1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 856
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Кой рева, че не е видял наш Онур с розовата ризка?!  newsm78 Joy

Наревах се отново, като изгледах целия 89 епизод, с превода.
А се бях зарекла да не го правя!
А разговорът на Онур с Шех ме изправи на нокти! Как имаше сили Шех да си тръгне - не знам!
Аз ако бях - щях да се предам. Embarassed
Да вземе да си преглътне гордостта и да си прости сама на себе си, а за другите да не мисли.
Защото в момента, с този ход - женитба с Енгин-Козльо си вкарва по-голям автогол, отколкото с т.нар. "Черна нощ".
Ядосвам й се на Шех още!  #Cussing out

# 376
Снощи varna72 беше написала .че снощи в 22,30 ще има предаване по каналд за финала на 1001 нощи не мога сега да намеря поста на VARNA72 ако някой е гледал нещо нека да сподели  Praynig мисля че ставаше въпрос за това предаване Магазин ..не съм сигурна  Thinking

# 377
Утре от 22.30 по  startv ще има репортаж за финала на "1001 нощ". Ето анонса:

- Haftaya ekranlara veda edecek olan Binbir Gece dizisinin finalini Mega Magazin açıklıyor... Dizinin final bölümünde izleyiciyi bekleyen sürpriz gelişme ne? Dizinin finali için hangi oyuncu “masal gibi bir final olacak” dedi?

Доколкото разбирам някой от актьорите е казал на репортера, че е " възможен приказен финал на филма." Дано правилно съм разбрала с моя оскъден турски.

Ето го намерих го оф то било за тази вечер извинете  Hug

# 378
НА поетесите smile3501 smile3525

# 379
  • София
Преводачките и знаещите турски да превеждат, моля - DiziMagazin 07 mai 2009 - предаване за нашия филм, в тубето е, ама е само 50 секунди!  Cry

# 380
  • София

Такъв финал искам аз! Омръзна ми Шех да се прави на ощипана и разочарована от Онур!  Crossing Arms

# 381
  • планетата Земя и по точно до морето
smile3501      mar_tomova      bouquet     bouquet     bouquet

чудесно е
твоята мечта е и моя

И моя, и моя...И май на всички  smile3501

# 382
  • София
И това е за преводачките - да превеждат, ако може.
Пускам само линковете, защото картинките на снимките са много големи и ще ми ги резнат модераторите.
Това са 2 статии от турски вестници. Не съм задалбавала какво пише в тях. Embarassed

http://img149.imageshack.us/img149/3559/sac1o.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/7717/sac2u.jpg

# 383
Ей,тоя път не са ЗА РЪЧИЧКА-да не са скарани? newsm78

# 384
  • Sofia
НАй- ме покърти сцената в болницата, където Каан плаче за баща си и го вика, направо си се отревах.....  Cry
Абе, ЕНГИН, дърт пергиш такъв, не виждаш ли какво става, бе- мястото ти не е там- не се бутай между шамарите!!!!!Влюбен бил, абе, яяя......аааа
(Дано чете форума   Praynig )

# 385
  • София

Да де, не са за ръка, защото ги снимат!  Hug

Ама не се знае.
Джейда е много интересна, в такава една широка блуза ....  Thinking
Май има бебе, в нея, а и като гледам блясъка в очите й .....  Thinking

# 386
  • Plovdiv
Много се зарадвах на превода на песента "Самота".
А ето и едно от любимите ми стихчета:

С А М О Т А
Какво толкова ми липсва? -
Мога ,ако поискам,
цяла нощ да чета,
да се гледам в огледалото,
с котката да говоря на "Вие",
да обличам по ред всичките си рокли;
мога да спя като ембрион в утроба,
музика да слушам, плоча след плоча,
мога да ям дълго и лакомо;
мога да си мълча , колкото искам,
мога от прозореца да скоча...

Грехота е да казвам,
че нещо ми липсва!

След като попаднах в този форум сега с радост споделям ,че не се чувствам нито за миг сама.
Знам, че ви има мили хора! Ето , че един филм ни събра надявам се за  по-дълго!Благодарна съм на всички Ви!

# 387
ох,изгледах го. момичета прекрасни сте. благодаря. ама що не вземете докато превеждате да промените малко сценария, че не мога да дишам вече. стомахът ми свит на топка.

# 388
  • София
Тук пише нещо за сериала и е публикувано днес.
Кой ще разясни, моля, за какво иде реч?  newsm78

Ясно е, че статията е за пребиваването на четиримата в Кувейт, ама има и още нещо, май .....

Binbir Gece’nin Kuveyt ziyareti                 
6 Mayıs 2009
“Binbir Gece” dizisinin oyuncuları Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci, Kuveyt’e giderek oradaki hayranlarını ziyaret etti.

Dizinin sıkı takipçisi olan hayranları tarafından havaalanında karşılanan ekip, Arap basınının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Basın mensuplarının soru yağmuruna tuttuğu Ergenç, Korel, Flordun ve Düvenci için dizinin yayınlandığı Al-Rai televizyonunda da canlı yayın düzenlendi.
Haftanın 6 günü yayınlanan diziyi izlemek için yayın saatlerinde evlerine çekilen Kuveyt halkı, “Binbir Gece”nin imza gününde de izdiham yarattı. Kadın, erkek yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı imza gününde ünlü oyuncular kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.
Ozan Sevindik’le beraberliğini noktalayan Aysun Kayacı, yeni aşkı “Mağara Adamı” adlı oyunda rol alan Alper Kul’da buldu. ıkili, Kul’un Polonezköy’deki evinde buluşuyor.

# 389
  • Бургас
Знае ли някои какво стана с екскурзията че една приятелка ме побърква да ми звъни и да ме пита а тя е от скоро заразените с нашия вирус

Общи условия

Активация на акаунт