98 Американска Пролет моя, моя бяла пролет

• 14 522
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
Бенсън, някои неща изглеждат по-страшни отколкото са. Дано да е така.

Весел празник на всички празнуващи!

# 61
  • USA
Атти, честит рожден ден! Много здрава и усмихната да си!   bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи с хубави имена!  Laughing

Бенс, имаш и моята подкрепа. Сигурно огън те гори отвътре. Дано да са напразни страховете ти. Ти си най-важният човек, да знаеш.  Hug Много се надявам да минат нещата добре и да не се виждате скоро. Имаш ли право да определяш тези работи?

# 62
честито на агентката и честито на атти (карам по азбучен ред  Grinning ), да сте здрави, обичани и успех във всяко начинание!  bouquet

честито на гергана (на ванхорн) и на джоджо ( и тук)  Hug

бенс, кураж!  Hug

ванхорн, и нашите госпожици ще ходят при баба и дядо без нас това лято. те са малки и притесненията са ни по- различни от твоите, но те разбирам... не ми се иска да ги пускам, но цялата рода се затъжила много и не ми даде сърце да откажа......

# 63
Стели
Цитат
ванхорн, и нашите госпожици ще ходят при баба и дядо без нас това лято. те са малки и притесненията са ни по- различни от твоите, но те разбирам... не ми се иска да ги пускам, но цялата рода се затъжила много и не ми даде сърце да откажа......

Аз поговорих много сериозно с нея и мисля, че ще си остане тук. Сигурно майка и/или татко ще дойдат.
Чак се безпокоя вече. Моето дете е болезнено привързано към мен (раче). Мисля, че чак пък толкоз не е хубаво, но пък гледам да се наслаждавам на мига, че след година- две няма да иска да е с  мен нон стоп.

Бенс  Hug

# 64
  • Boston, MA
Абре, хора, вие знаехте ли за чудото, наречено Mr Clean Magic Eraser? Изчистих нечистими неща от пода, минах и на стените. Белите прагове са като чисто нови, току-що боядисани!  Laughing

# 65
  • usa
честит рожден ден на Атти! весел празник на цялото семейство и всичко най-хубаво на нея през предстоящата година.

Vanhorne ๏̯͡๏) , от една страна след година-две най-вероятно вече няма да иска повече да ходи в бг и от тази гледна точка аз бих я пуснала, за да пообщува с баби, дядовци и други роднини. от друга, в тази възраст могат да сътворят небивали глупости, а на баби и дядовци трудно може да се разчита да упражнят нужния контрол. докато караше ваканцията в българия под влиянието на връстници от махалата племенницата на 14 си сложи пиърсинг на езика в някво съмнително крайпътно студио, където не е ясно дали се спазва каквато и да е хигиена. още се чудя как свекърва ми не получи сърдечен удар тогава... в заключение, аз бих пуснала ако девойката има там приятели, за които съм сигурна, че са разумни деца и няма да спретнат заедно някоя глупост.

# 66
Честит Рожден ден и на Атти    bouquet

Честито и на именниците!

Бенс, сигурно се притесняваш напразно  Hug и аз бих, но всичко ще е ок...

# 67
  • usa
аз се връщам, за да ви напомня, че утре е national day of prayer. да не пропуснете да го отбележите както подобава!
опитах се да се въздържа, ама не успях Rolling Eyes...прекалено важно събитие е, за да не го изкоментирам...

# 68
Непременно  Mr. Green. Сертификат да си изкараме ли или може и без  Whistling

# 69
  • usa
Непременно  Mr. Green. Сертификат да си изкараме ли или може и без  Whistling

сертификати ще раздаваме аз и кейси. но трябва да се потрудите доста, за да ни убедите, че ги заслужавате  Crossing Arms!

# 70
Миз и моята племенница си сложи обеца на езика. Всички бяхме в потрес, ама явно там е "по- нормално". Другото, което забелязах за деца на мои познати в БГ също ме потресе. Снимки в нета- полуголи, език- умопомрачителен. Ако искате ми вярвайте ще откача. Радвайте се на малки дечица, че както казали бабите- Малки деца- малки ядове, големи деца- големи ядове. А, казват че те сега започва... ooooh!. Ту плаче, ту се смее. Два часа иска да ходи, два часа иска да си стои тук. Да имаш нерви да издържиш.

# 71
  • usa
моята племенница въпреки, че си сложи обецата в бг, живее в щатите. беше единствената сред съучениците си, защото тук дете до 18 не може да свърши такава работа без съгласието на родителите си, ама явно в бг такива ограничения не са на почит...
а аз сериозно вече се съмнявам, че ще остана с акъла си след като всичките ми деца приключат с тийнеджъството си. те още не са го започнали сериозно, а аз все по-често вече трудно го понасям...

# 72
Честито на всички рожденици/чки и именници/чки!

# 73
Абре, хора, вие знаехте ли за чудото, наречено Mr Clean Magic Eraser? Изчистих нечистими неща от пода, минах и на стените. Белите прагове са като чисто нови, току-що боядисани!  Laughing

Мдам, една мацка от Бостън ме светна Wink

# 74
Tandoori, аз съм ги запознала двете Wink

Общи условия

Активация на акаунт