Февруарчета'07

• 1 558
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • offshore & overseas
А ще ни направят ли отстъпка, ако отидем голяма делегация?

# 16
И аз гласувах за 19-21 , въпреки че и другите дати ме устройват. Тъй като гледам мъжете ще заформят сладък мохабет около автомобилите  Mr. Green . И аз ще съм с мъжо, ще го ползвам за шофьор  Laughing

# 17
Mмм, Нова Генерация  Sunglasses

Не знам, дори не знам дали е свободно, но ще звъня като уточним още малко. Може би още ден-два, за да станат по-категорични резултатите.

# 18
  • София
Може да попеем дружно "Арлина, време е ..."

# 19
  • offshore & overseas
Аз предпочитам "Бииистра воода..." Напоследък не ги слушам, защото ме потискат, но може пък да се върна към тях...

# 20
  • София
Аз и на Бистра вода съм навита, изобщо "Клас" са си класика в българския new wave ако въобще можем да говорим за такъв.

# 21
  • offshore & overseas
Аз и на Бистра вода съм навита, изобщо "Клас" са си класика в българския new wave ако въобще можем да говорим за такъв.
Уф, аз верно, че вече ги бъркам. Embarassed Не съм ги слушала откак се загаджихме с Лъвю. Сега си спомних, Диви коне и Чай и те са на Клас -- голяма излагация? Laughing Определено Клас са по-жизнеутвърждаващи Wink

Припомних си обаче на Нова Генерация Само двама, Ловец на сърца, Тъмна земя и прочие... Mr. Green

Айде, стига толкоз спам, че ще ме изселите от темата!

# 22
Обадих се, запазих условно за уикенда 26-28 юни 10-тина стаи (но май имаше повече свободни). За предния уикенд нямаше свободни.
Казах, че всеки ще се обади индивидуално да си резервира, като каже че е в групата от софийски майки  Mr. Green (нищо, че някои няма да са софийски...). Ще ни пазят тези стаи до 1 седмица, в която е желателно да се обадите и да запазите. Моля пишете после в темата, за да знам. Благодаря! Simple Smile

# 23
Аз си запазих стая за 27 юни.. но не разбраха май че съм от вашата група.. стая със спалня без кошара..

# 24
  • offshore & overseas
Лъвю е резервирал стая, ама, убий ме, не разбрах за коя от двете дати точно (26-ти или 27-ми). Ще го питам и ще пиша пак... Не че е толкова важно, де...

# 25
  • София
И аз направих резервация за 27-ми, да напиша и тук  Simple Smile

# 26
Не че е толкова важно, де...

Е как да не е важно! Очертава се да цъфна сама в Яев на 26-ти.  Rolling Eyes

# 27
  • София
А колк е нощувката? Още не съм проверила на сайта Embarassed
Миналото лято искахме да ходим там, ама нямаше места.

# 28
Мила, двойната стая е 55 лв. На сайта ги има цените.

Общи условия

Активация на акаунт