98 Американска Пролет моя, моя бяла пролет

• 14 523
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Абре, хора, вие знаехте ли за чудото, наречено Mr Clean Magic Eraser? Изчистих нечистими неща от пода, минах и на стените. Белите прагове са като чисто нови, току-що боядисани!  Laughing
А ако беше тръгнала да продаваш имот с издраскани от крайон стени щеше и по-рано да знаеш за чудото Laughing. Трепач е ,няма спор!А ти не почна ли много рано със нестинг,то няма лошо де! Simple Smile

Бенс
...ужас бе много сте близо.Дано да не е често ,дано да може да регулираш нещата.

# 76
# 77
Ще взема да го купя тоя маджик ирейсър. Пуска ли прахосмукачката поне един път седмично?

Миз аз като гледам и ти си на моя хал. Обаче представи си ме мен- с бебе и тинейджър. Направо ще хващам гората (пустинята)

# 78
Атти, честит празник, да си здрава и обичана

# 79
Мерси на всички за честитките, много сте мили!  Hug

Ние за късмет се разболяхме зверски със сина ми и цял ден с него се занимавам, все иска да е в мен. На него много му се събра милото - и зъби го мъчат и не може и да диша сега, дано утре да е по-добре.

Бенс, стискам палци да мине леко всичко.  Praynig Не е честно все покрай РДто да имаш такива притеснения. ooooh!

# 80
Tandoori, аз съм ги запознала двете Wink

Знам си аз, че ти си източника Wink

# 81
Не е честно все покрай РДто да имаш такива притеснения. ooooh!

Без пропуск, както и Коледа/Нова година. Запо4вам все по-сериозно да се замислям за живот извън континентал УСА.

Благодарностти на вси4ки за добрите мисли и ЛС HugЩе е в неделя(за сега) и аз реших да водя тежката артилерия с мен-свекърите и сестра ми. Сценариите в главата ми са достойни за филм Confused

Атти, оздравявайте скоро Hug

Уинкс, ние контролираме, но едно от условията беше да е отворено със срещи от време на време. Когато е десперед 4овек, вси4ко обещава, и пак бих го направила, за моето дете, но изпълнението е трудно.
----
Благодарение на Мистър Клийн Маджик Ирейзър не боядисвахме къщата, из4исти абсолютно вси4ко по стени, врати и прагове.
----
Свеки има теория, 4е зависи какви са децата през теръбъл 2(до 3Г), такива ще са като тийнеджъри.

# 82
Бенс, ще стискам палци, всичко да е наред
Надявам се теорията на свекърва ти за децата, да не е истина, просто не ми се мисли Плами какъв пубер ще е, дупе да ми е яко
ей на днес го прибрахме от детската градина с разбита глава и едни бумаги за подпис, бягал , скачал, докато най- накрая не се овъргалял, учителката му беше по притеснена от мен, онзи ден ходихме до спешна помощ, т.к. се беше уредил с кърлеж. просто младежа ни киипва и то здраво, вече вземам да се замислям на предложението на свеки да и го изпратим в БГ за 3-4 месеца

# 83
Свеки има теория, 4е зависи какви са децата през теръбъл 2(до 3Г), такива ще са като тийнеджъри.

Брей че лесен ми се очертава живота значи Mr. Green .Изказвам и виртуални благодарности  само защото го е казала независимо дали е така.Надеждата крепи човека Laughing

# 84
Дами, концерти на Горан Брегович из страната се задават, ако не сте разбрали. Аз няма да мога да съм там този път, но знам, че имаше фенове, току-виж някой отишъл заради мене. Ето график:

US - BROOKLYN, NY
11 June at 7:30 pm - Celebrate Brooklyn
Prospect Park Bandshell (located inside Prospect Park)
At Prospect Park West and 9th Street
Brooklyn, NY 11215
"Alkohol - sljivovica/champagne"
(grand ensemble, 19 on stage)
Web info: www.briconline.org/celebrate/
Tickets free - $3 suggested donation at door

