"Идва пролетта и носи слънце на Августовските деца!!!"

• 22 772
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен!  Laughing

devotion, идеята да помогнем на Мариела е страхотна  Peace. Може би ще е по-добре директно да напишеш и адреса й, така всяка от нас ще може направо да изпраща каквото има. Като го разбереш напиши го, моля те! Докато си напиша поста и Бизу ме изпреварила - права е за памперсите тройка.  Peace

Ани, кажи и на мен тази рецепта за овесените ядки. Съжалявам, но ако си я писала преди, не мога да я намеря. Аз се опитвам да давам от 3 дена овесени ядки, но всеки опит завършва със попара. Всеки път ги правя малко по-различно, овкусявам ги с плодово пюре, но не, и не, и не.......... хапне 3 лъжички и стисне устата и ревне, че е гладен.

И аз да ви се похваля, че най-накрая започнах диета (Точкова диета) и резултат има. Започнах на 14-ти и за по-малко от седмица вече съм -2,5 кг.  newsm44 Това ме стимулира още повече да съм сериозна и да не точа лиги по сладичкото.....  Crazy Остава само тези дни да почна да си правя и гимнастиката и ще съм фърси  Blush Калоян вече яде храна (не кърма) на всички дневни хранения. Кърмя го само за успокоение и приспиване, най-вече нощем. Така че и да намалее кърмата, няма да е фатално. А пък и без това вече си мисля, че му е време да го отбивам. А не става от раз, че гърдите ще ми се пръснат, а така по-лека лека кърмата сама да си намалее.

Hug

# 256
  • Варна
devotion включвам се и аз. Видях че и ти си от Варна и можем да се комбинираме заедно да изпратим каквото трябва. Само ми пиши на личн какво ще трябва

# 257
И на мен идеята да помогнем ми допада. А Мариела от София ли е? Ще събера всички дрешки, които стават за момченце и ако има още нещо, също бих могла да купя.... А за големите дечица??? Те също имат нужди предполагам......

# 258
Кърмя го само за успокоение и приспиване, най-вече нощем. Така че и да намалее кърмата, няма да е фатално. А пък и без това вече си мисля, че му е време да го отбивам. А не става от раз, че гърдите ще ми се пръснат, а така по-лека лека кърмата сама да си намалее.

Hug
и аз така, но кърмата ми не намалява.  Tired дори преди малко му дадох да суче, защото едната ми гърда пак се беше препълнила. как ще го отбивам, акъла ми не стига  ooooh!

# 259
Здравейте и от мен Simple Smile
Още веднъж ви благодаря на всички Simple Smile
Да Мариела е от София , детенцето и е на 2м. момченце , телефона и го написах в предният си пост. Аз като говорих с нея тя ми каза следното:
"Единственото от което имам нужда е количка, но едни мои приятели ми дадоха". Попитах я за памперсите каза ми, че използва Хаджис 3-ка , и другото от което има нужда са някакви дрешки за сезона.
Това за което бих искала да ви помоля е следното понеже тя е в общинско жилище и всеки ммент ще я местят, да не я затрупваме с много дрехи и т.н. , а относно памперсите да и пратим 2 3 пакета и после пак - ако сте съгласни.
За дрешките - понеже аз съм от Варна и няма как да ги събера всеки които има желание да даде и пак да и ги изпратя, може ли някоя от Вас която има възможност - да и ги изпратим или при нея да ги съберем и после примерно да ги изпрати по куриер на Мариела, като няма проблем з аразходите всичко ще поема Simple Smile
Благодаря Ви още веднъж  newsm20

# 260
Пак съм аз, току що говорих по телефона с Мариела Попчева тя се намира в център за временно настаняване и каза че не знае точно адреса. Затова Ви оставям телефона и , всеки които иска да и занесе нещо да и се обади и да се уточни по какъв начин да стане .
0889970889

# 261
devotion,пусни пост в "Спешни нужди" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364469.0. Момичетата от ДБМ веднага ще помогнат .Аз съм възхитена от тези момичета ,невероятни са.Предполагам имат координатор на територията на Варна.Напоследък снова из техните теми и се радвам - какви хора има и как помагат безвъзмездно.
Виждам ,че доста от вас искат да помогнат - може да следите темите в "Благотворителния".

Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 11:45 от Татянка-бърборанка(DIM)

# 262
  • София
Днес Мартин става на 9ет месеца:

# 263
Интрижке, много свежа почерпка! Да ти расте здраво и щастливо момчето и все така хубаво и усмихнато!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честити месечинки и на другите порастващи (вече не) бебоци!  Heart Eyes  Hug Heart Eyes

# 264
  • София
Ето още нещо свежо Laughing

# 265
Simple Smile Абе момичета, аз семейство имам. Каквато съм слабохарактерна искате сега и семейството да си разваля... какви са тези????
аааааааааааааа ма ха.
Ние на 6.06 заминаваме на почивка в Анталия Simple Smile и нямам търпение

# 266
Танче,Честито на голямото момче!

А как го обичам това(първото де) Rolling Eyes Rolling Eyes

Граци,и ние заминаваме за там,само че на 30.05. и аз хем нямам търпение,хем бързо минава времето и наближава и не ми се разделя с Даримир,макар и за седмица.Вие с Ния ли?

# 267
С Ния заминаваме. Намерихме си страхотен 5 звезден хотел с екстра ол инклузив и условия за бебе Simple Smile Никога не сме се и замисляли даже да заминем без нея, макар че честно да си призная на нова година изкарахме страхотно без нея  Blush Embarassed

# 268
  • София
Танче, Ани да си изкарате страхотно Grinning

Баща ми иска да ходим на почивка заедно и с Мартин, но мисля преди това или след това с баща му да отпрашим на някъде само двамата за няколко дена Peace

# 269
   Здравейте и от нас!

Преди малко имахме екшън - Виктория падна в банята  ooooh! Докато се обърна да и взема хавлията , се беше изправила в коритото и забила нос на плочките  ooooh! Не плака много дълго, повече ревна като и сложих за няколко секунди един изстуден гел (за травми специално), сега я намазах и с крем Арника и засега само леко и се е подула скуличката и има леко ожулено. Дано само с това се размине  Praynig За да ми го върне от 2 часа прави беля след беля, едва я удържам вече - дръпна и събори покривката на масата, опита да докопа на баща си ножа, после ми гепи мопата и бутна кофата (не успя да я обърне, но разля вода), взе дистанционното на климатика и го хвърли на теракота, абеее лудница  ooooh!

И да се похвалим, че гледачката на Вики чака бебе  Grinning

По-късно ще Ви пусна снимки от разходката ни вчера. Всички които я видяха малката беля я оприличиха на Пебълс (ама май по-скоро е Бам-Бам в женски род). Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт