1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 851
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
оффф, най-после ви изчетох. За съжаление май голям купон съм изпуснала, и джедаи са се вихрили, та не мога да възстановя липсите, ама като знам на какво сте способни   Wink  Hug, мога само да предполагам и да се  Laughing самичка. Все пак ще съм мноооого благодарна, ако някой ми пусне подсказка на лични  Praynig, особено заинтригувана съм от розовата ризка  Mr. Green, пусто любопитство  Embarassed

със сигурност ще изпусна някой, но все пак ще се пробвам, макар с голяямо закъснение

asha, за кой ли път   smile3501   bouquet за прекрасното писмо за РД на Халит, както и за анализите и "критиките", таланта ти е неоспорим, бе, джанъм, Кудрет ако те надуши, не мой се доредим до теб  Hug

renate, поредния шедьовър,   smile3501 bouquet

шеф, хиляди благодарности     bouquet  bouquet, следвах чинно начертаните от теб стъпки, отсвирих екскурзоводите и съм страшно доволна, наесен, живот и здраве, ще попълня пропуските заедно с вас, Иншаллах, че сега заман йок

Анна, да ти е жива и здрава щерката, много да те радва, и нека името и носи много щастие и късмет  Hug   bouquet за снимките и за оптимизма и настроението, което внасяш и в най-инфарктните мигове

bz, отново    bouquet за превода в ефир, това, естествено, беше първото, което изчетох, филма още не съм гледала, струва ми се, че този път балконът е ударил рекорда  #Crazy

Mishel, Damla, sevi_nil, дано не пропускам някого,    bouquet bouquet  bouquet  bouquet за всички преводи, а текста на песента "Mazi Kalbimde Yaradır"  ме  Cry

Magi, като четох поста ти за Принца и Пепеляшка, за пореден път благодарих, че ви има, че ви открих, за да се успокоя, че не съм сама в терзанията си, че не съм единствената 'мръднала', и, че, колкото и да се мъча доброволно да се 'оперирам' от романтика (в името на самосъхранението), тя тихичко си дреме някъде в мен, и колкото повече съм я подтискала, с толкова по-голяма сила изригна, провокирана от филма.

Дафи, страшно се зарадвах на 'благата вест', дано е истина

е, сега ще чакам да ме баннат, ама ще рискувам, имам да наваксвам за последните дни, извинявам се за дългия пост

ще глдам 88 и 89, дано имам сили и вдъхновение, ама като ви чета коментарите  Sad Sad

момичета, май сме забравили Каан, това детенце е страхотно, нека го подкрепим  Hug

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=521

Каан е 27

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 13:42 от пенда

# 361
  • В тъмната гора.

Готово е вече всичко момичета...засядайте.

# 362
  • Sofia

Готово е вече всичко момичета...засядайте.

УХАААА!!! Почва се!!!
 МЕрси, Мишел и на всички останали- БЛАГОДАРЯ!!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 363
  • София
Ай отивам и аз взех си стек кърпички и капки за нос............

Ах, забравих да благодаря на всички за положените усилия чудесни сте!

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 13:49 от MATA KOSMATA

# 364
Благодаря ви!

# 365
Изгледах всичко преведено и....незнам какво да си мисля....Задавам си хиляди въпроси - откъде "ще изскочи зайчето". Много неща ми направиха впечатление - Шех се обажда на Онур и казва "Еда ще НИ навреди"; Енгин колко опити направи за някаква близост, а тя го гледа кат` натровена с червени мухоморки, толкова изкуствено и насила му се усмихва...и мисля, че той забелязва всички тия "дребни" нещица. Като й даде пръстена, изобщо не се зарадва /поне от кумова срама да беше казала "много е хубав" или нещо такова/, само бързаше да й го сложи на пръста, от което пък той беше доста учуден, чак не му се вярваше! Децата - също много силни моменти - и молбите на Каан "татко, не ме оставяй", и Нилюфер "много съм самотна, останах сам-сама"...Офффф, ще ни побъркат с тоя филм /ако са останали с разума си в този форум!/. Керем ме кефи - взе се в ръце, настоява си на своето, не дава и дума да се издума за развод, браво! Онур каза много силни думи, като настояваше да говорят с Шех - "ако сега не говорим, ще превърна живота ти в ад - ще те намеря, в което и кътче на земята да отидеш".
А някой ще ме светне ли за розовата ризка? В трейлъра не видях нищо Thinking.
Хиляди благодарности на момичетата, които се трудят по филма!!!! Невероятни сте!  Hug

# 366
Това "ще превърна живота ти в ад" - много не ми хареса, защо и го каза. Все пак това евид заплаха............Незнам обасни ми го Таня. Как го разбираш ти................

# 367
  • Plovdiv
Ох, как ми се иска вече
да видя края на "Бинбир гече".

Шех да бяга от "козичката"
стиснала на Каан ръчичката.
Да бързат, бързат към Онур,
че чака ги отдавна тоз сладур.
Макар, че бесен той сега е.
Ама изкарва си яда, така е.
И въпреки това сега
с Нюлифер е за ръка.
Ще пресрещне Шех на кея,
тя ще го погледне ,
той ще се засмее.
С поглед син ще я омае.
Ще  се пита , ще се мае:
" Ти сън ли си или те има?"
Ела при мен ,любима!
Пак ще се прегърнат.
Времето ще върнат.
С Бену , Керем, родата
в ресторанта до водата...
три дни яли , пили и се веселили.
Че чакат бебе там си споделили.

А сега, извинете мен горката,
че изплаках си пред вас мечтата!
Ама искам като в приказка накрая
да сме с всички тях във рая!

Но... страхувам се от "Няма време!"
и Сабанджъ мечтата ми да не отнеме!

# 368
Това "ще превърна живота ти в ад" - много не ми хареса, защо и го каза. Все пак това евид заплаха............Незнам обасни ми го Таня. Как го разбираш ти................

Ами, според мен искаше да каже, че няма да спре никога да я обича, ще й напомня винаги за това, което са преживяли заедно, колкото и да иска тя да го забрави! Може би е разбрал, че и тя го обича до лудост, но тази пуста черна нощ и тази пуста нейна гордост не й дават мира..Незнам, но искам да я отвлече нанякъде, вдън гори тилилейски и да я принуди да си признае какво й е насърце!!!

# 369
 smile3501      mar_tomova      bouquet     bouquet     bouquet

чудесно е
твоята мечта е и моя

# 370
страхотен стих - браво

# 371

Сигурна съм, че ще се накефите много на тази песничка.

http://www.vbox7.com/play:c156cbb4

Благодаря много Mishel от сърце  newsm51 , за всичко!
Текста е  newsm10

Има ли някъде превод и на тази божествена песен, която Халит и другите също пеят в Беаяз шоу? Със сърцето си чувствам, че и този текст е прекрасен ! Ето за това питам :
http://www.youtube.com/watch?v=LScsjSUiyxA&feature=PlayList& … 89D75&index=0

Отново благодаря и    newsm20    за вашата работа.  Да си жива и здрава ти и другите момичета, които ни доставяте толкова много радост!

Самота
 Може би ние се намерихме
но може би ти беше там през цялото време
Може би си била мълчаливо с мен, може би
сега аз разбирам че крачиш умело с мен 
и разпръсваш цялата моя любов, може би.

Моя самота  , аз трябва да те отхвърля
моя самота, ти си моя кръв, моя живот , моя безнадежност.
Моя самота , ти си моето утре, моето униние
Моя самота , ти си всичко , което ме разубеждава

Ти ме желаеше да бъда твой любим
Ти ме криеше през цялото време, може би
Ти израстна като фиданка, може би
за да споделиш леглото ми, може би

Моя самота  , аз трябва да те отхвърля
моя самота, ти си моя кръв, моя живот , моя безнадежност.
Моя самота , ти си моето утре, моето униние
Моя самота , ти си всичко , което ме разубеждава

# 372
  • София
Eто ви замислен и тъжен Онур!

Не е в моите ръце, обаче, а в ръцете на Берг!  Heart Eyes

# 373
На поетесите - браво!
На пчеличките-преводачки -   bouquet

# 374
  • планетата Земя и по точно до морето
Мила toanetta много ти благодаря newsm51 Търсих го доста време и  по старите теми, но не успях да го открия. Още веднъж  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт