МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 871
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.Добре дошла на присъединилата се към нас мама!

Цвети голям сладур е твойто англече и костюмчето е страхотно.Да питаш леля ти от къде го е купила!

Значи някой питаше за Фризовом-еми и ние минахме само на него уж да разхлаби малко-ама НЕ и ще го сменяме с ХИП само дето незнам с розовия или с другия.Кой препоръчвате?
Аде от Фризовом-а 130 мл и не му стигат,защото след като свърши млекцето реве за още.А не трябва да давам повече за да не се разшири стомахчето.Това е и втората причина поради, която ще го сменям това млекце.

Ами това е за сега .Приятни разходки и хубав ден желая на всички Ви! СмайлSimple Smile)))))))))

Рила добре дошла и ти!

# 61
 welcome на  Rila и Мартин! Дано вече само хубави новини около вас да има. Аз онзи ден ги гледах двамата сладури на miramar колко са порасли, та предполагам и вие не им отстъпвате. Peace

# 62
на кой е това бебе http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11464923 и къде продават такива подложки за коритце???????????

# 63
Ние имаме подобна подложка за корито - купихме я от Джъмбо.

# 64
За Rusana и другите майчета с ревливи бебенца,понеже Алекс има невероятни колики и вече каквото не съм чула това само не съм направила! Tired Та нали се успокояват бебоците от бял шум,ето един сайт с такива звуци.Дано да помогне някак.Аз вече стерео станах днес да го слушам,но е 1000 пъти по-добре от ревящото ми неуморно момченце! Laughing
http://www.iserenity.com/environments.htm   Благодаря много за топлото посрещане!!! Hug

# 65
  • София
Здравейте и от нас!
Добре сте ни дошли АлЕкС-мама и Рила, и вашите бебоци  Hug
Бях питала преди за комплектите за количка от Вис Виталис ха-ха-ха- не спирам за тези комплекти- от колко време насам- имат ли някакво ластиче, за да се заступоряват на количката или само като подложки са? В Джъмбо дали няма? Освен във Вис Виталис съм виждала и в онлайн магазините на Мария Дезайн, но...нещо... Thinking
За манджорно днес приготвям "Руло Стефани", а по Бон Апети сутринта даваха"Спаначени кюфтенца с ориз"- доста готско ми се струва  Animal Pig
Цветка- браво на твоя герой- държи вече разни неща в ръчички- пу-пу-пу!

# 66
  • Стара Загора
Е хе за 2-3 часа и 2 нови мами с бебоци. Добре дошли пък макар и със закъснение при нас.
Мисис Т честита ти принцеса и на теб. Правилно казват хората, че всяко зло за добро. Много да ви радва и да се гордеете със нея!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 67
Цветка- браво на твоя герой- държи вече разни неща в ръчички- пу-пу-пу!
По скоро ние му ги слагаме Peaceпък той си ги държи известно време, така поне тях лапа, като не иска биберон, че в чудо се видяхме с това лапане на ръцете ...и така да се лигави ooooh! Абе зъби ли ще излизат, знам ли, не е ли рано newsm78
(днес нещо съм много активна, ще ви писна сигурно Mr. Green)

# 68
  • София
Здравейте и от нас.
Пак ще се пробвам за снимките, ако стане, ще редактирам с линк.
ЕДИТ: Съжалявам, но качвам снимките и ги няма. Може ли някоя от мамите, на които ги пратих, да опита? Създадох и нов албум, да не би в стария да са прекалено много снимки - но нищо не стана  newsm78
Калин от вчера ми прави едни номера - реве насила, за да му се обърне внимание и по-точно да го взема в ръце. Май е последствие от цели 6 дни глезотия, че нали си бяхме с тати у дома тримата и....

dideto, за срещата имаме мама, която може само през седмицата в Борисовата... Следващата ще е в Западен парк и после пак в Борисовата (уикендска)

АлЕкС-мама, Rila, добре дошли при нас...

Tony_st, аз днес готвя гювеч с наденички

Глафира,благодаря, коригирах... нали всички видяха, че срещата е в ПЕТЪК  newsm78

ЧЕТВЪРТА СОФИЙСКА СРЕЩА: Борисовата градина (до езерото Ариана), 15.05.2009 г.  П Е Т Ъ К. Ако прогнозата по новините на бТВ в 19 ч. е за дъжд, срещата ще е от 11 ч., ако няма дъжд - за 14 ч.
Записваме: зелено човече, Тони_ст, глафира, поли+

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 13:22 от зелено човече

# 69
  • Стара Загора
Цветке това лапане на ръцете и по скоро на юмръка при нас е денонощно вече 2 седмици. Питах лекарката и тя ми каза, че така си успокоявали нервите бебетата. Симона дори да не е гладна пак ги лапа, през ноща като спи също. Така, че споко, явно е нещо нормално, но аз винаги гледам да и махам ръката.

# 70
  • София
Здравейте и от мен,отдавна ви чета и най накрая  реших да се присъединя(естествено ако ме приемете )!Казвам се Дани и на 06.03 родих момченце Александър!Желая на всички да са им живи и здрави бебенцата и само положителни емоции да им носят!За сега това е от мен!Хубав ден на всички! Hug

# 71
  • София
Зеленко, хайде срещата да не на 15.04.2009, а на 15.05.2009 Laughing но още нищо не обещавам, ще гледаме с Криси заедно да дойдеме, та да сме с една кола.
Слънце, благодаря за обяснението за лапането на ръчичките, ама да ти беше казала педиатърката от какво толкова се нервят тез бебоци newsm78. Мойта убавица ако ней пъхна бибата, така ги засмуква, та чак се плаша.
The_light_2008, бебета ми е горе-долу на същата възраст кат теб и педито ни каза, че 130 грама трябва да яде. Светланка не винаги даже ги изяжда, особено сега като се върнах на розовия Хип, че ми остана една кутия, та да не отива зян. От Аптамила и Фризолака си изяжда всичко, рядко оставя

Ха така, станаха три нови мами:))) Добре сте дошли и да са ви живи и здрави и много щастливи бебоците  bouquet newsm07

# 72
  • Стара Загора
Днеска е някакъв ден за нови попълнения - ми добре сте дошли още веднъж.

# 73
Охо, нови мами, добре дошли АлЕкС-мама  Рила с вашите бебоци  Hug

Честито съкровище на Мисис Т!

На нас коликите доста ни намаляха (не че сме спрели да ревем де), обаче белите шумове ги уважавам безкрайно! Особено на този с водопада http://www.iserenity.com/environments.htm бързо се унася малката, Peace само дето като го изключа и тя се събужда, та трябва все да бръмчи Mr. GreenА въобще съм установила, че колкото по шумно, толкова по-добре Laughing

А някой знае ли как се отучват бебетата от тези привички?

djudjanka_2808,  welcome

И ние си лапаме ръчичките, и във ваната дори ... Laughing

# 74
Добре дошли и на другите две мами!

Аз се скапвам от чистене.

Общи условия

Активация на акаунт