Докато се завъртя и има толкова за четене.
Темичката е супер..с тия готини слончета и особенно със снимчиците на малките ни съкровища

Добре дошли на новите мами. Винаги приемаме нови попълнения

Ние сме добре. Това нощно хранене не може да се отучи, но на мен не ми тежи. То детето е толкова кротко. Плаче от време на време и за това бих ставала заради хранене през ноща. Пу пу пу, все така кротка да е мамината кротушка.
Да ви се оплача от памперсите. Днес сменям два пъти заради пропускане. Не знам памперсите ли са гадни, аз ли не ги слагам добре или вече трябва да минем на друг размер. В момента ползвам Слееп енд Плей на Памперс. Имахме до скоро и на Пуфис, които не пропускаха. Днес ще купуваме и се чуда кои да взема. Зная, че го обсъждахме скоро това, но ще се радвам на прпоръки. И дали трябва да сменим размера вече, макър че Али е слабичко дете и не е повече от 4200. Мислех да взема от жълтите на Памперс..Има ли недоволни от тях???? И има ли Либеро и Хиджис в Коуфленд че не съм обръщала внимание?????
Да си похваля гарджето още веднъж...заспива почти винаги сама, да не кажа винаги. Вече не спи в нейното креватче и го ползваме за украшение и поставяне на разни неща там

Инаме вече дори и умалели дрешки...едни ритани и едно боди. Скоро ще пазаруваме и минаваме на следващ размер.

Зеленко, благодаря, че винаги ми отговаряш, дори и на глупави въпроси и по този начин ме успокояваш

Аааа да, сетих се, че бях забравила какво щях да питам.
Ходите ли в бебетата на пазар в големи супермаркети или големи магазини от рода на Джъмбо. . Мен още ме е страх да я водя по такива места, мъкър че НЕ влизането с нея ми създава неудобства. Единият от двама ни стои с нея в колата а другия пазарува. Не ми се ще обаче още да я излагам на дишането на такъв въздух от толкова хора. Не за друго, а заради пролетните вируси и грипове, а още ме е страх от това тя да се разболее от нещо..не че другите мами не ги е страх де..
Току що Кико ми се обади във връзка с памперсите за което и вас ви патах по нагоре. Питал при едни негови клиенти, които се занимават с разпространение на лекарства и подобни и там са му казали да избягваме купуването на памперси от Кауфленд, защото не се знаело какво производство са. Да купуваме от Билла и по възможност каквито и да са памперсите да са произведени в Израел..там ги правели най-качествено.
Айде че стана дълго и ето малко снимки от нашата баня....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367068&pid=12092432
Хубава вечер