КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 811
  • 439
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тук съм, правя си зелевата супа за утре. Междунременно пуснах прахосмукачка и преди това мих коридора. Нали си имаме куче - днес ме посрещна с беля Mr. Green
А кака му май няма да се прибира довечера - та мене ме чака слугуването.

# 286
Ехо, тук сме... Hug

Аз също съм за Левски.. Peace

Айша, мойто куче е в двора и пак прави бели... ooooh!

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 18:51 от Джейда*

# 287
Къде сте девойки?Да дръна камбаната,че да ви повикам Joy

# 288
Хайде, и аз съм тука - изпратих мойто на разходка и бързам да седна пред компа  Mr. Green
Пък да ви се оплача - в лош период съм  ooooh! ooooh! когато имам най-добри намерения да свърша нещо полезно, правя 100 глупости и си създавам само усложнения  Mr. Green Mr. Green Досега съм лазила по терасата  #Crazy Едни зимни якета, изпрани, вече изсъхнали, къде реших точно сега да ги прибирам  Mr. Green закачих една стъкленица с цвете - а то засадено в еко-почва, от тия раздуващите се топченца, ееее - да исках така да разпръсна топчета и стъкълца - нямаше да успея - не само по терасата, ами и в хола, че и между големите саксии имаше отскочили. След дълго лазене всички топчета са събрани в друг съд, цветето пак е засадено, стъклата са почистени...
Оня ден имах друга случка - две чаши в мивката, къде реших да ги мия, едната ми избяга от ръцете, натроши се, порязох се, чистих пак стъкла...по-добре хич да не бях ги пипала  Mr. Green
Най-добре да седна и да мирувам, че да не правя бели

# 289
Еееее, взехте да се появявате една по една Joy
Доби,аз като имам такива дни хич нищо не пипам.
Аз откакто имам миялна хич чаши не чупя/а бях много чавръста/ Joy

# 290
Тук съм за малко, че ще храня малката, и ще я слагам да спи.  sleepuu

Доби, седни пред ТВ и мирувай да не правиш, повече бели.  Hug

# 291
  • София
Доби, като се чупи стъкло  - носело щастие казват.
Но все пак сядай да почиваш с филмче или пред комп. Нали сега е свободен.
И у нас комп. е мой - Ани отиде на купон с преспиване.  Laughing
Надявам се, Пламен да се прибере по-рано. Едва ли ще имат работа тази вечер. http://vbox7.com/play:0c82d044 преведена е 3 та серия от турския сериал. Ако някой го гледа - заповядайте.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 20:55 от Aisha

# 292
Аааа, тук съм - щом е за компютъра, слушам и изпълнявам.
Изчетох новините, информирах се за това-онова, малко игрички -
абе седна ли, не скучая  Mr. Green

Аз откакто имам миялна хич чаши не чупя/а бях много чавръста/ Joy
Аз не можах да осигуря място за миялна - никак не ми пасваше около канала да ги наредя мивката, пералня, съдомиялна... По едно време бях си наумила да вземам от малките, има възможност върху плота да се сложи, ама после се отказах. То това като вариант винаги може да се осъществи, но не знам дали си струва такъв размер.

# 293
Доби, този вариант винаги може да се осъществи,но чувам от мой познати че не са много сполучливи.Мисля че нямат и помпа.
Мойта е голяма 10 комплектова.Доволна съм.

Хей девойки,да ви припомня нещо Joy

# 294
  • София
Чушките...
Изгледах си 3та серия от На сбогуване.
Преведена е и 4та. Утре ще я гледам - от обяд трябва да чакам топломерката да ме отчита.
Лека нощ на заспиващите.

# 295
                     Доби,намирай си място на пералната извън кухнята и слагай на нейно място миялната.Моята е голяма за 12 пълни комплекта и я имам от 10 години.Направо си е удобство,при това не си спомням от кога не съм мила чинии. LaughingДа не коментирам,че мъжО вади чаша да си сипе нещо и докато се обърне към хладилника аз съм я пъхнала в миялната.И той седи и се чуди дали си е извадил чашата! Laughing

# 296
  • София
Честит рожден ден на Дени! Всичките ти мечти да станат реалност!
За Жаки:

Янче,прочетох какво те е сполетяло.Мисля,че това е работа на съседчето,за което споменаваш.Възрастен човек не би се занимавал да скубе разсада по нощите.Но полицията си е еднаква в цяла България-нищо няма да свърши.
    Днес ми беше много хубав ден.Бяхме заедно с Вики почти 3 часа. Утре обаче ще имам майстор и ще съм около него.
    Лека нощ момичета!

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 23:42 от Яжка

# 297

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ,МОМИЧЕТА!!!

# 298
Привет, мили мои!
Ходих при жената за куршума, в събота когато се отидело ставало с един път, а не с три поредни посещения. Голяма уплаха излезе, от човек, от куче и от кола. Всичко ми било свито на топка- сърцето, стомаха, корема, нервите.....
После отидохме до няколко мебелни магазина, че имам нужда от нов диван в дневната, избрах си го, може би утре ще отидем да го платим, работят и в неделя и да ни го докарат, но първо нека да съмне.
Напазарихме от Кауфланд и се прибрахме.
Така мина моят День победы.

ЛЕКА НОЩ, И СЛАДЪК СЪН ВИ ЖЕЛАЯ !

# 299
  • София
         Добро утро момичета!  Лек и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт