МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 821
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И на мен нищо не ми е купил..... #Cussing out

Еля, честито, със здраве да си го ползваш. Да взема да го запозная моя мъж с твоя, та току виж и той прихване нещо полезно

# 256
И аз нямам подарък от мъжа ми. Майка ми ми беше купила колиенце с обици и му го дала да ми го подари  Grinning

Днес беше най-дългата ни разходка. От 12 до 18 часа. Точно 40 мин е пеш от нас до Южния парк. Обааааче май сама трудно ще се наема на дълга разходка. Имаше моменти със сериозен рев. Вярно, че аз съм го успокоявала, ама мъжа ми ми вдъхва увереност някаква, пък и помага в носенето на ръце.

И другия проблем беше жегата. Имам въпрос към кърмещите, чиито бебтеа не пият вода - кърмите ли по-често в топлото и въобще как се справяте с ожадняването?

Отивам да отменям таткото, хубава вечер  Hug

# 257
И аз да се пУфаля - таткото направи люлката, още не е напълно готова, сега е мой ред да я украся и тапицарам(да няма ръбове) но и така върши прекрасна работа, ето я http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351500&pid=12154074
Пък в Евроленд, ( винаги съм твърдяла, че в подобни м-ни винаги можеш да намериш нещо добро и много изгодно), какво си купих - нова чанта за количката, само за 14 лв  Mr. Green (вътри даже има подложка за преобуване и малка чантичка за шише) доста голямшка е и с няколко джоба, и ни събира цялата покъщнина, дето я влачим с нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362058&pid=12153992

И на мен не са ми подарили нищо за раждането  #Cussing out Май ще трябва да си направя устата, че не всичко трябва да е за Борис  Wink

# 258
  • София
Цветке, от къде си си купила тази чудна чанта? искам и аз такава

# 259
glafira от "Евроленд", от Перник, но и в София има на доста места такъв м-н. Аз съм ходила в доста голям, който е в Хит-а в Надежда(май там беше, или в Обеля-малко ми се размиват там границите...) а и в Младост в Хит-а май има "Евроленд".но съм сигурна, че имаше и по центъра някъде, дали не беше около женския пазар  newsm78 Някоя мама, която ги знае по София може да те ориентира за такъв м-н. Предполагам че стоките са едни и същи.
Аз на тая чанта съм се огладала, още бях в 8-мия месец бременна, ама нали си взех количката с чанта, та ми се размина в началото тая покупка. Но само малко като се закъса на лепките чантата към количката - веднага си я взех  Mr. Green

# 260
  • варна
цветке страхотна чанта newsm10 че и евтина
и аз не съм получила подарък за раждането  Sad

# 261
Аз искам да питам мамите чийто деца са изцяло на АМ,колко вода им давате в тия жеги???Моя много се изпоти днес пак (егати жегата).Не се ли обезводняват като се потят..и по тази логика не трябва ли повече вода да им се дава? То същото не важи ли и за кърмените бебета newsm78.... все пак е 29 градуса......

ПС: Аз подарък за раждането си имам от преди.... хмхм над 11 години.Мъж като слънцеSimple Smile)))  Laughing Laughing LaughingКакво повече и трябва на една жена......... и едно сладко бебче Wink

# 262
  • Стара Загора

ПС: Аз подарък за раждането си имам от преди.... хмхм над 11 години.Мъж като слънце:))))  Laughing Laughing LaughingКакво повече и трябва на една жена......... и едно сладко бебче Wink
Ех Светле направо да ти завиди човек  Laughing

# 263

ПС: Аз подарък за раждането си имам от преди.... хмхм над 11 години.Мъж като слънце:))))  Laughing Laughing LaughingКакво повече и трябва на една жена......... и едно сладко бебче Wink
Ех Светле направо да ти завиди човек  Laughing
хахахах ми така де не бива да бъдем алчни  Laughing Laughing Laughing

# 264
  • София
като сме навън давам често водо, днес изпш около 100 грама вода

# 265
като сме навън давам често водо, днес изпш около 100 грама вода
И аз като му дадох шишето днес в жегата цокаше като луд! Като гледам шишето май май и ние толкова сме изпили до момента!

# 266
  • София
 Вече си имаме мъж, който скоро ще си изяде боя от другите татковци. Laughing Laughing Еля, не води момчето на срещи, че има да бяга-а-а-а... Ако пък и простира, и готви...
 ЗабравИх да споделя, че и на мен Дъртия маймун освен един  опашат диверсант, нищо друго не ми е подарил. Мамка му! Ще му яде гъза бой.
 Елвинг, на 13-ти е моят батко. Симпатично теленце. Трябва да го взема някой път на среща, за да се похваля с него, щото ми е много готин, ама... Grinning

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:01 от Дърта маймуна

# 267
  • София - Рим и обратно
Elwing, просто ме разчувства Crazy Heart Eyes Бях я позабравила тази песен, побиват ме тръпки като ги слушам Heart Eyes
Аз те поздравявам с тази http://vbox7.com/play:626cccf7, тя ме накара да ги заобичам, когато бях на.....15 Whistling

Ние цял ден скитосвахме и сега аз съм гроги, а госпожицата - добре отпочинала ooooh! готова за нощни подвизи Rolling Eyes Питах се и аз за пиенето на вода, София изобщо не я зачита, вече се притеснявам в тия жеги.

Лека вечер на всички  bouquet

# 268
Мила Ани,
Честит Рожден Ден!
Да си много щастлива с твоя голям отбор юнаци и естествено много здрава! От сърце ти желая всичко най-хубаво !

Като видях че ставаш на 30  #Crazy, направо не повярвах на очите си . То изглеждаш като 25 годишна (без майтап)! 

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 22:20 от dyMa

# 269
А мамита, да си искате подарък за раждането и то солиден. Не че съм от материалистките, но с едно "благодар" няма да минем.
Вярно, че бебока е най-големия и несравним подарък, но все пак трябва да има нещо за да забравим мъките Rolling Eyes
Само от свекитата нищо не видях. Мама ми купи обеци за мен и за бебка (еднакви да са ни Wink).
Иначе го давам моя мъж (срещу малко наемче  Joy) да обясни някой неща.
Всичко е в кръга на майтапа Hug Важно е да сме живи и здрави и заедно, пък ако има нещо друго, добре е дошло.

Ние водичка (по-скоро чайче) пием доста, особенно сега като е топличко.

Хайде лека и мека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт