"Идва пролетта и носи слънце на Августовските деца!!!"

• 22 772
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Каприс, честита годишнина! Много да се обичате!

Днес се очертава много топъл ден тук. Е, не колкото в Бг, но поне ще хвърлим якетата.  Laughing От рано съм се разработила днес - върти се втора пералня, миялната работи и тя. Добре, че са те, иначе време за форума - нье.  Joy

Алекс е добре, сополките и кашлицата му намаляха. Сега са с Марина на терасата и се забавляват заедно. Аз само хвърлям по едно око от време на време. Следобяд ще имаме гости и ще си направим голяяяма разходка с тях.

Лек ден на всички! Grinning

# 241
Здравейте,
Благодаря за комплиментите за Диманка.

Честит Християнин Таничка   bouquet

Гледам говорите и за отслабване.Аз оня ден като видях колко килограма съм станала и ми идеше да хващам ножа и да режа излишното хахаха  Joy Спрях безалкохолни,намалям хляба до минимум и малко по малко ще гледам да влизам във форма.
kovatcheva И тук при нас има хора които все си кават мнението как да си обличаме децата и то хора които нито те знаят нито нищо.Ама аз ги оправям бързо,бързо.
Намират се и баби които казват "Ама то е още рано да го водиш да ходи." Питам ги да го вържа ли за стола при положение че то само си иска? и млъкват.

caprice Честита годишнина и още много да празнувате и юбилеи да правите   bouquet

Лек ден момичета и умната с жегите.Ние тук се крием в Балкана хаха  Joy

# 242
  • Germany
Привет момичета!

Тази нощ беше голям кошмар - Калинчето плака на всеки час, голяма мъка е с горното зъбче, милото измъчи се  Hug. На мен ми е много нервно и уморено  smile3507, обаче помощ няма от никъде. Свекърва ми се появи на вратата, и като я попитах тук ли ще бъде, за да вземе малко Калинчето, побърза да ми отговори, че я чакала компанията й за Витоша и се измъкна бързо-бързо. Майка ми и тя се обади за отбиване на номера и тя била много уморена и ангаже, баща й също е много ангажиран и не му било работа да се занимава с бебета  #2gunfire, че даже седнали да ми дават съвети като заспи тогава да си свърша работата  #Cussing out. Ей, големи егоисти са  #2gunfire, понякога ми идва много натоварено, даже си поплаках. А Калина за капак е една киселааааа, ужас. Вкъщи всичко е на вили и могили, но аз я изведох, нямам друг избор. За капак на детската площадка гледам един клон, който много прилича на змия, като се приближих, се оказа наистина змия  Sick, изтръпнах. Отидох да потърся помощ, а там едни природозащитници  ooooh! #Crazy, защо пък да я махаме змията, е какво ми пречела, е какво като имало деца, ми щели да сложат надписи, че има змия  ooooh!, ей такива ми ти работи. Затова си се прибрах, сложих Калинката да спи и дойдох да ви се оплача  Twisted Evil.

Като стане излизам и вече не ме интересува никой, да се оправят  Crossing Arms.

# 243
КовачеваHug. Когато ми се събере повече умора или просто ми писне от еднообразието с децата, ги оставям на мъжа ми / без да питам иска ли да ги гледа/ и излизам. От време на време имам нужда от малко почивка и аз. Ходя до супермаркета, напоследък карам колело. Много добре ми действа. Около нас едни поляни, тишина, и аз карам. Хем си почивам от децата, хем изгарям някоя калория.

Относно килограмите - взех да се плаша, че никога няма да отслабна. Аз никога не съм била много слаба, но  и такава не съм била. Мислех си до лятото да вляза във форма, но сигурно ще е за следващото.  Joy Предния път отслабнах чак, когато Марина стана на 2 години и дори бях по-слаба от преди да забременея. Сега ще видим.

# 244
Здравейте!  Hug
Аз понеже снощи се каних да лягам рано и да почивам и познайте, като се оцъклих - до 2  Shocked и днес съм  Tired Пусках от сутринта 100 перални, прехвърлих летните и зимни дрехи на Крис и сега се чудя дали да полегна или да гледам някое филмче, а май най-добре и двете  Wink Времето е едно такова схлупено и не ми се прави нищо, а трябва и да сготвя  Crazy Crazy Crazy
Ковачева  Hug не съм свикнала такива постове да пишеш, чак ми е странно като те чета. Ако не завали следобяд звънни да пиеме по кафе в квартала по чехли  Wink тамън ще доведа и зетя да го видиш, а и той май не е виждал жена си  Mr. Green Спокойна неделя на всички ви  Heart Eyes

# 245
За капак на детската площадка гледам един клон, който много прилича на змия, като се приближих, се оказа наистина змия  Sick, изтръпнах. Отидох да потърся помощ, а там едни природозащитници  ooooh! #Crazy, защо пък да я махаме змията, е какво ми пречела, е какво като имало деца, ми щели да сложат надписи, че има змия  ooooh!, ей такива ми ти работи. Затова си се прибрах, сложих Калинката да спи и дойдох да ви се оплача  Twisted Evil.

newsm61 smile3512
Абе тези хора луди ли са? Тука да не е резерват да му се невиди? #Cussing out Така съм пищисана, не е истина! Като много се притесняват за животните, ми да си ги вземат у тях!  #2gunfire Писнало ми е от такива !!!

# 246
Мноооооого интересна тема сте подхванали - за по-големите деца. Мойта кака е на 7, но всички разказани признаци на затвореното първо дете ги има. Толкова е притеснителна и така обича да е сама със себе си и филмчетата в стаята, че понякога ми става адски  тъжно, че нещо пропускам Иначе гледам поне тая година аз да я взимам от занималня и поне на връщане да си говорим. Усещам я как се увлича и иска да ми каже много неща, но като се приберем и се изолира.
Днес да се похваля бяхме на рожден ден в едно ранчо на 40 км от София. Дребока не го взехме, че излязохме сутринта и си дойдохме в 20 ч, ама каката полудя от кеф  и ми напълни душата. За децата имаше клоуни и викторина , а след това яздиха коне и играха тенис. А ние се размазахме на масата на поляната, след което плувахме с лодка в езерото, след което мъжете играха футбол и тенис, после малко танци на открито и накрая се прибрахме припаднали. Изненадата при мен е че днес точно явно ми дойде за първи път. Помня, че бяхте писали, че това не е края на кърменето, но все си мисля, че означава намаляване на кърмата. А и вечерта малкия хич не искаше да яде. Дали пък не е от изпитото вино или има промяна и във вкуса на млякото newsm78. А и кога да очаквам следващия път да ми дойде - както преди раждането  ли , та да направя някакъв план и за моренце.
Весело на всички!

# 247
Добър вечер на всички майки в този късен час Simple Smile Най-редовно Ви чета и съм в течение какво става с Вас, но много рядко се включвам да ви пиша, поради липса на време. Тази вечер се включвам по следната причина:

Миналата седмица в предаването "часът на Мама " гостува една жена, която има момченце на два месеца , казва се Кристиян . Това е трето и дете иначе има дъщеричка на 13 и син на 17, общо 3 деца. Живеят в общинско жилище ,но поради ред причини ще трябва да го напунат или ще ги преместят на друго място не стана ясно..... двете и деца работят почасово и и помагат финансово, а тя е в майчински и си гледа детенцето. Темата на шредаването беше за децата които идват на този свят от голяма и силна любов, а тя беше накрая на предаването гост и разказа своята история че е допуснала грешката с неправилният човек "грешната любов" , но има прекрано детенце. Накрая водещите я призоваха да се обарне към всички майки които гледат в момента , и да каже от какво има нужда за да и помогнат......
По касно звъннах в предаването и взех телефона на жената, тя се казва Мариела Попчева, свързах се с нея и разбрах, от нея през сълзи че има нужда от памперси и дрешки за малкият Кристиян , понеже доста бързо расте.

Разпитах от мой познати за дрешки(сега чакам отговор) , ще купя и памперси да и пратя, но моят молба към Вас е следната, понеже съм убедена че майките като цяло са много силни жени ако е удобно и някоя от вас има дрешки подходящи за сезона и да отговорят на 3 4 месечно  бебе удобно ли ще е да ги съберем и да и ги пратим , за да направим още едно дете щастливо и майка му спокоийна!!! Жената е изключителнои скромна , даже незнаеше какво да ми каже  по телефона. Обръщам се към вас понеже значм всички тук сте прекрасни хора и родители,
Предварително ви благодаря!

тел. на Мариела е: 0889/970889

# 248
Добър вечер на всички майки в този късен час Simple Smile Най-редовно Ви чета и съм в течение какво става с Вас, но много рядко се включвам да ви пиша, поради липса на време. Тази вечер се включвам по следната причина:

Миналата седмица в предаването "часът на Мама " гостува една жена, която има момченце на два месеца , казва се Кристиян . Това е трето и дете иначе има дъщеричка на 13 и син на 17, общо 3 деца. Живеят в общинско жилище ,но поради ред причини ще трябва да го напунат или ще ги преместят на друго място не стана ясно..... двете и деца работят почасово и и помагат финансово, а тя е в майчински и си гледа детенцето. Темата на шредаването беше за децата които идват на този свят от голяма и силна любов, а тя беше накрая на предаването гост и разказа своята история че е допуснала грешката с неправилният човек "грешната любов" , но има прекрано детенце. Накрая водещите я призоваха да се обарне към всички майки които гледат в момента , и да каже от какво има нужда за да и помогнат......
По касно звъннах в предаването и взех телефона на жената, тя се казва Мариела Попчева, свързах се с нея и разбрах, от нея през сълзи че има нужда от памперси и дрешки за малкият Кристиян , понеже доста бързо расте.

Разпитах от мой познати за дрешки(сега чакам отговор) , ще купя и памперси да и пратя, но моят молба към Вас е следната, понеже съм убедена че майките като цяло са много силни жени ако е удобно и някоя от вас има дрешки подходящи за сезона и да отговорят на 3 4 месечно  бебе удобно ли ще е да ги съберем и да и ги пратим , за да направим още едно дете щастливо и майка му спокоийна!!! Жената е изключителнои скромна , даже незнаеше какво да ми каже  по телефона. Обръщам се към вас понеже значм всички тук сте прекрасни хора и родители,

С две ръце съм за!  Почти всичко съм раздала  от дрехите на Марти, но ще купя нови!  Ако искаш на лични да се разберем  Peace

# 249

С две ръце съм за!  Почти всичко съм раздала  от дрехите на Марти, но ще купя нови!  Ако искаш на лични да се разберем  Peace

Бройте ме и мен, тел ми го имате. И кажи моля те какъв да е размера на памперсите ? Peace

# 250
  • София
Аз също съм съгласна. И моя телефон го имате.
Ако имаш адрес на жената може да ми го дадеш на лични, за да пратя дрешките директно на нея, да не се губи време Peace

# 251
Много Ви благодаря за `бързата реакция, аз също съм купила дрешки, памперсите са хаджис 3 -ка , а дрешките са за сега , подходящи за 3 4 месечно момченце. Телефона на жената съм го написала , за адреса пак ще и звънна понеже е възможно да не е там където беше до сега нали ви обясних че ще е местят в друго общинско жилище. И пак ще ви пиша.

Понеже аз съм от Варна , а по голямата част от вас е в София , би ли било удобно някаде да съберем нещата или да ви изпратя пари за всички разходи и някои да и ги занесе,или да и ги изпрати по куриер ?
Които иска да ми пише на лични и ще се рязберем, още веднъж хиляди благодарности Simple Smile
Лека нощт !

# 252
Добро утро!  Hug
Аз също се включвам в кампанията за Мариела. Ще купя и памперси, така че когато има някаква организация вече, бройте ме и мен  Hug Благодаря много на devotion че ни направи съпричастни с проблема. Аз например нямаше как да разбера, защото съм на работа, а имам доста дрешки от Денис, които тъй и тъй няма какво да ги правя  Rolling Eyes

# 253
Здравейте, милички
 Hug

Хубава кауза, Девотион май ще трябва да ни организираш, аз като гледам дрешки нямам много - повечето са назаем от сестра ми, а и са женски..Може би мога да помогна с някой лев или памперси, но да не купим всички тройка и да се чуди жената какво да ги прави.

Хубав ден и лека работа на работещите   bouquet

# 254
Бизу е права-може би трябва да се попита Мариела кое е най-належащо за момента, от какво се нуждаят, защото ми се струва безмислено да накупим всички памперси все Rolling Eyes.Иначе приветствам и аз инициативата и ще се включа, ще купя каквото е необходимо.
Дали някой може да даде линк към предаването с нейно участие, за да я гледам...Не за друго, ами devotion пише, че там са я питали от какво се нуждае и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт