98 Американска Пролет моя, моя бяла пролет

• 14 395
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
  • САЩ
В началото на всеки сезон обичам да обикалям магазините и си купувам някои нови неща, които комбинирам със стари и така изкарвам сезона. В края правя разбор и което не е носено този, че и преден сезон, слагам в торби и на Гудуил. Е, някога нещо ми се досвидява и прибирам докато ми се откъсне от сърцето, но по принцип са малко тия неща.

# 181
Деси, Честит Рожден Ден на патерица! Надявам се че сте изкарали весело с цялата банда!

Мацки каква  беше тази книга за ear infections, която се дискутираше преди време? Мисля че Тандури и още някой я бяха споменали? (За мен става дума, бебето е добре)

# 182
Дрехите: много, ама много мразя да пазарувам дрехи. Трудно харесвам нещо, така че ако имам нещо класически cut, което ми става, не бързам да го изхвърлям. 

А пък днес погледнах чужбинския под-форум, и разбрах, че не знам какво е Евровизия и за какво гласуват...

Някой знае ли дали е възможно да се получават детски списания на български тука?  

# 183
Дрехите: Не съм ангел, но и не прекалявам. И аз като Хитруша- всеки сезон комбинирам стари и нови и каквото не харесвам и е поизносено: Гудуил.

# 184
Зора,какво омръзва на черен панталон и бяла риза бре душа?Близа моя тук точно като теб ми казва-как не ти писва?Ми то едно и тоже,дюс цвят сака и панталони,класик кът,и нови да купя=пак същите..
*
Майка ми праща на всеки   6 месеца около 6-7  списания на бг, има интересни неща, но много кратко важат у нас,за 1 вечер да прецапани,но пак файда..Мога да пратя на който иска след като ги опоскаме / издирим.

# 185
То и моите дрехи за работа, нови или стари, все си приличат.

Анет, какви детски списания би препоръчала? Аз видях на Гугъл "Бърборино,"  но нищо не ми говори, и не съм ги виждала.

# 186
  • Boston, MA
Имам дрехи (ризи и панталони) отпреди десетина години, а най-любимата ми риза е купена 92 година.  Grinning Но тя вече издъхва, горката (майка ми вика, тя иска да те остави, ти нея не).
Според мен има масов проблем с качеството на дрехите напоследък, дори и на по-такивата, уж маркови... Мъжът ми също има дрехи от над 10 години, той все се оплаква от западащото качество.
Виж, пуловери съсипвам бързо - късам ги на лактите, абе не знам как, дупки им правя навсякъде, за 2-3 зими (сигурно пак много де) и заминават.
Установих, че това, което най-много дарявам, не са стари на години дрехи, а по-скоро някакви уж модерни за сезона, които съм видяла много евтини и съм решила, че е добра идея да ги имам. Обикновено изобщо не ги нося, и на следващата година нови заминават. Та се старая да избягвам супер "тренди" "изгодни" покупки.

# 187
Пикси,аз лично "ок-нах" Бърборино (добро изпълнение,хубав баланс текст-картина),

http://www.fiut.bg/index.php?option=content&task=view&id=19&Itemid=21

Мечо Пух (малко бебешко за 5 год концептуално,но за езика-ок,стефан го харесва и като история), едно за коли (светът на колите,май), В Барби има чипо подаръци,ния се кефи,аз не дотам. Нат.Джиографик за деца е много хубаво,ние го получаваме на англ,мисля че го има и на бг обаче . Има и доста други,но тези сякаш харесахме най-много и съм помолила за редовна доставка.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 02:45 от anette1104

# 188
Деси, Честит Рожден Ден на патерица! Надявам се че сте изкарали весело с цялата банда!

Мацки каква  беше тази книга за ear infections, която се дискутираше преди време? Мисля че Тандури и още някой я бяха споменали? (За мен става дума, бебето е добре)

Atti  ето
http://www.amazon.com/More-Antibiotics-Preventing-Respiratory-In … 260926&sr=1-1

# 189
Анет, благодаря!

# 190

Според мен има масов проблем с качеството на дрехите напоследък, дори и на по-такивата, уж маркови... Мъжът ми също има дрехи от над 10 години, той все се оплаква от западащото качество.

Нали?! Мислех, че полудявам! Всичко се завалва, свива и какво ли още не.. Независимо колко струва и какъв етикет му виси. Предполагах, че пералните с горно пълнене или пък сушилните са виновни, но не знам.. Факт е, че в България не съм носила нито Армани, нито Адидас, но дрехите ми изглеждаха 10 пъти по-добре.

В този ред на мисли - мъжът ми би се омъжил за всяка една от вас ако му дам да прочете последните две страници от темата!  Laughing Аз купувам много, те се съсипват още по-много.. и така до безкрай.

Мерси за мненията за подаръците и България, мисля да спазя традицията все пак.

# 191
И аз нося и доизносвам дрехите. Основно защото ме мързи и ми е досадно да мисля какво да обличам. Някои дрехи си ги нося редовно от 10+ години, една пола например, която си носех още, като работех в България. А дънки нося до скъсване. Искам и на работа да съм в дънки, ама няма ... Даже си платих за удоволствието - предложиха ни да дадем по някой и друг долар за НАМИ (хората на анет) срещу правото да ходим един ден на работа с дънки, и изобщо не се поколебах да се бръкна, но сега пък не помня за кой ден беше насрочена инициативата. newsm78 Трябва утре да попрегледам, и да нанасям веднага в календара. Simple Smile

# 192
за дрехите-с последното преместване яко раз4истих гардероба, та трябваше да купувам доста като се затопли, тъй като се оказа, 4е само домашни дрехи имам...за работа преди купувах много, 4е с тези боядисвания, ки4ури и лако4истители редовно прецаквах нещо,а и 4ерните дрехи бързо ми избеляват...

а не вили се събират, скъсяват дрехите, които носите по толкова време? На мен редовно ми се слу4ва и например дънки за  година-две и съм като подхвърка4 с тях след това.

мъжа ми про4ел някъде, 4е жените пазаруват пове4е, когато са в пмс и само ми се хили като се прибера с торби4ка..ама аз само за детето прекалявам, де.

ева, и аз мисля, 4е пералните с горно зареждане прецакват дрехите..онзи ден мое бельо(не за долар и по4ти ново) на парцал извадих от такава.

зора, права си, 4е и преди се е слу4вало, притеснявам се сега, 4е е само на 45 минути..абе няма да е за последно нито планирането, нито отлагането.

подарихме колело на ЕйДж за РД и ако има как би го слагал в криб да спи с него Simple Smile

# 193
Пикси, Бърборино е супер списание, ние ги събираме  и препрочитаме. Пише много за български празници, традиции, интересни истории, занимавки, букви и пр. Няма вечер, в която да не иска нещо да му препрочитам от него. Мечо пух е ОК, ама не съм във възторг, доста е елементарно. Нешънал Джиографик на български за деца е много хубаво направено, смятам да се абонираме за него в УСА, както и за Бърборино.

Дрехи - купувам си, като ми хареса нещо, обичам да си купувам обувки и чанти, имам много нисък лимит, колко бих платила и макар че не прекалявам с пазаренето, не бих казала, че не обичам да го правя  Simple Smile. Като ми омръзне нещо, има на кого да подарявам и периодично разчиствам гардероба. Анет, ти явно не си фен на трендовете, аз и Вог чета, да се информирам Simple Smile.

Абсолютно съм съгласна за качеството (хенс, мистерията с дупките по тениските ми). Имам неща купени преди 5 г., които са в по-добро състояние от нещо купено преди 1. Затова наскоро се зарекох да престана да купувам евтинии. И както преди се чудех, какво толкова се купува в Бг, така сега съм убедена, че има няколко български марки, които са по-качествени, като изработка от много такива американски.

# 194
Биз,хич ме няма с трендовете. Laughing Кодът на работа ми е доста постен,не се толерират джуфки,аз и с пушка на чело не мога да прекарам повече от 3 мин в мислене/обличане/гладене/сресване.Проблем с качеството не съм имала изобщо с дрехи за мен,виж с на децата има много боклук (особено олд дейви, оки доки и блузите за моми с дълги ръкави на джамбуре напоследък са безобразни), имам теория аз че ползват материали к да изкарват 3-6м макс  защото тъй  тъй ги израстват.
*
блажкаthumbsup и мерси за подкрепата на НАМИ!

Общи условия

Активация на акаунт