КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 802
  • 439
  •   1
Отговори
# 315
Ми резсънявайте се, днеска никъде ви няма.  Laughing Много сте тихи.... Laughing

Време е за купон... Laughing   Laughing

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 17:01 от Джейда*

# 316
Хайде и по сладоледче

# 317
  • София
    И аз съм тук.Майстора ми го няма...Аз подреждах обувки по шкафчетата,изхвърлих стари,прибрах зимни... Пералнята върти от сутринта,все има за пране.Вчера купих от женския пазар киселец,та сега сготвих една супа , а другата част изпържих с яйца. Киселеца е на голяма почит у нас, много го обичаме.
    Янче,открихте ли някоя следа,която да ви подскаже кой е бил крадеца?

# 318
  • Пловдив
охх да седна малко на цигарка ,че както ми беше мързеливо стоях, стоях и като гледам пердетата и прозорците  направо:ooooh:Въздържах се заради бъбреците да не се преуморявам ,ама вече не мога да ги трая квото става да става измих ги Crazy Mr. Green Пердетата се изпраха и сега ще ги гладя ако пак не ме премързи докато пуша цигарата:mrgreen: Mr. Green
АЙШААА няма край домакинската работа това си е Crossing Arms
Джейда това е много стар виц но се смях пак от сърцеее Joy Joy Joy Joy
Светле сладолетчето знаеш ли как ми дойде тамън в тази жега ааааааа Grinning Grinning
Яге тези твоите майстори все такива бееее ooooh! после плачат ,че нямало работа  Thinking

# 319
  • Кубрат/ Пишурка
 Най-после дойде и моя ред!Впрочем забравих да се похваля,че от вчера и моята къща се понапълни,та достъпът до комп е затруднен Joy Joy Joy
Тази сутрин ходихме на битака и не само си купихме разсад,ами аз съм се оляла,та правих още една леха за пипера!До обяд насадихме всичко,обядвахме и си починахме.И какво ли си вика "някой":Садете,вие,садете,аз пак ще го взема!
яжке,то нашето село е разнородно като българите сме малцинство.Полицаят да му мисли - той си познава контингента,ние ще се оправим.Макар че тази сутрин остановихме,че ги няма и правата лопата,един малък тармък и теслата!Майната им - ние да сме живи и здрави!

# 320
                   Зиче,вече се отварят и на Тайна и на Марката. Laughing Явно компа се е уморил да  отваря 30 и неколко си пъти! Laughing
                   Е и аз се мотам и нищо не ми се захваща.Пак ми вдигнаха кръвното и вече....не издържам. SickВсе си повтарям - не се ядосвай - ама явно и автотренинга не ми  помага! Mr. Green
                    Яне, това са само хора от вашето село и дали са от контингента не е сигурно.Всякакви злобари има та не се учудвам на простотията им.Един приятел беше засадил
5 000 ябълкови дръвчета и познай...колко оцеляха за една седмица.Ами извадили колкото могли и изчупили всичко останало.Вероятно са ги дърпали щоТ трудно се изкопават и кое излязло излязло кое - не се е счупило.Та и твоя разсад същото.Я поогледай кой си е насадил градината след обира ти - същия /може и по нощно време да са садили  Mr. Green/или на другия ден.

# 321
  • София
Дидиа, какво става - пробвахте ли проходилката?

# 322
Яне ,според мен всичко вече е продадено.
Жабка отдавна не е писала.Да не се е обидила нещо? newsm78

# 323
# 324
  • София
Светле, благодаря.
Аз уж мъча да свалям кг., а тук - сладолед, торта. Накрая ще взема да прегреша и ще отворя камерата/там е сладоледа/ Laughing

# 325
  • София
Здравейте. Аз се опитах за 2 дни да свърша градинска работа ,която хората свършват за седмица.
Всичко ме боли... Ама всеки луд с номера си.
Янче сърцето ме заболя,като разбрах за разсада. Моя сега нича... Нас в Богров ни обираха 4 пъти,циркуляр за дърва,градински инвентар, та и тела за простиране отрязали. Идва полиция да установи кражбите и до тук.
 Яге радвам се за теб ,че си гушкала Вики.
Зиче и аз имам прозорци за миене пак...
 Приключвам ,че ми връчиха Елина да ходят до Практикер.
Жаки ,нека винаги ти топли душата твоето красиво момче! Бяла роза за теб

# 326
                  Айша,да си жива и здрава 100 и повече години. Hug Hug Hug Много съм ти благодарна.Аз направо не вярвах,че ще стане нещо и си бях на страх.Какво заварих не е за разказване,ама успя да се изправи и да застане права.Ние като я водим и ни "виси" в ръцете,усеща се,че не е стъпила сама и е наведена,кръста не и е изправен,а то тогава не се ходи.Отгоре на всичкото и много се страхува.Днес обаче като я вдигнахме и обяснихме успя да се изправи и се усети,че стои на краката си.Сега се моля да заякне и да се пораздвижи ,да прави поне по няколко крачки.Знам,че няма да стане изведнъж ,ама поне надеждичка имам.
                 Благодаря ти от сърце,че ние се бяхме видели в чудо!  bouquet

# 327
  • София
Постепенно ще стане работата. Сега и мускулите са атрофирали, но с постоянство ще се раздвижи. Поне из апартамента да ходи и да излиза на балкона.

# 328
  • София
Ето малко снимки от нас: http://media.snimka.bg/2855/011964491-big.jpg
                                          http://media.snimka.bg/2948/012151326-big.jpg
                                          http://media.snimka.bg/2948/012151407-big.jpg

# 329
                   Шпунц,като те гледам на снимката най-щастливата и горда баба с две хубави слънчица.Малката Елина така дяволито гледа,голяма любопитка ще е,а батко Вели сияе.Големи сладури сте и тримата. Peace
                   Айша,дано стане,че...не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт