98 Американска Пролет моя, моя бяла пролет

• 14 724
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
ванхорн...племенницата ми беше на точно колкото е твоята дъщеря когато се роди малкият ми племенник,трябва да ти кажа че наистина е незаменима помощ,имало е моменти в които не и се е занимавало ама въобще но е помагала.
На моменти на мен лично ми се е струвало "не честно" че я карат да се занимава с бебе защото не тя го е искала но пък от друга страна " нека да види колко трудно се гледа бебе" и "защо да не помага на родителите си".Той сега е на почти 5 години а тя на почти 17 и все още си го слага да ляга да спи,къпе го и т..н..Пред мен лично се е възмущавала как може тийнейджърки да искат да имат деца ,защото има такива в нейното у-ще,така че може би има ефект. Wink
Но може би си е до дете,деца,родители.....

# 91
victoria това звучи наистина окуражаващо и поучително.

# 92
  • Boston, MA
Моята разлика с брат ми е толкова (13 год.), и аз много го гледах като бебе и ей ме на - първото на 34  Laughing.

# 93
Моята разлика с брат ми е толкова (13 год.), и аз много го гледах като бебе и ей ме на - първото на 34  Laughing.

Идеално, ако питаш мен. Може и по- късно  Laughing http://dnes.dir.bg/2009/05/07/news4405977.html

# 94
http://www.localharvest.org/csa/

записах се на ферма,300 кинта на година и органични храни по 15-20лбс на седмица + че ще учат децата да копат Grinning Много любопитно,в Европа е супер хип,да видим тук дали ще сработи..

# 95

записах се на ферма,300 кинта на година и органични храни по 15-20лбс на седмица + че ще учат децата да копат Grinning Много любопитно,в Европа е супер хип,да видим тук дали ще сработи..

Анет, това е стархотно!!!  Party Вече си избрах ферма, довечера ще преговарям  Mr. Green . Ще се радвам да споделиш като си вземете първите продукти.

# 96
Фарм шеър е супер популярно в МН, и аз го планирам за следващото лято. Проблемът е, че от юни до август носят едни зелении, дето нито знаеш, как се ядат, нито, като ги научиш, можеш да ги ядеш до безкрай. Но в ОХ е по-топло все пак от тундрата, може и да имате повече избор. При приятелите ми, които се записаха, е хит енд мис, те пробваха различни ферми, все органични.

Клер, разтърси се и из местните коопи, винаги има индипендънт ферми дето предлагат.

# 97
нещо много остри захапки и лоша енергия взе да витае из предишната тема, та реших да пусна нова и да започнем на чисто, с пролетно, майско настроение. и в този дух за повишаване на духа:

Пролет моя, моя бяла пролет,

още неживяна, непразнувана,

само в зрачни сънища сънувана,

как минуваш ниско над тополите,

но не спираш тука своя полет.

Пролет моя, моя бяла пролет –

знам, ще дойдеш с дъжд и урагани,

бурна страшно, огненометежна

да възвърнеш хиляди надежди

и измиеш кървавите рани.

Как ще пеят птиците в житата!

Весели ще плуват във простора...

Ще се радват на труда си хората

и ще се обичат като братя.

Пролет моя, моя бяла пролет...

Нека видя първия ти полет,

дал живот на мъртвите площади,

нека видя само твойто слънце

и – умра на твойте барикади!

H.B.

# 98
  • Чикаго / София
Atti,  Честит Рожден Ден - щастие и любов - винаги около теб!  bouquet

Бенс, стискам палци всичко да мине безпроблемно! Hug

# 99

Анет, това е стархотно!!!  Party Вече си избрах ферма, довечера ще преговарям  Mr. Green . Ще се радвам да споделиш като си вземете първите продукти.

Ах, че ме запалихте с това. Много ми харесва, а и обичам зелении всякакви.

# 100
Кажете някакви трикове за справяне със зверско запушване на носа. Капя солен разтвор и смучем с помпичката, но пак си остава запушено и не може да суче, а аз не мога да помпя и направо имам чувството, че ще се пръсна вече.  Sad

# 101
Атти пробвай да капнеш кърма в нослето, чувала съм, че помага, както и витамин Ц ( от ампула), но не знам тук намира ли се неароматизиран течен витамин Ц. Дано скоро се справите с проблема  Hug

# 102
Ати, изпомпваш сополи и чакаш да отмине. Купи си лецитин 1200 мг и пий по 1-2 капсули на ден, докато усещаш напрежение.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 04:12 от Кейси

# 103
  • usa
Проблемът е, че от юни до август носят едни зелении, дето нито знаеш, как се ядат, нито, като ги научиш, можеш да ги ядеш до безкрай.

и аз за това се отказах. въпреки, че не сме в степ и уж всичко вирее, ми носеха по три домата, четири ябълки, два килограма тиквички и три кила зелении от всякакъв вид - кале, мастард зелении, спанак, лапад и прочие. на всичко отгоре току ми объркваха доставката. като ни позеленяха и ноктите на краката, спрях абонамента. реших, че колкото и да искам да подкрепям местното фермерство, ми струва повече ядове от колкото съм склонна да понеса. това разбира се не означава, че и анет няма да остане доволна.

# 104
Ати, соленият разтвор е стандартният отговор, но аз бих говорила с вашия педиатър ако още не сте и ако не минава.

Няма да ви обяснявам за моя опит с тиквички преди години в един много северен и замръзнал щат (тиквички през лятото и в края): по колко начини могат да се приготвят, мислите??

Желая ви предварително много щастлив Ден на Майката!  Да са живи и здрави дечковци, а и ние, че да се грижим за тях  Wink

Общи условия

Активация на акаунт