98 Американска Пролет моя, моя бяла пролет

• 14 392
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
  • WA, USA
И аз малко купувам, имам дрехи още от гимназията, и биха били повече ако не бях надебеляла така жестоко.

Не се оплаквам от качеството тук, защото дрехите на малкият завещахме на приятелско дете, то ги носи и като израсте връщат, няма проблеми пак са като нови. Купувам почти само от Чилдрънс плейс и Гап когато ударя разпродажби, понякога на Картърс, но тях не ги долюбвам.

Аз съм много щастлива, че на работа ходя с дънки и както си искам, но вчера едно от хлапетата ми започна да ми прави предложения ooooh! така че трябва да почна да изглеждам 30 годишна, явно много се смесвам с тълпата там.
Обадиха ми се за интервю за другият петък и е за терапевт на деца и тийнс, каквото исках, но като им гледам бенефитите и започвам да се отказвам преди да съм отишла. Трябва да ми предложат доста повече пари от сега за да има смисъл. Ще видим.. 

# 196
Не е само до дрехи проблема с качеството... и до техника е... май и до автомобили... Всичко се прави с цел бързо разваляне и купуване на нови такива...
Аз лично спрях да купувам каквито и да са Сони неща... и не робувам на марки, въпреки, че видя ли нещо в гап за жълти стотинки го грабвам ей- така за спорта...

# 197

В този ред на мисли - мъжът ми би се омъжил за всяка една от вас ако му дам да прочете последните две страници от темата! 

Ева, това не означава, че сме съвсем low maintenance и че нямаме други слабости  Laughing  Wink 

Биз, "продадена" съм на Бърборино!   Но от сайта не разбирам, че доставят тука. Ти питала ли си дали правят доставки през океана, или ще помолиш някой да ги изпраща (в моя случай вторият вариант е неудобен)?

# 198

Биз, "продадена" съм на Бърборино!   Но от сайта не разбирам, че доставят тука. Ти питала ли си дали правят доставки през океана, или ще помолиш някой да ги изпраща (в моя случай вторият вариант е неудобен)?

Пикси, доколкото знам, от този сайт може да се прави доставкa през океана.

http://www.abonamenti.com/shopping/product_details.php?id=4687

Не съм проверявала скоро как е положението, но цените на доставки бяха толкова много над абонамента, че за мене не си струваше. Майка ми в продължение на доста време съвестно изпращаше "Бърборино", "Весел зоопарк" (моите деца го харесваха повече), "Дребосъчета", за друго не се сещам. Но в един момент престана да им бъде интересно и аз я помолих да не си харчи парите. Мисля, че най-удобният вариант е някой да ти изпраща от България, макар че, да, хубаво нещо е гъделът да имаш собствен абонамент.

# 199
Цитат
И както преди се чудех, какво толкова се купува в Бг, така сега съм убедена, че има няколко български марки, които са по-качествени, като изработка от много такива американски.

Всичките ми работни панталони и костюми са на Elfio - българска марка са, майка ми ги ползва от години, аз също. Не се раздърпват, не се протриват, не се разтягат, не се късат, изобщо - не мърдат.

# 200
Дам и аз имам един вечен черен панталон, купен от БГ. Мисля, че е немско производство. Не му знам годините, но е на около 6 си мисля. Като нов е. От, какво е направена тази материя нямам идея. Последният път си купих много качествено БГ бельо и останах приятно изненадана.

# 201
И материите, и пералните, и сушилните и всичко... У дома хвръляме по един ДВД плейър на година. А у нас в България баща ми още гледа един телевизор Сони, който работи 15-та година чудесно. Ама беше купуван в зората на демокрацията, внесен тайно от не знам си къде. Сега се смея като се сетя колко му се радвахме.

# 202
  • Boston, MA

В този ред на мисли - мъжът ми би се омъжил за всяка една от вас ако му дам да прочете последните две страници от темата! 

Ева, това не означава, че сме съвсем low maintenance и че нямаме други слабости  Laughing  Wink 

...

Да, мъжът ти да не чете в парфюмната тема примерно.  Grinning

# 203
Пикси, дори и да доставят, обикновено е на такава чудовищна цена, че няма смисъл. Наистина е най-добре да ти ги праща някой от България. Аз имам още спомен от офертата на вестник Капитал, чийто абонамент в продължение на година щеше да ми излезе над 300$, при положение, че в България беше 50 лева. Отгоре на всичко, щеше да идва с повече от 10 дни закъснение..

Анет Mr. Green  няма страшно, тия с пушките са при онези, дето прекарват повече от 3 часа, а не по-малко от 3 мин.

# 204
Аз съм силна на всички фронтове, Бубка.   Crazy

Иначе мноооого ме замислихте за консуматорския смисъл на ниското качество.

# 205
Благодаря на всички за мненията!!  Малко трудно е в моя случай да ми се изпращат от България, затова питах за доставка.  Списания, обаче, публикувани в Англия, не струват $300 годишен абонамент newsm78     Ще проуча и ще търся алтернатива.

За майките с момиченца, исках да кажа, че имаме нов любим герой: Eloise  http://www.eloisewebsite.com/eloise_books.htm
Елоуиз е малко странна, нестандартна, много opinionated млада дама на 6, която живее в хотел, и пътува до Москва и Токио. Наскоро излезе годишнина-издание с всички истории, a в книжарниците са пуснали малки easy-to-read книжки за най-младите читатели.  Мненията в къщи za нея се редят от "spoiled brat"  до "cool" Simple Smile 

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 19:40 от Pixie

# 206
За майките с момиченца, исках да кажа, че имаме нов любим герой: Eloise  http://www.eloisewebsite.com/eloise_books.htm
Елоуиз е малко странна, нестандартна, много opinionated млада дама на 6, която живее в хотел, и пътува до Москва и Токио. Наскоро излезе годишнина-издание с всички истории, a в книжарниците са пуснали малки easy-to-read книжки за най-младите читатели.  Мненията в къщи za нея се редят от "spoiled brat"  до "cool" Simple Smile 

Ние я минахме, но аз я харесвах Simple Smile Ако и Ели я прихване по някое време, може пак да си я припомним. Simple Smile Гледали ли сте "Madeline"? Има игрален филм, има и анимационни, има и книжки. Нея и двамата много я харесват.

# 207
Аз пък се присетих днес, че отдавна не съм виждала форумката Лиска. Някой знае ли какво стана с нея?

# 208
Тандури, и ние с дечка я харесваме Simple Smile     Благодаря, че ми напомни за Медълин!  Друга много любима на мене е Амилия Бадилия.   

# 209
Аз пък се присетих днес, че отдавна не съм виждала форумката Лиска. Някой знае ли какво стана с нея?

Някъде четох, че е отказала форума. А, защо нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт