КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 810
  • 439
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро момичета.Хайде от мен закуската.

# 301
Добро утро, сладурчета!

Лек и приятен ден!   Hug    Hug    Hug

# 302
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН

ЯЖКА,СВЕТЛЕ,ДЖЕЙДА, благодаря за закуската пак вкусотийки сте спретнали. Hug Hug
ЯЖКА на теб ти пожелавам вчерашният ден да не свършва Hug   
ТАНЧЕ,добре че си ходила да ти леят куршум ,че големи бели стават от стрес.
ДОБИ и аз имам такива дни като твоите ,и като направя две три бели сядам и нищо не барам ,да ми мине беладжийския ден. Mr. Green Joy Joy Joy
 ЯНЧЕ това с градината ти е само от завиждащ човек ,вие си знаете познатите и кой може да е помислете и ще видите ,че ще се сетите,защото зависниците се познават от далече.

Тука изглежда ,че ще е пак вчерашното хубаво време , дано и при вас е такова  Hug

На всички споменати и неспоменати от мен много ,много .......

# 303
  • София
Добро утро от слънчева София.
Много е приятно навън. До обяд ще ходя при квартирантките в Лозенец. След 14.00 чакам топломерката да ме отчита.

# 304

ДОБРО УТРО,МИЛИ ДАМИ!!!СЛЪНЧЕВ И СПОКОЕН ДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

# 305
                       Само на мен ли снимката на Тайна не се отваря? На първа страница. newsm78

# 306
  • Пловдив
Дидия на мен ми се отваря бе пилееее Hug Hug Hug

# 307
Салют, мили мои!
Нощес не можах да спя, гледах ТВ, видях изгрева и след пет часа като съм заспала, че до 9.30ч. Стефан станал рано и си работи по двора- оправя си доматите и разсадите, а бабата ни чааааака закуска!
Още умувам за дивана, обадихме се в магазина за друг модел, но със същата дамаска, за един месец изпълнявали поръчките, та ще измеря с новия вариант и ще помисля още малко.
Временцето във Варна е чудесно, само за разходка, но вчера си вземах пая, че имах ядене, а сега отивам да изпържа кюфтета, имам половин пакет бланш.картофи, ще ги пусна на фритюрника, салата с едно малко узо и това ще ни е менюто.
Като съм в едно положение по-дълго, ме наболява кръста много гадно, дори и пред компа.
Отивам да спрятам обяда, че после ще прибирам всичко зимно и ще извадя по-тънки дрехи.
Приятен обяд!

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 01:46 от Танита60

# 308
  • София
То вече станало обяд, ама аз сега метнах едни тави във фурната да си се готвят.
Времето е чудесно, но нещо не ми се и разхожда.  newsm78 Защо ли?
Дидиа, на мен също ми се отваря снимката на Тайна.

# 309
  • Пловдив
ТАНЧЕ пълнолуние е и за това така не си спала аз също Tired.Много ми действат тези луни Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За кръсчето гледай да се движиш и по малко да стоиш в една поза.Не ти ли се облекчи болката малко newsm78 newsm78
РИМАР и на мен ми е мързеливо като не съм спала и ми е все така Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПУСКАМ ВИ НЕЩО МНОГО КРАСИВО ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА И НА ВАС Hug Hug

ФОНТАНИ       ФОНТАНИ В БАРЦЕЛОНА

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 12:07 от ЗИЧЕ

# 310
Момичата, къде сте, на всички ли ви е мързеливо? newsm78

Хайде на компа!  Laughing Фонтаните са чудесни.   Peace

# 311
  • София
Тук съм, чакам си топломерката.
До сега работих с епилатора. Малко ще почина и почвам банята с парочистачката. Задачки....
и утре пак ще е мръсно.

# 312
Хайде по едно кафе, да се разсъните... Laughing

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 15:32 от Джейда*

# 313
На небето се озовали женкар, крадец и гей. Стигнали до портала на Рая, но свети Петър се зайнатил да ги пусне вътре, защото били много грешни. Накрая, след много молби стареца склонил, да ги пусне, но при условие че при първото провинение отиват в Ада....
Тръгнали да се разхождат тримата по пътя гледат красива жена. Женкаря не издържал и й налетял. Земята се разтворила и той пропаднал в Ада. Продължили гея и крадеца и изведнъж...Гледат пред тях портмоне пълно с пари. Като го видял гея панически извикал на крадеца:
 Да не си се навел изгаряме и двамата!

# 314
Здравейте и аз съм тук.
Танче,благодаря за обяда.И ти си голяма домакиня.
Джейда,благодаря за кафето и снимката на котето.Котето е много сладко.
Зиче, фонтаните са супер.
На всички останали момичета много гуш.  bouquet
Джейда Joy изгаряме а? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт