КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 805
  • 439
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
ЯЖКААА много ти отиват дънките да си ги носиш със здраве .Изобщо не се стеснявай страхотна си така ,хвърляй полите вече защото с панталон още по хубава си  и ти ходят много . Hug Hug Hug

# 91
  • София
    Зиче,не съм носила никога панталон и ми се струва,че съм гола.Така се чувствам.

# 92
  • Пловдив
ЯЖКА много ти отивот наистина знаеш че съм винаги откровенна ,по млада изглеждаш така ,супер си .С панталон повече те харесвам . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 93
  • тук и там
Яжке,супер си в дънките и много ти отиват.Ще свикнеш с панталон и ще видиш колко удобно ще се чувстваш.
И аз по те харесвам с панталон.
Вече ви казвам лека нощ.

# 94
  • Географският център на България-Габрово
Яжке определено с панталона изглеждаш секси,а и те издължава прави ти фигурата по слаба.Само така продължавай напред, даже горните дрехи малко по тесни от тези за да изпъква фигурата.

# 95
  • София
Мими, внучката ми прилича на тебе.
Яге,  екстра си с дънките. Все с тях да ходиш. И Дуня е права - ризата малко по-тясна, да подсказва за тялото. Направо 10 год. по-млада те прави. Няма за какво да те е срам. Аз как се престраших да сложа широките дънки.
Ама ти изглеждаш по-хубаво. Пиши от къде купи дънките, ако е близо да си взема и аз.
А на снимката със дъщерята или снахата си?
Ани чак сега са свършили. Имало е извънредно предаване за излизането на Симона. Не се знае кога ще го дават по ТВ. http://www.vbox7.com/play:27c16981
този сериал започнах да гледам днес. Ако някой се интересува от турски сериали. На мене ми харесва.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 23:41 от Aisha

# 96
  • София
    Ама не може по-къса и по-тясна блуза-имам шкембе.И г.з.

# 97
  • Географският център на България-Габрово
    Ама не може по-къса и по-тясна блуза-имам шкембе.И г.з.

Яжче не съвсем тясна, а леко по така да те очертава.Няма да ти е опъната та да се вижда коремчето и д...то.

# 98
                       Яжке,добре,че не си скрила снимките!Супер си с дънки.Да хвърляш полите и скоро ще свикнеш.Много си готина прави са момичетата. Peace
                       А сега ще ви изоставям,че бяхме при голямата дъщеря и дедито още е там. Laughing Дуят мускули със зетя та ми дойде малко повече да им слушам хвалбите. Laughing Оставих ги единия да си спомня младите години , а другия-детските. Mr. Green

# 99
                           Айша,загледах се в сериала!Само по нета ли го гледаш или по някоя от ТВ-тата го дават?

# 100
  • София
Добро утро.
За сериала - само във Ви бокс. Превеждат го и там го пускат. Има тема за турските сериали във форума за кино и телевизия. От там се загледах. За сега само 2 серии са превели, постепенно още.
За съжаление почивката свърши и - хайде на тръстиката.

# 101
Добро утро!!!  Hug Hug Hug Hug

Ягеееее Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Разби ме бе душа! С тез дънки си толкова подмладена,че направо ум да ти зайде!!!
Само така да ходиш вече! Много ти отива,изглеждаш свежа и няма нищо общо с това да си облечена с пола.Тука си още по-слаба а с панталон съвсем се вижда!!!
Да си жива и здрава!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Охраната пак ще има да търчи подире ти да ти иска пропуска  hahaha Joy Joy Joy

# 102
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН
На работарките лека и доходна работа ,а на не работещите приятно гледане на внуци
Joy Joy Joy

Тука е пекнало едно слънце дано да е топъл деня ,че ми омръзна вече това лошо време . Mr. Green

# 103
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУ КагебейкИтИИИИИИ Hug

ЯГЕЕЕЕ-не съм те виждала по фуста Душа ама по дънки много ми аресваш newsm10 smile3503
И прави момичетата-съвсем малко обери ризата, няма да ти се личи много коремчето. Направо си спортна мацка така Wink
АЙША-аз съм още под впечатлението на  1001 нощи и други филми не съм гледала. Не съм по сериалите но този 1001 нощи направо ми скри топката. Даже форум има  за него. Бравос на комшиите, страхотен филм са направили! Но за филма за който спименаваш чух хубави приказки.

# 104
  • София
     Гутен сабахлен!  Още е облачно тук,дано изгрее слънчо. Днес започвам новите задачки малко мързеливо. По-добре беше по празниците.
     Танче,виждам те и съм тук да прочета какво ще разкажеш.
     Лек и приятен ден!http://www.vbox7.com/play:4ebfc42c

Общи условия

Активация на акаунт