КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 795
  • 439
  •   1
Отговори
# 360
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гъбка , чак мен ми се сви душата.  Hug
Хубаво сте решили за племеника , поздрав от мен.   bouquet

Зиче , кво да пиша , все около едно и също се мотаме.  Laughing

Джейда , по двора тез дни , нагоре , надолу , знаеш как е в къща.
Все има кво да се върши и най-вече мързелувах навън.  Grinning

Мастерче , нали уж сме затова да се похвалим с нещо.  Peace
Стига с лошите неща.  Супер си , пу пу.  Heart Eyes

# 361
  • София
    Гъбке,разплака ме. И аз съм минала по такъв път и много добре разбрах какво ти е било и на теб и на майката.Дано момчето да има късмет и успехи в живота и да се отблагодари и на теб и на майка си за грижите!

# 362
  • Varna
Здравейте Компаниятаааа Hug
ГЪБКЕЕЕ-много благородно си постъпила бе Душко, направо ми разтопи душата като те четох. Много късмет на момчето и на сестричката ти. Дай Боже по нататъка живота им да е много по лесен!!!
СВЕТЛЕ- следващия път мажо ти да те вземе и тебе при комшиите. Ние със мъжът ми затова обичаме да ходим във Турцията поне по 2 пъти във годината.
На всички момичета пожелавам да си направят по едно хубаво пътуване до там. Ще си искарат много хубаво и пак ще искат да идат.
За всички момичета които не споменавам много гушки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug. Нямам време да се обърна и ми простете, ако имам време пак ще дойда при вас. Много ми е заето напослдъка но поне по едно дзак ще идвам да ви казвам Hug Hug Hug

# 363
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте дружина вчера не ви навестих защото имах гости.Синът ми снаха ми и малкият Криско.Само да знаете колко интересен е станал вече,заиграва се сам и само ни търси с поглед.Ех момичета всяка със своите проблеми.Зиче и ти от нищо си почнала а цялата къща си подредила.И мене ме чака основен ремонт и боядисване.Дъщерята нареди преди да си дойдат всичко да бъде оправено.Та с помощта на приятели започваме.Аз където мога ще помагам и колкото мога,че иначе ще съм им само във вреда е не в полза.
Айша много е хубаво това,че детенце се стреми да се усъвършенства и постоянно е в движение а не като някои други младежи да бездейства.Само така се постигат добри резултати.А явно Ани е много талантлива и способна та затова я ценят .
Светле от работата ми в Либия съм установила,че отношението на хората в арабският свят едни към други е по различно отколкото при нас.В Либия ръцете са ми целували а тук за толкова години може само да чуеш някоя ругатня или неодобрение за твоята работа.Културата ни е древна но ние самите направихме така,да се отчуждим едни от други.Мастерче самочувствието вече е друго,когато виждаш какви резултати си постигнала и се стремиш все повече и повече.Само така продължавай напред
Гъбката е постъпила много благродно,не е важно дали и близък роднина или само познат.В тези времена трудно се намират такива като нея.Просълзих се когато прочетох за това.Една подадена ръка,една добра дума винаги стоплят сърцето на младите хора,и те с твърдост и напоритост преминават през трудностите и се вписват в нашата среда
Желая Ви един спокоен и слънчев ден,изпълнен с много емоции

# 364
                     Гъбче,и мен разплака с разказа си. Cry Особено като знам други хора как действат. Sick Ще тръгвам на работа,ама хич ми го няма настроението.И на мен ми е нещо ...гадно и сдухано,но шЪ сА УпраИм. Peace

# 365
Здравейте, скъпи мои!
Приятна седмица, че и дългичка казвате!
Със много малко, от ден на ден, болките ми уж намаляват, пак си  ме боли кръста, таза, бъбреците и си повиквам като ставам и лягам на  леглото! Стари кокалииииии!!!!!!!
От фирмата си траят, не са ми се обадили дори да ме попитат как съм, вече пети ден!
И моите прозорци и пердета са за....... ама не знам кога ще ми е добре, че да ги метна. Скоро няма да е! В събота се обадих във фирма за почистване на прозорци, до сега не съм ползвала, обаче искат по 1.60 лв. на квадратен метър. Нашите прозорци са с тройни стъкла, третия Стефан ги слага допълнително, че сме били на баир, да не ни духа през зимата. Скъпо ще ми излезе за два четирикрилни, четири трикрилни и три врати към терасите. Ще почакат!
Мастерче, много си хубавааааа, сладуранкааааа! Бравооооооо!
Марси, къде сииииии, да не те изплашихме бе жена?Да не си обидена? Кажи поне да знаем!
Гъбке, радвам се че сте помогнали на сестра ти и племенника ти! Браво! Просълзи ме!
Оплаках ви се, сега ще нахраня майка ми, ще си полегна малко и смятам към 16 ч. да поизляза до магазина и до аптеката, че ще подивея в къщи! Дано не търся легло за лягане!
После пак тук! Чао!

# 366
Танче , кви са тез цифри.  ooooh!
Ти поне видя къщата , от третия до мазето и стълбището ,
до сега съм плащала 110-120 лева.  Peace
Тук е 60 ст. на квадратен метър , а на мен и намаление ми дават ,
че чистят всичко.

# 367
Гъбче,браво на вас за жеста!!! Страхотни сте!

Абе ,наистина Марси отдавна не съм я засичала да пише  Rolling Eyes newsm78
Що така?  Sad Sad Sad
Марсиииииии...Къде сииииии??????

# 368
  • Видин
Ехооооо, привет и от мен! Hug
Приключих със  справките за днес и веднага цъфнах тук Mr. Green
Не съм ви чела тези два дни подробно, че с рождения ден и гостите и чистенето...знаете как е Crazy
Благодаря още веднъж за пожеланията към Дени HugВсички сте много мили Hug

Гъбче, направо ми дойде да заплача и аз като четох за племенника ти CrazyМного хубаво сте постъпили Peace
Мастерче, изглеждаш прекрасно HugСияеш направо! Hug
Шпунц, малката кукла расте като гъбка Grinning
Жабче, в това хубаво време наистина не еза седене вътре. Peace
Танче, мен ми се струва, че ти ще си миеш прозорците с тези цени, които ти предлагат Flutter
Зиче, още ли ходиш при Жоро?

Уф, щях още да пиша, но се отплеснах и забравих... ooooh!

Ето няколко снимки от рож. ден:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363806&pid=12204957

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 14:26 от ♥~Жаклин~♥

# 369
Жабче, толкова са казали. Дилянчето разговаря с жената от фирмата. Стотина лева  биват. Идва тройно по скъпо от твоята фирма! Плюс това само на етажа. На първия и таванските стаи имам квартиранти.
Твоята фирма коя е, дали няма клон във Варна, както "Василка" например?
Ама да ти кажа,  само една фирма питахме и като разбрахме как се движат цените, се спряхме.
Пропуснах остъклението на терасата, и то към шест квадрата, само отвътре, и една трикрила портална врата, а бе доста си е!
Нали съм алергична към препарати, нали и Диляна е в София, има сама да търкам с вестници!

# 370
Танче , едната дето все си я викам не и знам името ,
но се обадих и казаха , е само в София чистят.
А другата неможах да се свържа , но се казва Алфа сърфис ,
но и тя май е само за София.  Rolling Eyes

# 371
Гъбче ,и мен ме  просълзи.Браво за жеста който сте направи ли.
Зиче, Joy Joy Joy нямаше шапка мила Joy Joy Joy,но нищо дните са пред нас.
Мастерче ,много си отслабнала.Няма да те познаем  на лято.
Жабче,липсваше ни.
Делта,май на там отиват работите вместо да си почиваме в България.
Дидка,благодаря за кафето.Лека работа.
Танче,момичета пращам ви помощник  да  ви изчисти прозорците. Не се притеснявайте Joy Joy Joy

# 372
Светлеее... smile3532 smile3532 smile3532

# 373
Мале , Светле ....  Joy Joy Joy Joy Joy
ГолЕМ чистофайник.  Joy

# 374
Ехо дружина ,тук съм и съм жива.
Първото препятствие мина.
Имах чувството че моята класна стая е на магистрала.Всеки влиза излиза.Малките се ошашавиха.Ами не стига туй ами цъфна и местната кабелна телевизия,че и те се навряха в стаята да снимат.
Ама ние печени- не се дадохме.
Та довечера ще се гледаме и на ТВто.

Общи условия

Активация на акаунт