МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 823
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
ние също сме неспокойни в края на деня,яденето ни към 5-6 като свърши и започва да хленчи,май коликите ни са предимно след обед,ама ние си знаем че към 6 часа трябва да се занимаваме с детето,след това като дойде време за къпане (21:00часа) и заспива,събужда се след около 30мин,къпем се,папкаме и заспиваме,понякога се будим към 12 и заспиваме,след това 4 се буди,пие малко чайче и заспива,след това в 6-7 папкаме и почва малко игра до другото хранене,и през деня когато сме на разходки нямаме никакви проблеми,даже днес така пропуснахме яденето си в 13:00 и ядохме в 15:00 Rolling Eyes

опа,забравих да се похваля,днес си купихме една блузка с дълъг ръкав за сега и едно късо гащеризонче за лятото Party

# 226
  • София
Честито на празнуващите   bouquet
Добре дошли на новите мами  Hug
Не си оставяйте без надзор бебчетата сами на вашите легла, в родилния дом акушерка ми спомена, че имало случаи на паднали бебета.
За млякото-прясно ми носи свекървата, взима от съсед домашно, кисело си заквасвам, като ползвам Елби/приятелка ми каза, че са го изследвали и има жива закваска.
Нашия шезлонг е съвсем обикновен и Вики вече е влюбена в него  Simple Smile Къде мога да намеря играчки на Taf toys, тази на мама и хареса  Embarassed
Личицето на мойта принцеса също е доста сухичко и се бели. Взехме колд крема на Мустела и определено има ефект след 3 намазвания.
Ето едно заглавие от мен а новата тема: Гука и усмивки раздава, любимото същество на мартенската мама Simple Smile
Вики продължава да е най-послушното дете Simple Smile мранка поносимо, папка, пълни памперси, спинка, усмихва се, гука, направо бебе мечта  Sunglasses
Аз да се оплача, че напоследък страдам от липса на организация  Embarassed Навън сме по разходки по 4-5 часа всеки ден и не ми освава време да си свърша всичката домашна работа, та всеки ден по малко...вие как се справяте? newsm78
Това, че не пиша не означава, че съм ви отсвирила  Simple Smile чета ви когато мога, но определено сте доста активни. Толкоз от мен Simple Smile Лека нощ

# 227
  • София

Станах и аз на 30  Grinning , почерпете се за мое здраве.
И лека нощ!  Hug

# 228
  • варна
elwing честит рожден ден да си жива и здрава  bouquet

# 229
elwing ЧРД, всичко най-хубаво!
За Зумафлора, всеки има като че ли различно мнение, но мамите, които живеят на морето да внимават. Моят зъболекар каза, че там водата има естествено високо съдържание на флуор и не бива да се дава на дечицата зумафлор. Разбира се, всичко трябва да се съгласува и с педито - аз само да информирам  Hug.

Вчера бяхме на консултация, Марти е вече 56см и 5.800  Mr. Green. Много добре наддава човекът, обаче и все още бая папка Simple Smile.
За сухата му кожа - май към атопичен дерматит отиваме... накупих купища кремове и неща за къпане на а-дерма и биодерма (скъпо, скъъъъпо  Sick), още се чудя за слънцезащитния крем. Ако някой има идеи да казва - педи каза, че трябва да е 50ти фактор Simple Smile

Желая ви супер ден, много е готино времето навън   bouquet

# 230
  • Стара Загора
Elwing още много по 30 да черпиш тук с торта. Жива и здрава, добра майка и любяща съпруга!  newsm59
Да ви почерпя и аз, че  днес ставаме на 3 месеца -

# 231
Честит рожден ден на Elwing!!!Да си жива и здрава и много обичана жена!!!   bouquet
Честита месечинка на малката дунда!!!  bouquet

# 232
Elwingчестит ти юбилей    ura  ura  ura
Честити месечинки на днешните бебковци    bouquet

Тони, Господ здраве да ти дава newsm20 Вчера ни донесоха кенгурото, сложихме го и за нула време заспа вътре!!!Тая сутрин пак го приспах за отрицателно време, дори го сложих, така както е с кенгурото на леглото и откара 40 мин. сън, а това за нас е мнооого. Днес ще го пробваме и в парка Peace

Нашият татко се е заловил да майстори люлка за чавето Hug Измислил е конструкцията и ще използваме кошницата за кола, щото го хванахме малкия тарикат, че заспива, като люляш с нея на ръце  Peace Като стане готова, ще се изфукам.(а тия на Фишър Прайз люлките мноооого скъпи бе ooooh!)

# 233
  • София
 Здравейте, вдетинени! Grinning Grinning
 ЧРД, Елвинг! Чудех се що си такъв сладур, пък то от зодията било. Simple Smile Жива и здрава да си и по-малко ядове да ти създават дечицата!
 За Спок бих казала, че след като толкова деца са изгледани по неговите съвети, явно не е бил толкова общественоопасен. Моите големите горе-долу по негови предписания са гледани и пораснаха, да ви кажа. Grinning Е, сигурно и неговите теории си имат слабости, но пък и съвременните ще бъдат отречени след 10-20 години, така че дишайте спокойно и си гледайте децата, както си знаете. Laughing
 За вечерното реване... че на вас не ви ли се реве като едва гледате вечер? Аз снощи направо си бях ревнала, щото Дъртия мАймун взе, че ми каза, че съм заприличвала на майка му (обида, демек), пък днес сутринта съм щастлива, че наподобявам този светъл образ. Grinning И бебетата така.
 Илийчо беше сополив вчера, ама да чукна на дърво, като изкара деня навън на слънце и му спряха сополките без никаква друга намеса.
 Окич, Контратубекса е за белези, ама не бих казала, че има кой знае какъв ефект. Сина ми го бяхме мазали заради белега от БЦЖ-то, защото при него се разрасна и стана много грозен и голям, но не помогна особено мазането. Айде, бе, това ще ви е чарът!

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 09:25 от Дърта маймуна

# 234
  • Варна
Здравейте! Честит рожден ден на Elwing! Много здраве, любов и пари! И аз ще съм юбилярка тази година, но през септември.
Да ви се оплача, нали съм болна и на антибиотик - имам чувството, че кърмата ми ужасно намаля. Гърдите ми са меки, бебка нервничи през 1 час...но нали съм тъпа и упорита и все още не ми се ще да я дохранвам. Дали ще отмине този период? Има ли други преболедували майчета?
За мазането навън: аз купих един нов крем за лице на Бюбхен (бяла кутийка, около 10лв.), но честно казано се размазва трудно и не ми мирише на хубаво (по-скоро на лекарство). В крайна сметка важното е да действа добре на Симона.
Каката е при баба си, а мъжа ми замина на team building, така че следващите 2-3 дни сме самички с беба. Ще видим как ще се справя с къпането. Поздрави!

# 235
  • София
                    Честит юбилей  Elwing !!!                                              Честита четвърт годинка на Симона!

Elwing, Много здраве и любов на теб и около теб, късмет и сбъднати мечти!!!
Слънце, да ти е много здрава, спокойна и усмихната куклата!!!
Играчките на Таф Тойс май нещо нямат внос, защото преди около месец изръчках 2-3 онлайн магазина за една дъга и не можаха да я намерят.
Крем за лицето не слагам на бебка. Понеже има суха кожа на веждите, педката каза 3 часа преди баня да мажа с олио там- само това правя.
Контратубексът може и да не е много ефикасен наистина, защото е повече на билкова основа. Не, че ми пука за секциото толкова- въобще  не ми е голям белега- ами си мисля да си мажа на корема стриите Embarassed Нали някой беше дал идеята, че и те са като белези и с такъв крем могат да се оправят newsm78

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ С ДАТА 9-ТИ

# 236
Добро утро!

Честит Рожден ден на Elwing! Дано усмивката не слиза от лицето ти!  bouquet

Честито и на всики бебоци за месечинките им!

cvetka-koketka, много се радвам, че и при вас кенгуруто има добър ефект. Peace

Мънки, ще взема и аз Рая днес да я държа целия ден на слънце... то ние сополки нямаме, ама пусти нос - все ми се струва, че и е запушен, защото диша тежко, но като слагам физиологичен разтвор все се дави, щото директно в гърлото и слиза... и не мога да разбера запушен ли и е носа, или не... newsm78

# 237
  • София
  hbday Еlwing желая ти да бъдеш най-обичаната майка и най-желаната жена  Hug

Честити месечинки на всички бебоци родени на 9.02 и 9.03 - много да слушат мама и тате

bdbaloni на батко Борис на sia (пак на патерица). Весело и безгрижно детство му пожелавам и много да се забавлява днес на партито си.

Е, аз да похваля мойто по прицип ревящо и неспящо бебе  Mr. Green - днес излезнахме в 13 часа и се прибрахме чааааак в 20.30 - цял ден без рев  Whistling 
Ха, и ние в 13.00 часа излязохме, но се прибрахме половин час по-рано от вас. Доста спа, чак не можах да повярвам. Единственото неприятно е, че докато сме навън всичката работа вкъщи изостава и сега са едни купища за гладене  ooooh!, нямаме нищо сготвено и прахосмукачка не съм пускала. По този повод днес пак ще скитосваме (вместо да си седна на гъза) - ще ходим до ЗООпарка. За утре бяхме планували Витоша, но май ще се откажа, че сигурно е още мокро там.

Аз играчки пазарувам главно от Пумпелина, Малечко (фенка съм на TOLO) и от един щанд в Малкия ЦУМ, където продават Wader и Totum, но последните са за пораснали бебета  Laughing . Скоро ще ходя до един магазин в Борово - Пино се казва и четох, че продавали страхотни неща.

Вчера взех едно боди на Теди. Има надпис I am the little brother  и не се сдържах просто.

Приятен ден!!!

# 238
Elwing,ЧРД!Много щастие и здраве и весело изкарване!     bouquet
Честита месечинка на бебки Симона иСилвия!
Аз отново успях да хипнотизирам бебчо със звука на вентилатор и сега спинка в шезлонга сам. newsm68
Gery Moore,аз и без да боледувам имам дни,в които кърмата много намалява-от нерви май.Но не успявам да се удържа и бутам АМ на Алекс.Просто в противен случай всяко прихленчване го отдавам на недохранване и в крайна сметка така ми е по-спокойно.Какво да се прави,както беше казал някой-колкото-толкова.
Tony_st и ние все така сме от скоро време с хъркащ нос,особено през нощта и сутрин.Физ.разтвор също тъй си му влиза направо в гърлото,но все пак има по едно две лепкави сополчета,които са по-навътре и не се виждат понякога.Като ги видя,че са отишли по-напред ги вадя с клечица за уши,но обикновена.Тези бебешките само отпред обират,то там нищо няма.
Хубав ден на всички! Hug

# 239
  • София - Рим и обратно
А нашите са зелени и твърди/като пластелин/ Confused
Toчно като на Софи! Защо ли са такива???? Точно това мислех да питам днес и видях, че сте писали Confused

Rilа Hug Много ми е драго да те видя тук  bouquet С нетърпение чакам да се видим с двамата "съквартиранти", Софи все ме пита "...абе мамо к'во става с тоз Марти бе??!!" Laughing

Добре дошли на новите бебета и мами  bouquet

Elwing мила, да си жива и здрава, много щастие за теб и цялото ти семейство  bouquet  На много хубав ден си се родила наистина (моя приятел Дейв и той е голям сладур Heart Eyes ) Wink

Общи условия

Активация на акаунт