не говорим а подвикваме в различни тоналности и ако нещо много ни хареса пищи хората ме гледат  все едно я бия  hahaha

Май ще ми купуваш риза  Mr. Green

Имаш я  Peace А май аз ще трябва да посетя очния Joy

# 79
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306623&pid=12076201
ето и снимките

Лорче-честит рожден ден мила  bouquet

# 80
  • Sofia
Честит рожден ден Лора!!!

# 81
Добро утро от нас!
Лора,  nbirthday
Валя, аз като казах, че Дани яде като хората точно това имах пред вид - отне ми почти месец докато започне да си отваря устата и да изяжда поне половин бурканче от 125гр. Зеленчуковите пюрета са си гадни, но ще свикне, няма къде да иде. С повече търпение. Simple Smile
За марките пюрета щях да пиша - давах на Дани веднъж Ганчев - яде го ама...разредено с повечко АМ и след като прочетох цялостния състав реших, че ако ще му ги давам ще е по-късно\поне с 2-3-4 месеца/. Вчера му давах и на Сънвал(тиква с картоф и копър), но него и разредено не го яде. От даваните до сега яде Хип и Гербер(морков). Ще си ядем добрия стар Хип, пък да е жив и здрав тати ни Simple Smile А на 9 месеца на кухня. Simple Smile
Ванина, като бях в Разград в един бебешки магазин ми казаха, че като не ядял пюрета (той не ги тачеше никак тогава) да съм го запишела на кухня - била от 4 месеца там. Аз лично предполагам, че е съобразена с възрастта. Според мен може да опиташ, а ако не ти хареса винаги можеш да се откажеш. Simple Smile
Хайде че се увлякох.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 09:43 от mamaAnna

# 82
# 83
Лора-честит рожден ден

# 84
Лора, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти да си жива и здрава, все така одухотворена и радваща се на малките и красиви неща! Желая ти хармония, топлина и много любов!

Ели, давай малката на повечето ви познати да я гушкат и да свиква и с други хора. Митаче ходи у всеки, усмихва се, понякога започва да ръмжи. МНого харесва майка ми, веднага започва да й се усмихва и да пърха с ръчички.
Вчера ми донесоха пюрета Сънвал, някои ми изглеждат гъсти, има ябълка с манго, екзотично. Някоя мама беше писала, че Ганчев ги сгъстявали, сгъстяват и хип и сънвал ...разликата е, че в първите слагат модифицирано нишесте, а в другите оризово нишесте и оризова скорбяла. В някои плодови съдържанието на плодове е 100%.
Аз давам основно Хип, давала съм  Ябълка и тиква на ГАнчев и го харесва, но картофи и тиква на ГАнчев е много степкаво и не ми харесва изобщо. ЩЕ видим дали ще хареса Хип.
ВАле, знам че някои деца недолюбват зеленчук след плодово пюре. Моят юнак пък тачи повече зеленчуковите, аз тях въведох първо.
Вита, ти сега не даваш ли морков? При нас алергията се прояви по същия начин-около устните, под едното оченце и по лицето. Аз мисля да пробвам пак след като е минал месец.
Най-добре е да ги правим ние...смесваме зеленчуци без никакви сгъстители...аз след като въведа повечето плодове с пюре, ще му давам сурови настъргани.
Иначе замразих спанак и картофи на кубчета и сега вадя по 2-3 и смесвам. САмо че от спанака ачкахме малки зелени и твърди бонбони доста време, 3 дни след като го спряхме.
Митаче обожава тиквата, а от три дни яде и по 1/3та малко пюре на Хип ябълка и круша и му действа добре.
При мама има една огромна тиква, сега мъдрим как да я консервираме, част сварена и пюрирана в бурканчета, друга във фризера, някой замразявал ли е тиква сурова и какъв е резултата?

# 85
ЧРД, Лорче
Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш сто години свой рожден ден!

Нелчо давам я ама тя не иска и започва да реве веднага.Ето снощи бяхме на имен ден и поседя за около десетина минути в един приятел и това беше.Иначе малко закъсняхме с банята и докато се наяде после и да ляга стана 12 часа.И сега още спи.Май ще пропуснем закуската и направо ще обядваме.Анита много хареса картоф и тиква на Хип.Изяжда цяло бурканче 125 гр.Вчера й правих тиква с броколи и него изяде.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 10:47 от tsvetkova_elica

# 86
Лора, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, мноооого щастлива и много обичана!

# 87
  • София
Добро утро!!!!
Днес моето дете става на 5 месеца!!! Почерпете се за негово здраве!!! Hug

Лорче ЧРД!!!! Много здраве, щастие, късмет, любов и все хубави радости да ти носят децата!!!! Hug

Деница многоооо голям сладурчо е!!!!

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 11:13 от aleksa_sm

# 88
  • София
Честит рожден ден Лора!!!

честито и на всички които имат повод за празнуване   bouquet

# 89
честит Рожден,ден Лора! Бъди жива и здрава,и много щастлива.
честит мини Рожден ден и на Крис!
Деница,браво на Ивко,много деца плачат в църквата,и от попа,а той добре се е забавлявал.
ssht.secret  Laughing и мен.

Общи условия

Активация на акаунт