Отговори
# 225
ХЕЙ! ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА!
Да липсвах на някой Crazy?
Доста време се поизгубих от тук, ама една ме беше налегнала... Надявам се ме помните smile3534
Сега вече се позатопли (днес е духливо де!) и ми идва настроението за писане. А за срещички никога не ми е изчезвало.
Лек ден на всички!
И да си знаете, че вече ще се завъртам мноооого по-често!
П.П. Абе ние много сме се намножили май newsm78 !!!

# 226

Доста време се поизгубих от тук, ама една ме беше налегнала... Надявам се ме помните smile3534

...как да не те помня  Hug
Идваш близо до Сливен и не се обаждаш  Crossing Arms не може така  Naughty
И аз другата седмица като дойда до Бургас няма да звънна  Crossing Arms

За снимка на дребните - утре от в къщи, че и аз съм от работните Grinning а после отново на гости  Drunk
Кате, мерси вчера за хубавото гости   love001  другият път с банските в къщи   grinning039

Полито - има ново покрай нас - т.е. под нас  newsm08 От вчера сме с нов матрак и никак не скърца, за което съм много щастлива и вече на спокойствие може да се  luvbed

Лунке и аз нищо не съм видяла  smile3515

# 227
Е, хубу, де! Mr. Green
Ама бърже, че не обичам да висят по нета. Whistling
 ..................................................................................................
Недоволни!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тес, здравей! Hug
Като видите, драснете един ред, че да ми излезне в нови публикации и да идвам да търкам. Mr. Green  

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 11:49 от luna

# 228

Аз ги видях - и то два пъти  Heart Eyes
Много ми хареса снимката, където са двамцата -а батито ви в носия  Hug
И ти не ми се плези такава  Naughty
Таткото не съм го виждала  smile3506
Много ми хареса и градинката ви - някой ден ще дойда да пийнем кафенце там  Wink

...а да Цомбата каза ли ти, че се видяхме smile3534  а теб не мога да видя
И мерси за СМС-а   love001  love001  love001

# 229
Добро утро и от нас Simple Smile Много се радвам за снимките, много сладки сливналийчета си имаме, айде другите мами да не се ослушват, а да пускат по една може и повече хубави снимчици за красота   Hug

# 230

Аз ги видях - и то два пъти  Heart Eyes
Много ми хареса снимката, където са двамцата -а батито ви в носия  Hug
И ти не ми се плези такава  Naughty
Таткото не съм го виждала  smile3506
Много ми хареса и градинката ви - някой ден ще дойда да пийнем кафенце там  Wink

...а да Цомбата каза ли ти, че се видяхме smile3534  а теб не мога да видя
И мерси за СМС-а   love001  love001  love001

Каза, каза. Mr. Green Заповядай на градинско кафе, сок и к`вото душа още даде! Hug
Сега времето е хубаво и вечер до късно дремем отвън. Па таман и таткото ще видиш. Whistling Whistling Whistling Лятото им слагам един басейн и цамбуркаме вътре. Голям купон настава. Crazy

Аааа, и щях да забравя. smile3538
Дечицата ви са прекрасни! Hug Да са ви и здрави! Heart Eyes

# 231
  • Под Сините камъни
Е, хубу, де! Mr. Green
Ама бърже, че не обичам да висят по нета. Whistling
---------------------------------------------------------------------
Недоволни!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тес, здравей! Hug
Като видите, драснете един ред, че да ми излезне в нови публикации и да идвам да търкам. Mr. Green 
И аз видях  newsm44.Много са сладки.Вярно,че нашите дечица са най хубавите.
Тес добре завърнала се  Grinning

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 13:17 от Пеца

# 232
Пеце, изтрий ми линка от цитата си, молим те! Mr. Green От душа, черен и бял джигер! Praynig
Айде, излизам, ама първо търкам. Mr. Green

# 233
Здравейте, момичета.
Искам да ви поканя на среща с Биляна Раева. Тя желае да се срещне с обществеността на 1 юни. Ще посети Сливен. НДСВ организира представяне на кандидатите за европарламент от 12 часа пред НТС. Моля ви да ми пишете, ако има желаещи Simple Smile)
Поздрави

# 234
Ааааа, Дидка! Такива да ги нямаме! В интерес на истината идвах си натам няколко пъти, ама....все за по едно преспиване и нали се сещаш - докато се видим с мама, тати, систъра...
За другата седмица планирам ено идване ако не ми мине котка път. Задължително ще ти звънна. Ти да не точно тогава да си пък в Бургас?
А това със снимките какво е, че не съм се разгледала назад в темата?
Снимки на дечурлигата ли лъсвате, а?

# 235
Е, не мога в чест на ТЕС-ката да не турна едно кайве:

ТЕС, как ще сме те забравили, много се радвам, че се разписа. Я пиши по-подробно кога си идваш, че да спретнем една среща.

Мен ме е хванало безсънието и в 6.15 часа скочих като лудите и не мога повече да заспя. А уговорката беше с моите мъже тази сутрин да се оправят сами, пък аз да спя.  Laughing Сега стана обратното.

Изгря и слънце, надявам се времето да се оправя вече.

Хубав и весел ден на всички!

# 236
Добро утро.
Lunke, аз пак нищо не видях, че вчера сутринта последно влизах във форума, ама карай - който дреме тъй става.
ТЕС-ке, помним те я.
А Лонката нещо за среща споменава Simple Smile Айде Дино бара е отворен вече тъй че може да заформим една среща другата седмица.

# 237
Ехо....моля за отговори...Wink

Имаме 5 телевизора в къщи  Crazy а от утре ще можем да гледаме Кейбълтел само с приемник, т.е. само на 1 ТВ - ОК, ще вземем поне още един приемник, ама на другите се чудим какво да правим - за това въпроса ми е към тези, които имат повече от 2 телевизора как се оправяте в такава ситуация  newsm78

....сетих се и за Интернета - ако пък вземем Булсатком, те нямат нет - към БТК ли трябва да се включваме  Confused

Мерси   bouquet

# 238
Диде, сложна работа. И ние заради цифровата останахме само с 2 телевизора, щото казаха, че за третия се плаща като за първи и таксата става еднааа.
А за интернет се сетих, че и Мтел предлагат някакъв, Глобул май и те. Ние сме с БТК, но сме се зачудили като ни изтече договора дали да не помислим за друг вариант, че стационарния телефон изобщо не го ползваме и само такси плащаме.

# 239
Честит празник на всички мили, сладки и послушни дечица!

Да са ни живи и здрави  Hug

Честит рожден ден и на моя тати Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт