КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 796
  • 439
  •   1
Отговори
# 345
МАСТЕРЧЕЕЕЕЕ Hug
МАЛКО МЕ БОЛИ АМА
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Малееее....Оф..... Tired Tired Tired Tired

# 346
Добро утро.Благодаря за закуската.
Моят мъж вече си се завърна и аз се успокоих.
 Снощи кекс не сме правили,но пък ми разказа надлъж и нашир къде са били,какво са яли,къде са спали,къде са ходили  и т.н. с пълните подробности чак до три и половина.Беше ми много интересно,понеже никой от тях не е ходил там,не знаят и език,но си се справили  и  наполовина са си свършили работата.И най- вече осталали много доволни от обслужването ,чистотата,пътищата им и т.н.Влезли в някакво малко - невзрачно магазинче,там ги посрешнал някакъв старец,който ги посрешнал с тиманета и т.н. както подобава при тях .Те пожелали да си закупят маслини,човекът им дал да си опитат от всичките видове/7-8 модела,а мъжът ми били 3 души/.Всеки си закупил по килограм маслинки .Дядото пред тях им ги напълнил в  дълбока метална кутия с капак,сложил вътре някакъв сос/предполагам че е зехтин и сложил вътре и   дафиноф лист/, дори и им сложил допълнително в отделна торбичка от всеки един модел/около килограм станало/ и за тях изобщо не им взел пари.Изпратил ги с някакви думи /който те нищо не разбрали/, но  прегърнал всеки и  го целунал  по челото .Къде в България такова нещо ще ти направят? newsm78.

Ето ви и друга случка.Отсядат в хотел ,настаняват се и решават да отидат в ресторанта да се  навечерят.Хапнали доволно/по препоръка на сервитьора/ и дошло време да плащат.Сметката им била около 80 лири/т.е. около 80лв.,те дали 100 долара и чакат да им върне ресто,да ама не- върнал се сервитьора и им върнал парите,понеже нямал да им върне с уговорката да си платят на сутринта/в  България това е невъзможно да стане.При нас всеки гледа да те изклатурка и наебе/с извинение/.И куп такива историйки  от този род ми разказа ,от  което разбрах че  ние сме  на светлинни години от тях.И изобщо няма да ги настигнем.

# 347
  • Пловдив
Проверка за алкохол  hahaha: Тук! и         Тук! Joy Joy Joy

Това е от ТАЙНА за вас. Копнах го от една друга тема . Mr. Green Mr. Green Ама се смях като идиот  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Светле ми то никого не можем да настигнем не само турците. newsm78 newsm78 newsm78
И квоооооооо  newsm78 newsm78 шапка нямаше ааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy
аз цяла нощ овързана стоях да не падна от трусовете  Mr. Green Joy Joy

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 09:28 от ЗИЧЕ

# 348
  • София
     Добро утро момичета!
     Джейда,благодаря за закуската и кафето!
     Свете,много ми е интересен разказа на съпруга ти.Аз мисля,че където има вяра/религия/,има и морал и човечност.Ние забравихме Бога и станахме кучета.
     Мастерче,видях хубави снимки при дюканките и много те харесах.
     Тайне smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Губят се и Жабка и Марси.

# 349
  • Пловдив
ЯЖКА днеска как си душкаааа Hug Hug Hug
И не само те ЯГЕ  Peace
МАСТЕРЧЕ веднага да показва и тука снимката  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 350
http://misli.hit.bg/thedreams.html

Светле, като си представиш, че при нас е чисто по Български... ooooh! Няма начин да стигнем някога някой.... newsm78 

Яжка, за мъжката работа, всяка върши това което не й е работа... newsm78  Е това сме ние, после ни е яд.... Mr. Green на целия свят... Mr. Green

# 351
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет на всички.   bouquet
Светле , много има да ги гоним и турци и азиатци и всички май.  Rolling Eyes
Тук съм , ма няма кво да пиша и затова по добре да замълча.  Peace
Аз отивам да разчиствам , е тез дни все навън и за вътре не остана време.  Grinning
Лек и хубав ден.  Hug

# 352
  • София
     Зиче,днес имам много работа,та няма да имам време да се ядосвам.Майсторите вчера ги нямаше,а днес ще дойдат.Обаче аз не мога да си остана-днес имам много задачи.Ще ми правят една шахта и ми се иска да съм около тях.
     Джейда,ти си права,но аз нямам избор.Но вече ми омръзна и много ми натежа.
     И аз днес ще съм навън,ще ви се обадя чак довечера.Сега пия едно кафе и ще отлитам.
     Момичета,приятен ден!

# 353
[
МАСТЕРЧЕ веднага да показва и тука снимката  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms[/i][/b][/color]
Eто бееее....Показвам.Ми аз не съм от тия дето все се хвалят и затова не показвам снимки......Ягето ме разконспирирала...Ми ти що не дойде бре? Hug Hug Hug
http://storage3.album.bg/5f8/dscf9956_467f9_13748878.jpg
http://storage3.album.bg/b08/dscf9957_49166_13748880.jpg
http://storage3.album.bg/698/dscf9946_b1ed7_13748856.jpg
http://storage3.album.bg/bd4/dscf9958_3eda3_13748881.jpg
http://storage3.album.bg/1db/dscf9919_d7b56_13748800.jpg

# 354
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕЕ ЖАБЧЕ ти благоволи да ни удостоиш с внимание най сетне  Mr. Green Joy Joy Joy Joy защо да няма какво да пишеш и ще си замълчиш newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Лек ден и на теб Яжке  Hug Hug Hug Hug

ЕЕЕЕЕЕЕЕ МАСТЕРЧЕ ти още си се стопила брееее newsm78 newsm78 много хубави снимки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Стига вече с тези диети ,че ще се изгубиш вече  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 355
ЕЕЕЕЕЕЕЕ МАСТЕРЧЕ ти още си се стопила брееее newsm78 newsm78 много хубави снимки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Стига вече с тези диети ,че ще се изгубиш вече  Crossing Arms[/i][/b][/color]
Не беее...Само на обиколки се свивам... Laughing Laughing Laughing

# 356

ДОБРО УТРО!!!ТОВА ТУК Е ЕДНО ВИРТУАЛНО КАФЕ ЗА ЕДИН ДОБЪР СТАРТ НА ДЕНЯ!!!

# 357
Жабче, къде се губиш толкова време?  newsm78 newsm78 Да не си ни убидена за нещо? newsm78 newsm78
Мастерче, снимките са чудесни... PeaceНаправо сте супер! Hug  Hug  Hug

# 358
Добро утро момичета ! Hug Hug
Захващаме я тая дъъълга работна седмица.
В събота сестра ми прави бал на племеника ми - завърши ни момчето ! Grinning Grinning
Баща му почина преди 4 години,а сестра ми го гледа 12 години на легло - от катастрофа.
Та  там се мотах при нея - шетахме,оправяхме.Облякохме го детето - накупихме му всичко каквото трябва. Всъщност дадохме парите -мама  и аз и Павел,а те със сестрами пазаруваха.
Тя сестра ми горката на две работи работи ,а и Митко поработва ,ама пусти пари все не стигат.Та решихме с моя мъж и мама,че ние ще накупим всичко.Не искам племеника ми като е без баща да е отделен от другите.
Та така. И аз дето не съм от ревливите като го видях облечен - е не с костюма дето ще е на бала ама с по-различни дрехи,от тия дето носи обикновено се разплаках. А  нашата леля като дойде на тържеството и ми вика - честито ти завършване на третото ти дето- направо ме довърши .Та си поревах ,ама за хубаво де.

Жаки - честит ти рожден ден на  синчето  на патерица ! Да ви е жив и здрав!

Приятен ден момичета!

# 359
  • Пловдив
ГЪБЧЕ много благородно сте постъпили браво на вас , Hug  bouquet  то когато близките не помогнат та кой  newsm78 само че много рядко вече се срещат тези жестове в наши дни.

Общи условия

Активация на акаунт