Автоимунен тиреоидит на Хашимото (7)

• 92 767
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
А при мъжа ми и двете му очи ми изглеждат по-изпъкнали от обичайното, но все се опитвам сама да се удържам да не си внушавам несъществуващи неща. Нищо няма да загуби ако си направи изследвания, но мъжете са си мъже....Те и на зъболекар мразят да ходят. Абе пълнолетен е , да е жив и здрав! да се оправя сам, няма да го водя за ръчичка я, лошото е, че рипа и на най-невинните забележки , ако ще и да са свързани с прогнозата за времето, и вече е забравил колко е хубаво човек да не е нервен  Laughing

# 616
А при мъжа ми и двете му очи ми изглеждат по-изпъкнали от обичайното, но все се опитвам сама да се удържам да не си внушавам несъществуващи неща. Нищо няма да загуби ако си направи изследвания, но мъжете са си мъже....Те и на зъболекар мразят да ходят. Абе пълнолетен е , да е жив и здрав! да се оправя сам, няма да го водя за ръчичка я, лошото е, че рипа и на най-невинните забележки , ако ще и да са свързани с прогнозата за времето, и вече е забравил колко е хубаво човек да не е нервен  Laughing

да така е уви в този живот не може човек да е спокоен да си направи изследвания какво толкова само кръв ще му вземат може и да го гледат на ехограф за възли , на мъжа ми го хванаха в начален стадии, иначе ако не се лекува се появяват възли  и те се оперират, това е всъщност така наречената гуша

# 617
q23l , ти четеш ли свободно английски? Намерих ти идеален йога комплекс - хем за корем, хем за талия, хем за щитовидка Sunglasses В моето любимо йога списание е. Ако все още те интересува и можеш да си го преведеш  ще ти пусна линк, само кажи. Ако не можеш аз ще ти го преведа, но няма да стане днес просто .

# 618
  • Costa Rica
q23l , ти четеш ли свободно английски? Намерих ти идеален йога комплекс - хем за корем, хем за талия, хем за щитовидка Sunglasses В моето любимо йога списание е. Ако все още те интересува и можеш да си го преведеш  ще ти пусна линк, само кажи. Ако не можеш аз ще ти го преведа, но няма да стане днес просто .
Seabiscuit, бъди добра душа и го сподели с повече хора. Мога и аз да превеждам. Поне днес съм свободна.

# 619
Seabiscuit, бъди добра душа и го сподели с повече хора. Мога и аз да превеждам. Поне днес съм свободна.

LaughingНямаш ядове. q23l прояви интерес и съм и обещала, затова се обръщам към нея, но ако исках да го пазя за себе си все пак щях да и пиша лично съобщение. Радвам се да помогна. Разгледай страницата внимателно преди да почнеш да превеждаш. Има списък на подготвителни пози, както и такъв на последващи. Трябва да се преведе за всяка поотделно, защото са важни етапите на достигане на позата и фокуса.

http://www.yogajournal.com/poses/489

Мисля, че сайтът е много професионално пипнат, от години го познавам и ползвам за информация. Отдавна не бях влизала, с нова графика е, абе още по-гот е станал с една дума. Комплексът е от кратичките и може да се вмести и в най-претоварения график. Хубаво е да се започва обаче с цикъл пълно дишане, но това е друга тема и не се обяснява с постинги. В сайта трябва да има, ще видиш.

Сега аз да те помоля за една услуга. Можеш ли да ми синтезираш в 2-3 изречения какво бяха МАТ, ТАТ, ТРАТ и АНТИ-тро. Много разнопосочна информация прочетох, има конфронтация на убеждения, не ми върши работа. Мерси предварително. (Пиши в лични да не отегчаваме другите, ако искаш)

# 620
  • Costa Rica
Съжалявам, не мога. Питай някой от "старите", аз съм от вчера тук и още се уча Laughing

Дами, искате ли превод в ефир или ще се оправяте сами?

# 621
Съжалявам, не мога. Питай някой от "старите", аз съм от вчера тук и още се уча Laughing

hahahaкрасива ама кучка!  Joy

# 622
  • Costa Rica
Еййй, извинявай, излезе, че те използвам. Наистина не съм още много в час - ошашавена съм и от количеството инфо, и от диагнозата. И аз имам стотици въпроси.
  bouquet

# 623
not to worry!    Peace не се газирай, каламбур му викат на това; за твое щастие изобщо не мязаш на ошашавена  Sunglasses

# 624
http://www.firstmdl.com/Lab_analizi__Hormon.htm
Виждали ли сте този сайт? Аз го изрових, като мислех, че ще има отговор на питането на Сйибискит, но уви - точно за ТАТ и МАТ няма...... Но има други интересни неща според мен.
  bouquet

# 625
Вяра, заинтригува ме това, че на съпругът ти му е изпъкнало окото - това е хиперфункция, нали, не е хипофункция ?  newsm78 Тогава не би трябвало да е с наднормени килограми, а по-скоро обратното.

Птица най-добре обяснява за антителата ТАТ и МАТ, а анти ТРО е едното от двете, ама кое беше не се сещам, пък и не ми се рови в момента. А на вас за какво ви е нужна толкова подробна информация ?

# 626
http://www.firstmdl.com/Lab_analizi__Hormon.htm
Виждали ли сте този сайт? Аз го изрових, като мислех, че ще има отговор на питането на Сйибискит, но уви - точно за ТАТ и МАТ няма...... Но има други интересни неща според мен.
  bouquet

Heart Eyes Благодаря ти! Ще го разгледам внимателно

# 627
Вяра, заинтригува ме това, че на съпругът ти му е изпъкнало окото - това е хиперфункция, нали, не е хипофункция ?  newsm78 Тогава не би трябвало да е с наднормени килограми, а по-скоро обратното.

Птица най-добре обяснява за антителата ТАТ и МАТ, а анти ТРО е едното от двете, ама кое беше не се сещам, пък и не ми се рови в момента. А на вас за какво ви е нужна толкова подробна информация ?

Благодаря ти и на теб  Heart Eyes

Много ми трябва, защото ще ходя да да се консултирам с още един специалист и тъй като не мога да му покажа резултати точно от изследванията на антителата (дълга и объркана история , няма смисъл да се впускам в нея) ще цитирам по памет. Аз хубаво ще цитирам, защото ги помня, ама ми е пълна мъгла кое какво е и исках да си го изясня, за да задам възможно най-точни и кратки въпроси.  Tired

# 628
сийбискит, ти си перфекционистка - това го казвам като плюс  bowuu Успех при доктора  Hug

# 629
привет момичета, 2 дни нямах достъп до интернет и като гледам колко сте изписали ..  Crazy   Grinning  но няма лошо.,  все пак си  помагаме взаимно ..  Grinning

по отношение на инсулиновата резистентност искам да кажа само, че ако не беше толкова сериозен проблема нямаше изобщо да се включвам с мнения по въпроса, и нека все пак не забравяме, че има момичета, които планират бременност., а както вече казах високият инсулин се отразява лошо на яйцеклетките и на бременността като цяло, та нека не подценяваме проблема и да се стремим да бъдем максимално полезни с информацията, която предоставяме в темата. На никой не му е приятно да чуе, че има здравословни проблеми, но пък нека и не си заравяме главите в пясъка, дето има една приказка ..  Grinning  Нека да го има като информация, пък всеки сам да си прецени дали да се изследва или не.   Peace

по отношение на възлите и аз се интересувам от проблема, понеже и на мен ми установиха такъв.., но влияе ли се от лечение, не се ли влияе ..   newsm78    кой може да ни кажее  Grinning?! 

сийбискит, благодаря за сайта., ще го разгледам при първа възможност ..   bouquet

а ТАТ и МАТ най-общо казано са антитела, насочени към щитовидната жлеза, които ако са с високи стойности показват, че е атакувана от собствения организъм, затова се казва че Хашимото е автоимунно заболяване ..

при мен антителата не са много завишени, но коментара на ендокринолога беше: показателно е дори само че ги има, без значение че са в референтни граници, и доколкото съм запозната много бързо могат да си променят стойностите .., т.е за един месец могат да стигнат хиляда примерно ., за това при Хашимото с внимание трябва да се използват всякакви имуностимулатори и прочие стимулиращи имунитета процедури ..   Hug

Общи условия

Активация на акаунт