КГБ = Клуб на Готините Баби - 73

• 20 839
  • 439
  •   1
Отговори
# 120
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Момичета,да ви поздравя с тази красота.Сама се научих и направих. newsm44
Мастерче Joy Joy Joy

Супер е , ти ли я направи? Hug

# 121
Жабче,да  .Ама на предната страница защо не ми излезе снимката. newsm78
Научих се почти сама и с много тренировки в темата "тествайте само тук".Казвам,че почти сама защото момичетата ми казаха по някакъв много сложен начин/от което аз нищо не разбрах/,но аз реших със скобите,а то взе че се получи/да не ми се надява човек Joy

# 122
Joy Joy Joy Заключението на третия виц много ми хареса.  Joy
Ми тъй де....К'во сега  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly

# 123
  • Пловдив
Пребрах се от процедури ,мислех че е топло вън ,да ама не, то от това слънце и магаретата умират духа един студен вятър .
Наготвих една супичка  и в иена глас пилешки кълки свинско гъби и топено  сирене да яде челедта горе .
СВЕТЛЕ дай линк на тази тема ,-тествайте само тук..

МАСТЕРЧЕ  то ние без мъжИте сме като евнуха направо само тичаме и това е.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 124

Момичета,с този букет Ви поздравявам.Благодаря ви за всичко.

Зиче,ето ти линг  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.new#new

# 125
  • Пловдив
СВЕТЛЕ аз я нямерих чудех се какво тествате ,ама да те открехна не е нужно да ходиш в темата там ти като искаш да пробваш нещо дали ще излезне просто тука в отговори си пишеш квото си пишеш и доло до поликувай има ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРЕГЛЕД и като го натиснеш горе над мнението ти излиза какво се е получило .Същата работа вместо да ходиш там в темата Peace

# 126
Благодаря ти Зиче.

Да ви почерпя

# 127
  • Видин
Ехоооо!Привет, момичета!
Днес ми спряха тока от работа Crazy
Изчетох ви сега набързо.Искам и аз да видя снимки на Ягето с дънки.Ягееее, пусни ми на лични снимчица, плийз Grinning

Мастерче, третият виц е уникален Joy Joy Joy

На всички много цИлувки!

# 128
  • Кубрат/ Пишурка

В къщи съм вече.Прибрах се с надеждата да прочета разказа на Танитка,ама явно още релаксира.Дано не се е разболяла след толкова път( пу,пу,пу)!Дано само да няма време!

Мастерче,вицовете са супер!Е,третият наистина изби рибата! Joy Joy

# 129
Ето ме пак. Laughing Сутринта се похвалих, че се очертава слънчев ден. И както всичко хубаво свършва бързо, така и времето бързо се развали. Mr. GreenРазвали ни разходката Mr. Greenтрябваше да се приберем бързичко. Sad Обдвахме, спахме и сега с нови подвизи!  Laughing

Мастерче, вицовете са много хубави, но както вече казаха, третият е върха. rotfImbo rotfImbo

Светле, букетите са много шик. Laughing

# 130
Здравейте, милички!
Сега за екскурзията. Мина великолепно, много съм доволна! Първо посетихме Кавала, все едно бях в Търново, чист, красив и бял град. От там в Катерини, настанихме се в хотел Мелбърн, на две пресечки от морето. Понеже цяла нощ пътувахме, бяхме изморени си купихме узо в малки шишенца, сложихме ги в камерата да станат на кристали, купихме си и айран, маслини с бадемче, пилешки дюнер и бира в кутийка, седнахме на терасата, вечеряхме и сме спали като къпани. На втори май ходихме на Метеора, невиждана красота, посетихме само един манастир, но от толкова много стълби не ни беше до втори. Вечерта с приятелката ми и дъщеря й ходихме на ресторант на узо, шопска салата, риба, калмари, бира и гръцка музика. На трети май ходихме до Едеса-водопадите и ботаническата градина, и до Вергина на гробницата на Филип Македонски и Александър Македонски. Много история имат тия гърци! Всичко е добре запазено, поддържано и от него печелят. Вечерта бяхме на таверна, извън Катерини, те имат две таверни все извън града, че са шумни и пречат на хората да почиват. Пак узо, пак салата....... и вече жива гръцка музика. На четвърти май отидохме в Солун и в 16 ч. поехме за България. Гърците са много красиви, внимателни, усмихнати, попиташ ли нещо всеки иска да те упъти, да ти обясни. Накупих подаръци, намерих магазина за който ми писа Янчето, ядох кадаиф и баклава...... кой каквото ми беше казал го кусах, видях и съм доволна.

Ето това е един от манастирите на Метеора, на който и аз се качих:                                          

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 18:44 от Танита60

# 131
Танче,
Радвам се че си изкарала хубаво.Какво съвпадение - мой ученик е бил там по същото време и също ми прати тази снимка.И още няколко.Ще ги кача да видят за какви стълби става въпрос.

# 132
Здравейте момичета.
Радвам се че всички сте добре.
Танче браво че си доволна от екскурзията.
Жабче Краско много е пораснал.
Да е жив и здрав.

# 133
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Mони , благодаря ти.   bouquet
Всички дечица да са живи и здрави и ние покрай тях.  Hug

Танче , радвам се , че ти е харесало и си изкарала хубаво.  Hug
Какви подаръци донесе на близките? Я раздухай малко.  Laughing

# 134
  • София
Танита, радвам се че ти е харесало пътуването.
Почивай сега. Как си, предписаха ли ти нещо за дископатията?
Аз - избутах раб. ден. Първите дни на месеца винаги има доста работа, после скучая.

Общи условия

Активация на акаунт