НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 566
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • до Пловдив
честит рожден ден ЛОРА

честито и на всички които имат повод за празнуване днес
относно пюретата и ние сме така голямо мрънкане пада плодовите ги яде но зеленчуковите е някакъв ужас засега съм давала на хипп морков тиква картоф пащърнака най го обича от всичките

# 91
  • София
Ели, свиквай я че иначе ще става по-лошо като пораства. Моята нали от малка свикна един уикенд при едната баба следващия при другата и сега е много общителна. Хили се и на непознати, е не съм пробвала да я оставя на непознат а аз да изляза ама който я гушне стои в него. Само че вече не искат да я гушкат, защото хитрушата си слага ръчичките на раменете усмихва ти се и се хваща от двете страни за косата и почва да дърпа. Вандалка  Mr. Green
Отивам да правя да храня зверчето  Hug
Алекса, честита месечинка на мъничето

# 92
Здравейте момичета,
Днес нашият батко има рожден ден. Чувствайте се почерпени от мен по този повод! Става на цели 12 години!!!
Ние вече сме  София. Почивката ва Сандански мина чудесно, а кръщенето беше просто перфектно. Влади изобщо не плака, дори се забавлява. Ако ви се гледат снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351445&pid=12080102
Сега отивам да ви чета, че бая нещо сте изписали.

# 93
Лорче, честит ти рожден ден! Хубави хора се раждат на този ден, да знаеш  Laughing!

# 94
Лорче ,честит празник  Hug
Бъди много обичана жена и майка  mamma Tada

# 95
Здравейте майчета  Hug
Ние по тея празници не се задържахме в къщи и един ден  car003 family и много добре ни дойде  newsm68
Честит имен ден на патерици на всички именници и честит празник на всички останали   bouquet Hug
Лорче честит рожден ден  Hug  bouquet
И нека да не забравяме и днешните месечинки  newsm51 smile3525
А сега да се похваля-Мони вече казва МАМА  newsm68 newsm44 newsm68 направо се просълзих от кеф  smile3504
Сега отивам да ви дочета  smile3529

# 96
  • София
Честит Рожден Ден, Лорче !!! Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!   newsm51 baloni bdbaloni

Честито на всички малки християнчета  moresmile

Честито на порасналите бебоци и на всички празнуващи !!!

# 97
Честити месечинки на Крис на Алекса, на Марти на Тофифи, на Марти и Антонио на Мартуша. Да са здрави и щастливи децата! Hug

Дени, честито ти християнче!

Сиска, честито ти рожденик да е здрав, много да суша и помага!  party023Честито ти християнче!

Лора, Честит Рожден Ден  remybussi, пожелавам ти много щастие!

Нелчо, морков скоро не съм давала, но утре смятам да дам и ще ти пиша какво е станало! Ние сме алергични и към спанака(или сметаната) и Фризолак. Аз съм със съмнения че Али има АБКМ.

Моята мома каша и всичко което има мляко(кърма) не иска да яде, явно и е омръзнало newsm78. Но пюрета определено предпочита, независимо какви са.

# 98
Лорче детенце оправя ли се, ако не по-бързо да се оправи  Hug
Гледам, че сте обсъждали Ганчев... моите извинения ако някой го ползва, ама аз детето няма така да си накажа, само и само да мина по-евтино  Crossing Arms а и се възмущавам колко много мами в близкия магазин го предпочитат заради цената и отговарят "е к'во толкова-колко деца са отгледано нищо им няма", ама айде да не почвам с аргументите против  Hug
За кашата-има млечни и безмлечни-млечните се приготвят само с вода.
vita какво е АБКМ  newsm78
Между другото -  welcome на Блубери

# 99
Запис. Mr. Green
Честито на всички празнуващи и празнували.  bouquet
Нямам време да ви чета ,че са ни подкарали зъбите и направо не се спи нощем , ставам на всеки час а вече към ранните зори на 15-20 мин. TiredДобре че татито беше почивка тия дни та сутрин я взимаше и аз доспивах.
За пюретата: моята нали беше злояда от към мляко, за сметка на това обаче няма предпочитания към марка.Яде предимно на Хип (зеленчукови, сега захранвам и с плодови) но и на Ганчев съм давала и изобщо не им се цупи.Много малко съм давала на Ганчев (4 бр. общо) но не ми е направило впечатление да не и харесват, даже на Хип изяжда по едно бурканче от 120 мл, за обяд на на Ганчев нали са по голями и пак цялото си изяжда (190мл), чак се учудих.Да ми е живо и здраво прасенцето. Laughing Joy

# 100
  • София
Здравейте, банда!
Аз съм много зле- носа ми тече, очите ми сълзят, кихам, гърлото ме боли......направо се чувствам като ударена с тежък чук ooooh!
Моля се само Алексче да е добре, миличкото. Praynig Praynig Praynig Нея я "друсам" с Витамин Ц и Стеримар. Вчера бях изумена и изключително бясна, когато в аптеката ми поискаха рецепта за Вит. Ц #Cussing out #2gunfire #Cussing out Обясних им, че става въпрос за 6  месечно бебе, което искам да предпазя и че няма как на Гергьовден следобяд да им намеря рецепта за Вит. Ц.....Аптекарката, въпреки, че беше млада жена- изобщо не ми влезе в положение и не ми даде въпросните ампулки без рецепта #2gunfire С малко обикаляне в една аптека ми ги дадоха без никакъв проблем, на малко по-висока цена......няма значение, но не знам каква е тази тъпа наредба ли е, закон ли е.......значи аз трябва да се наредя и да чакам с още няколко кихащи и подсмърчащи бабички пред лекаря, за да ми издаде "заветната" рецепта. Б......м.........(много нецензурни думички) Нямам думи просто!  Sad Stop Naughty

# 101
Мишле, това е вече върха на наглостта!! смея да твърдя, че само в тъпата ни столица е така, навсякъде, където съм ходила и искала лекарства извън София, са ми продавали без рецепта. не мисля, че имат проверки, просто се правят на големите европейци, и всичко това е за сметка на здравето на хората. наистина, какво толкова би могла да направиш с няколко ампули вит Ц - да си надрусаш детето ли?!!! а ако с въпросната аптекарка бяхте приятелки и си пиехте кафето всеки следобед, съм сигурна, че щеше да ти даде и лекарство със зелена рецепта без рецепта... просто за всичко трябват връзки..  Sick

# 102
                                    На Лора желая чистота на житейската линия;
                                  нежност в ласката на времето;
                                 богатство от скъпоценни мигове
                        и музика в най-тънката струна на душата и!

# 103
Лорааа, честит рожден ден   bouquet Нека всичките ти мечти се превърнат в реалност  Hug

честито на кръстените дечица, големи са сладури  Hug Сиска, Влади е огромен  Mr. Green Дасе покаже акт за раждане, да не е от ноемврийчетата 2007  Mr. Green Майтапът настрана, да ти е жив и здрав, голям хубавец  Hug

Фафи от вчера казва и "мама" и "папа" - дипломат е детето, така всички са доволни  Mr. Green

# 104
Лора Честит рожден ден!  newsm59 Пожелавам ти много здраве, да си много щастлива и обичана жена и майка!
Честито и на покръстените бебчовци Ивко и Влади! Големи са сладури и изглежда е било купон за тях.  Grinning
Честит рожденник и на Сиска. Да е жив и здрав, много да слуша и помага на мама.  bigdance2 
Честито и на порасналите бебоци!
  ura

Общи условия

Активация на акаунт