НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 561
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Момичета много се изплаших, на едно място главичката и почервеня Cry. Като падна чак долу се чу на първия етаж и свеки пристигна набързо (а тя не чува). Надявам се да и няма нищо.

Вале, пу-пу Калина е голяма сладурана Heart Eyes

Бубе, ти защо не си се похвалила с новата прическа? Това от солидарност към Яна ли е дето я подстрига Joy? Шегата настрана много ти отива.

# 241

Бубе, ти защо не си се похвалила с новата прическа? Това от солидарност към Яна ли е дето я подстрига Joy? Шегата настрана много ти отива.

smile3532 smile3532 smile3532

# 242
Вита   Hug и аз плаках повече от Мони като падна - между другото ние се кандидатираме за II място-на 4 месеца се преметнахме от самата среда на спалната  newsm32

# 243
smile3532 smile3532 smile3532

И на мен много ми харесва, Бубе, отбора на късокосместите се увеличава  Mr. Green  Айдееее, коя ще е следващата, дето ще си прежали косата  Crazy

Вита, как е Али? АЗ бих я завела на лекар...

# 244
  • София
Ей Варненската дружина - супер си изкарвате!!!! Hug

# 245
Вале, другия път я искаме Калина натюр.  chef Снимките не стигат  Grinning Ама стайлинга и е супер.

Диданке, само ти ми беше в главата като се подстригах, ама друго си е и да ти е свежа кожата. Ама карай. С коса, без коса, все тая. Много падаше и Яна постоянно имаше увити коси по врата Sick

Аз искам да ви кажа, че ви чета, но време не ми остава да пиша, за което съжалявам. Надявам се да вляза в релси и да си намърдам трътката тук, че редиците взеха да оредяват.

Само да уточня, че на снимките са Иринка, Мама Анна, Анутев, Цветковата, аз с дечинята и Валето.

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 18:47 от Бубе

# 246
  • Sofia
Варненки страхотни срещи си правите вие.Много ви се кефя. Hug
Вита , мила ако това ще те успокои и ние паднахме днес от спалнята.Бях го оставила на Антоан/с кой акъл е друг въпрос/ за 2 мин, винаги го е пазил и чух едно туп. нито изреава , нищо.Антоан се беше уплашил и чак сега вечерта ми разказа как е паднал, важното е че не е било с главата напред. Между другото тази вечер Рени ще ми идва на гости.
Бубе честита прическа.

# 247
Диданка, рано е да се каже как е Али, а на доктор не я водя защото от опит с баткото им знам репертоара-ще кажат да я наблюдават.

Майче, много поздрави на Рени и ако имаш време утре ми пиши как е тя.

# 248
 kaffeetrmker_2

Витаspoko

Варненки, Валя smile3501

Бубе и аз ти забелязах прическата  Mr. Green
Много се изкушавам и аз така да направя, но като си знам косата  ... Sick #Cussing out

# 249
Жалко, че не можахме навремето да се сдобием с този списък, тогава може би щяхме да дарим децата си с по-хубави имена...
              http://slackpack.net/files/istinski_imena.jpg
 Joy Joy Joy

Желан Борсуков от тоя списък ми е познат. Наистина отначало такива имена ти се струват странни, но после като свикнеш даже забравяш... Иначе той е кръстен така, защото е бил искано и дълго чакано бебе- семейството е било с трудности при забременяване и износване на плода. А фамилията- не коментирам  Simple Smile

# 250
На Момо гърлото е по-червено и от маймунски г*з. Добре че утре сме на консултация. А за капак днеска счупих Панадола и сега се моля да не вдигне Т  #Cussing out

Вита,, дано  добре милата Али. аз имам детски спомен как падам от легло докато спя и не беше хич приятно...
Бубе, то само в началото е странно това с косата, после свикваш и даже ти е кеф, колко малко шампоан отива и колко бързо се къпеш  Mr. Green

# 251
  • София
Вале, другия път я искаме Калина натюр.  chef Снимките не стигат  Grinning Ама стайлинга и е супер.

Диданке, само ти ми беше в главата като се подстригах, ама друго си е и да ти е свежа кожата. Ама карай. С коса, без коса, все тая. Много падаше и Яна постоянно имаше увити коси по врата Sick

Аз искам да ви кажа, че ви чета, но време не ми остава да пиша, за което съжалявам. Надявам се да вляза в релси и да си намърдам трътката тук, че редиците взеха да оредяват.

Само да уточня, че на снимките са Иринка, Мама Анна, Анутев, Цветковата, аз с дечинята и Валето.

Бубе, ще я има другия път и мома Калина обещавам а може да е и по-скоро от очакваното. Таткото нещо мноооооооого му хареса и ми говори другата седмица пак да направим същото упражнение  Joy

А за присъстващите на снимките, аз съм ги надписала бе жена  ooooh!даже творчество вложих  Rolling Eyes

# 252

Бубе, ще я има другия път и мома Калина обещавам а може да е и по-скоро от очакваното. Таткото нещо мноооооооого му хареса и ми говори другата седмица пак да направим същото упражнение  Joy

А за присъстващите на снимките, аз съм ги надписала бе жена  ooooh!даже творчество вложих  Rolling Eyes

Абе вие ще се пренесете тука.Така ми намирисва на мен.
А Бубето си е недоскив или е видяла има две-три снимки на които нищо не пише, но те са достатъчно кирасноречиви.
Много ще се радваме да доведете и Калинка-Малинка

# 253
Мами има ли някоя от вас, която е захранвала с каша и ако-да как се прави  newsm78 пак ли по една - две лъжички и постепенно или може по смело-например по няколко на ден  newsm78

# 254
  • Варна
Мами има ли някоя от вас, която е захранвала с каша и ако-да как се прави  newsm78 пак ли по една - две лъжички и постепенно или може по смело-например по няколко на ден  newsm78
Много добър въпрос, и мен ме интересува  Hug
Валя ако сте се разхождали вчера може и да съм ви видяла, защото бяхме на същото място с майка ми и се загледахме в 5 мами с бебета- една до друга  Laughing и майка ми вика "Гледай каква дружинка" а аз " Ми сигурно от някой форум са се организирали"  Joy
Ако сте били наистина вие ще е голям майтап  hahaha

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 21:00 от shhht.secret

Общи условия

Активация на акаунт