CANADA - TORONTO
12 June 8:00 pm - Luminato, Toronto Festival of Arts and Creativity
Yonge-Dundas Square
Southeast corner of Yonge St. and Dundas St.
Toronto, ON M5B 2G9, Canada
Web info: www.luminato.com
Tickets free

CANADA - TORONTO
13 June 8:00 pm - Luminato, Toronto Festival of Arts and Creativity
Kool Haus
132 Queens Quay East
Toronto, ON M5A 3Y5, Canada
Web info & tickets: www.luminato.com

US - CHICAGO, IL
14 June at 7:00 pm - Ravinia Festival
Ravinia Pavillion and Lawn
200 Ravinia Park Road
Highland Park, IL 60035
Web info and ticket sales: www.ravinia.org

US - CLEVELAND, OH
15 June at 7:30 pm - Cleveland Museum of Art
Playhouse Square
1501 Euclid Ave # 200
Cleveland, OH 44115
Web info and ticket sales: www.clevelandart.org/tickets
Phone: +1 (216) 421.7350

US - AUSTIN, TX
17 June at 8:00 pm - UT Performing Arts Center
Bass Concert Hall
2350 Robert Dedman Dr
Austin, TX 78712
Web info and ticket sales: www.utpac.org/event/goran_bregovic

US - LOS ANGELES, CA
19 and 20 June at 8:00 pm - UCLA Live
Royce Hall
405 Hilgard Ave
Los Angeles, CA 90095
Web info and ticket sales: www.uclalive.org
Phone: +1 (310) 825.2101

US - SAN FRANCISCO, CA
21 June at 7:00 pm - SFJAZZ
Nob Hill Masonic Center
1111 California Street
San Francisco, CA 94108
Web info and ticket sales: www.sfjazz.org
Phone: +1 (866) 920-5299

US - SEATTLE, WA
23 June at 8:00 pm - Seattle Theatre Group
The Moore Theater
911 Pine St
Seattle, WA 98101
Web info and ticket sales: www.themoore.com
Phone: +1 (877) 784-4849

# 85
Блажка, супер!Пак го правят трудно за мене,но ще хвана влака до Бруклин.Ф треин.No sleep till Brooklyn Mr. Green

# 86
  • Boston, MA
Бенсън, уби ме с тая теория.  Laughing

Иначе и аз ти стискам палци.

# 87
блажка, мерси за инфото. Поне Горан да гледам тук, след като Ю2 и Депеш пропуснаха Остин, дето уж мюзик кепитъл бил Crossing Arms

МВК, да нагушкаш Пухкавел от нас Hug

Да дообясня теорията- не става на въпрос за енерги4ните деца, а за тези, които са все в трабъл, с много тантрумс. Свеки не претендира за истинност, само сподели, 4е двете от нейните, които са били ужасни тодлъри, са и създавали много проблеми като тийнс.

# 88

Обаче представи си ме мен- с бебе и тинейджър. Направо ще хващам гората (пустинята)

На местния форум за мами скоро имаше дискусия коя е най-добрата разлика между бебе 1 и бебе 2. Излязоха с мнения всякакви хора: от 2-3 години до 5-7.  А пък мой колега има дъщеря на 16 и невръстен син, и казва че каката е "незаменима помощ" (негови думи; трябва да питам жена му за по-достоверно инфо Simple Smile     С други думи, всяка разлика си има плюсове и минуси (но жалко, че не намерих точен отговор на въпроса все пак).   Ще се справиш, Ванхорн!  Simple Smile Simple Smile

# 89
Бенс надявам се да не трябва да се местиш отново. Стискам палци тези желания да се разредят максимално и да имаш приятни празници.

Pixie няма формула за това. Зависи си от децата. На брат ми са с 4 години разлика- ей такова чудо не се е срещало. Вечно воюват и са скарани. Майка казва, че направо е страшно на моменти.
За помощта ще видим. Сега е много ентусиазирана, но като му дойде времето ще споделя как е.

Общи условия

Активация на акаунт