1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 884
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
  bouquetЧета ви....... Thinking
мисля ,че всички по мъничко ще помогнат ,защото Шех каза на Онур ,че на него е Простила .но другите знаят,Каан щял да научи и тн.
Керем ми се вижда много развълнуван при разговора с Шех в Тейлъра...........
Може и Бурхан бей ако Каан му се жалва да намери път към сърцето на Шех.Той умее да убеждава.......
 Praynig

# 331
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета, аз гледах 4, 7 и 8 със субтитри. Така е още по жестоко.  newsm45  Дамла е сложила първо тях - там са най-важните сцени...Убийствени са думите на Онур към Шех!
Нямам сила да коментирам! След тези думи - тя си тръгва. Това не може да е истина....

# 332
Прекалено много се е вторачила в себе си и своята болка и затова не вижда , че другите също страдат и то повече от нея. Тази нейна идея фикс, че е опетнена пред всички я заслепява толкова силно, че не може да разсъждава нормално.

# 333
Ари или Мари дайте линк,аз търсих но компа ми заби...

# 334
Извинявайте-намерих ги и ги изгледах----тоя Енгин не е само козел но и ПЪН-детето праче за баща си а пък той го гледа като---този човек няма сърце .Той мисли само за шех,какъв баща ще бъде на кан?ААААААААА това не може да бъде.Снощи писах че НЕ ИСКАМ ОНУР ДА Е С ШЕХ----СЕГА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.ИСКАМ ДА Е ЩАСТЛИВ НО МИСЛЯ ЧЕ С ШЕХ Е НЕВЪЗМОЖНО.ММММММЪКААА.
ЛЕКА!

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 01:56 от Светла Иванова

# 335
  • планетата Земя и по точно до морето
http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=1
Ето за всеки случай, ако някой не може да намери

# 336
Добро утро дами   food010
Някой тук май спомена нещо за раздяла след другия вторник  newsm78 Ама как бе, то тъкмо започва излъчването по нова и втората вълна, какви раздели какви 5 лева  #Crazy Нали трябва да изкритикуваме и дубльорите на филма, и техния час настана, има какво да се обсъжда, за тези които не четоха белите букви трябва пак да ги напишем  Naughty А и зависи от финала, кой знае колко ще нищим и него, Сабанджъ със сигурност ние приготвил край, за който доста ще пишем а и следва развиване на съседната тема "Турски тв новели, филми и сериали"  Joy

# 337
Здравейте момичета! Не мога да намеря 89 епизод със субтитри.
Тук http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=1
има само на някои части субтитри. Бихте ли дали линк , където всички части на серията са преведени?

# 338
Бихте ли дали линк , където всички части на серията са преведени?

Най вероятно още не са преведени всички части, като  преведат всичките ще напишат в темата  Peace

# 339
Жалко е, че Шех не признава мъката на Онур, но като се замисля, тя е страшно огорчена.
Незнам, може би е права за себе си.Ние искаме само те да се съберат и да са щастливи.

# 340
Тази сутрин гледах разговора между Онур и Шех с превод и тръгнах разплакана за работа. Боже, защо всичко трябва да е толкова тъжно. Но съм готова да им простя на сценаристите цялата жестокост, само да ни подарят няколко приказно щастливи и романтични моменти между Шех и Онур в последната серия. Дали ще ме чуят?

# 341
Добро утро!Незнам вече дали трябва да има такива моменти,Варна.ШЕХ такива л....а забърка ,че ...незнам...

# 342
Абе аз все си мисля,че Енгин ще оправи положението newsm78 Той наистина обича Шехи,приема я въпреки,че тя не отговаря на чувствата му.Не съм сигурна обаче,че може да приеме чувствата,които тя все още изпитва към Онур.Едва ли иска жена,която е с него напук на бившия си мъж Crossing Arms Шех,колкото и да отрича чувствата си,веднага след като говори с Еда инстинктивно се обади на Онур,за да го предупреди.Енгин,колкото и да е влюбен не е малоумен Naughty

# 343
Току що гледах разговора  между Онур и Шехи- склонна съм 10 % да я разбера,но 90 % съм й ядосана много...

Не искам да се върне при Онур,заради Каан,Керем ,Енгин или който и да е,искам да осъзнае и се подчини на чувствата си-ако го обича...
Защото ако друг й повлияе-тя отнова ще грабва чантата и ще бяга...
Искам да се събуди разстърсена от любов-да прогледне най-после и почувства любовта на Онур да я допусне в сърцето си-само така ще я "извиня",но ако други я натискат...не го приемам..
Всичко трябваше да е в 89 еп,а в 90 еп отново кандърми,връщане на пръстени--докога  newsm78

Крайно време е Онур да й направи още 2-3 бебета,та да видим накъде как ще бяга... Joy

# 344
Ще стане това, което ни най малко чакаме, но поне да има приказен край.

Общи условия

Активация на акаунт