КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 799
  • 439
  •   1
Отговори
# 330
  • София
     Шпунц,Малката Елинка вече се е зачовечила,а как умно гледа! Все си мисля,че сега бебетата са по-умни от едно времешните...

# 331
ЕЕЕЕЕ,къде сте девойки? newsm78
Аз си чакам мъжо да ми се завърне от Турция.Сега се чух с него и разбрах че преди малко са стъпали на българска земя.
Лека вечер ви желая.Спокойни сънища. smile3524

# 332
Макар,че днес не съм се вясвала много -
и от мен лека нощ.
Ако тези дни не ви навестявам много не ме мислете,с вас съм,но няма да ми е до писане.Стискайте ми палци и на мен и на моите ученици да се представим добре,да не се изложим.

# 333
  • Пловдив
Аз сколасах най после  Whistling ТО ОТ ПРОЗОРЦИ СТАНА ОСНОВНО ЧИСТЕНЕ НА ЦЕЛИЯ АПАРТАМЕНТ ooooh!Луд умора няма викат хората та и моята същата.Не успях да изгладя пердетата ама и утре е ден  Peaceсега съм скапана  Whistling
ДИДИЯ ще се справи майка ти само иска да са по настоятелни хората около нея  Peace

ШПУНЦ ЕЕЕЕЕЕ ТЕ ТОВА Е  Hug Heart EyesБаба с двете съкровища  Hug и тази  ще ти е най скъпата снимка винаги  Hug
ЕЛИНА е вече станала окукорена и по-голяма ,даже се и усмихва на едната снимка пу пу кукличка на баба Hug Hug HugБатко Вели е щастлив и  той е пораснал.
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ Hug Hug Hug

СВЕТЛЕЕЕЕЕЕ ПРИГОТВИХ СИ КОЛАНИТЕ ТАЗИ ВЕЧЕРРР Hug Joy Joy Joy Joy

ДЕСИ стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed айде да минават тези испити ,че да се успокоиш вече Hug Hug

# 334
  • София
Деси, няма страшно - колкото са научили децата - толкова. А те са научили доста, сигурна съм. Каквото стане, няма да има повтарящ от класа.
Шпунц,  май вече имате бебе на 1 месец? Как бързо минава времето отстрани.
Аз - чакам си диването. На снимки е на ревю от Худ. академия, да им поддържа косите, че много рокли сменят.

# 335
                    Айша,да ти е живо и здраво диването,ама и то като Мастърче - не се спира и постоянно работи.Май не си спомням да има почивен ден! newsm78 Браво на детенце,ама да не се преуморява много!
                    Деси,стига се коси с тез изпити.То ако всички се притесняваха колкото теб един учител да не е останал  Laughing ти си изключение.Такива като теб със свещ да ги търсиш - нямаааа.Само ще се поболееш.Я,по-спокойно и без това грижите са ни в повече.

АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЕДНА ДОБРА НОЩ!!!

# 336
Минах само да ви пожелоя, лека и спокойна нощ!

Шпунц, много са ти сладки дечицата, ти си една щастлива баба. Peace

Дидиа, ще се оправи майка ти, по спокойно. Hug Всичко ще бъде наред. HugПожелавам бързо въстановяване. Hug

Хайде, момичета почивайте и утре е ден!  newsm78

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 07:09 от Джейда*

# 337
  • София
     И аз днес свърших куп мъжка работа,та чак ми се плаче! Омръзна ми да съм и мъж и жена.
     Нещо са ме хванали лудите и не ми се пише.
     Не ми забелязвайте и някой да не се засегне,че го пропускам...Повредата не е във вашия телевизор.

Лека нощ и сладки сънища!

# 338
  • Пловдив
Аз се заплеснах тука в една игра и то станало утре ooooh!
ЯЖКА тука няма място за сърдене според мен , а който се сърди за глупости си е негов проблем  Peace
А за мъжката работа и при мен е така мила ,не чакам мъжа ми като си дойде да я свърши Peace Peace

АЙША наистина ,че АНИ много работи  Peace да е жива и здрава и по полечка ,че има цял живот да работи Hug Hug
На мен още хич не ми се спи, явно пак ще бодувам с това пълнолуние Mr. Green Mr. Green
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ ЛЯГАЩИ Hug

# 339
С този ВИП Брадър, ще взема да осъмна пак!
Изключвам ТВ-то, разбрах кой е победителя, стига толкова гледане. Не ми харесва края, ама аз нямам думата, след като пуснах само един есемес преди време.

Л  Е  К  А       Н  О  Щ !

# 340
Доро утро,момичета.

Заповядайте на закуска, преди работния ден. Hug

# 341
  • София
Добро утро!
Джейда, мерси за закуската и кафенцето.
Хубав ден ви желая и лека седмица /че ще е дълга, ама няма как/  Rolling Eyes
Жабчето май вчера не е писала, а? Или бъркам?

# 342
  • Пловдив
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА.

ДЖЕЙДА благодаря за закуската Hug Hug Hug
РИМАР Жабче не е писала от няколко дни но всеки решава сам , newsm78 , явно при нас вече не и е интересно. Peace

Лека и спорна седмица момичета Hug Hug Hug

# 343
ДобрЮтроооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Янче...Прочетох за зулума в градината ви....Ех! Много са гадни някои хора ! ....Язък за труда ви....Ама то още не е късно да насеете нов разсад домати и пипер.... Hug Hug Hug Hug
Да се живи и здрави,пък другото ще се нареди!

Шпунц,много хубави снимки си показала с Вели и Елинчето....

Зичееее.....Ей,момиченцеееее!!!  smile3515
Нали уж ти беше забранено да се уморяваш...К'ви са тез чистения бре!  Crossing Arms
Ама ха! МноУ важно,че пердетата не са прани и прозорците неизмити....Ей....Ама значи....Ще си докараш някоя беля така бе  ooooh! ooooh! ooooh!
Лелееее как се притесних... Sad

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 344
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕЕЕЕЕ Hug
МАЛКО МЕ БОЛИ АМА ,ЧЕРЕН ГОЛОГАН НЕ СЕ ГУБИ НАЛИ ЗНАЕШ Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт