КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 806
  • 439
  •   1
Отговори
# 105
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Яжка , супер ти седят дънките , но момичетата са прави ,
малко втали ризата. Hug Иначе си муцка.  Peace

Делта , благодаря за кафенцето.  Hug
Пийвам си го с вас сега.

Лек и хубав ден.   bouquet

# 106
Добро утро.
Танче, добре си се завърнала. Разправяй как искара у гръцко.Узото опита ли го?Някоя таверна посети ли?Как си днеска?Мажеш ли се с нещо?Какво каза джипито?
Жабче,разкошен е станал пясъчника на Краско.Много пораснал.Източил се нагоре.Апък и с тази прическа....да му мислят момите hahaha
Яге,много си хубава с дънките.А за блузката аз си мисля ,че така си си добре.
Айша, отивам да гледам,че снощи не можах да гледам.
Зиче,големи красоти си пуснала пак. Hug

Лек ден момичета.На работещите спорен ден.
На домакините/като мен/ им пожелавам повече мързелуване,че в къщи работата край няма. Joy

# 107
На домакините/като мен/ им пожелавам повече мързелуване,че в къщи работата край няма. Joy

Светле , от 25-26 год. съм така. Blush
Мързелувам и ако медали даваха все златни щях да печеля.  Joy
Свърших си и работата , само един обяд трябва да метна във фурната и
пак мързелуване. Навън е мрачно , хладно и духа гаден вятър , та
пак вътре ще се мотам , м/у компа и ТВ-то. Mr. Green

# 108
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен!
Най-после в у-ще имаме Нет,та мога и от тук да ви чета.
Яжке,добре изглеждаш в дънки!Хич не се притеснявай!Аз тази година имах обратния проблем.Преди 3-4 години и аз се чудех как да обуя панталон - от студентски години не бях обувала.Но като го обух,та сега се чудех как да облека пола.Хеле за Коледа си купих пола,ама хич не ми беше комфортно с нея.Сега гледам по-често да се абличам с поли (купих си още една).Дори днес реших да обуя един летен чер панталон от есента: ами той ми широк от всякъде и толкавя грозно ми стои,че дори моят настоя да го сменя.Съвсем като раздадено! hahaha Та днес съм пак с пола!

# 109
Жабче и аз разгледах снимките....Много пораснал Краско беее... Браво на детенце!
И каква прическа ала командос сте му спретнали  hahaha hahaha hahaha
Сладур!
И градината видях и пясъчника и заека  Joy Joy Joy Joy

Да гушнеш Марката от мене  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И ти имаш голяма промяна...Само така!

П.П. Сори,че чак сега пиша за снимките,ама чак сега сколасах да ги разгледам....През повечето време имам възможност само да пиша и ми е трудно да отварям други сайтове,че ми блокират програмите с които работя тука....Аз пак да кажа,че да няма скрито-покрито Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
Мастерче , прическато на Краско по погрешка стана така  ,
но като израсте ще е малко по дълга.  Laughing Поне бързо му расте косицата.  Peace
Променяме се па белким се познаем кат се видим.  Wink
Марката и тя мързелува , явно е на компа и тя.  Crazy

Яне , сменяй гардероба.  Hug
Аз прибрах новите , изкарах старите.  Mr. Green

# 111
Добро утро, успях да стигна до компа, докато изчета всичко, то станало някое си време. Laughing Laughing Laughing

Яжке, незнам как си с пола, но с панталон определено си много готина.А за блузката, може и по прибрана, пробвай. Човек носи това с което се чуства най комфортно. Grinning

Айша, филмчето действително се очертава хубаво. thumbsup

Дета, чудесна закусчица. Hug Hug Hug
Ето и по едно кафенце,  за тези който все още не са пили.Hug

Преятен работен ден мили дами. Peace

Времето тук се очертава хубаво. Излизаме да се поразходим с внучката. Grinning

# 112
                   Гутен обеден и от мен! Laughing Докато се натуткам и станало време за работа.Като чета за хубавото време и ми се плаче. Sad Тук е едно гадно,мрачно,духа и всеки момент ще завали.
                   Ще ви изоставям,че задачките са ми много.Трябва да вземем храната с дедито,купони и да подадем документи на Мимето за първи клас,че от днес започват да приемат.
                   Лек и спокоен ден ви желая и дано е слънчев /поне за някои/   bouquet

# 113
Момичета, докато ви изчета и стана време да ходя на работа.
Деска, честита 22-ра годишнина на Калина - да е жива и здрава и много успешна в живота!   bouquet  bouquet
Яжке, повече да не си облякла пола -супер си с дънки, маце и половина!!
Айша, и аз го гледам "На сбогуване - чакам 3-та серия.
 О-ле, ще закъснея за работа!
 Чао, до довечера.

# 114
  • София
 Здравейте баби,мами и девойки.
Танита чакаме включване. Hug
Аз бях тези дни на село при мама и тате ,варосахме им и изчистихме ,а и Вели бе с нас. За малко идваха и Оля с Елина и си взеха Вели.
Днес бях да си прекратя договора като детегледачка,че утре Вели става на 3 години.
 Присъединявам се към комплиментите за Яга.
Мимка ти ме най зарадва,да ви се роди едно здраво и хубаво внуче,братче на каката. Hug Hug

# 115
Запис да ви следя, че за писане нямам много време. Докладвам, че бебо расте, засега сме добре .
Чета ви редовно!
Поздрави на всички!!

# 116
  • Географският център на България-Габрово
Хайде да се разпиша и аз за днес.Здравейте слънчеви дами,ние до сега нямахме ток от снощи вечерта та днес до 1 часа на обяд.Какво по напред да направиш стоиш и гледаш в една точка.Нито телефон има,нито компютър нито телевизия.Взех вестник да чета ама като няма настроение не върви и това е.Пък и времето едно скапано тук мрачно и студено все едно е късна есен.Надявам се поне Вие да сте по добре

# 117
В два след полунощ полицай спира шофьор, превишил скоростта.
- За къде сте се разбързали толкова?
- Ами... бързам за лекция.
- Хе-хе, че кой ще чете лекция по това време бе?
- Как кой - жена ми!
--------------------------

Изморен и притеснен един студент излиза от изпит.
Отвън чакащи го питат:
- Как мина изпита?
- Ами, като в църкава.
- Е, как така?- го питат чакащите.
- Той ми задава въпросът, аз се кръстя.
- Аз му отговарям, той се кръсти.
----------------------
Имало едно време един султан. Той имал евнух. Двамата били на една възраст. По цял ден султана току плесне с ръце, евнуха тича и султана му казва: "Доведи някоя жена от харема!" Евнуха тича да изпълнява. По-късно султана отново плясва с ръце евнуха отново пристига тичайки, султана му казва: "Заведи жената!" Евнуха отново тича. Така минали години. Виждаме ги отново. Султана с леко прошарени брада и коса, но запазен як мъж, а евнуха е остарял и грохнал.
Поука: Не ебането състарява един мъж, а тичането около него.

# 118
Joy Joy Joy Заключението на третия виц много ми хареса.  Joy

# 119
[img]http://media.snimka.bg/2893/012040495-big.jpg/img]

Момичета,да ви поздравя с тази красота.Сама се научих и направих. newsm44

Мастерче Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт