Отговори
# 210
Добро утро и от мен Simple Smile Малко се радвам че днес ще вали, понеже и вкъщи има нужда да се завъртя около домакинската работа Simple Smile

Славенка, и аз като бях бременна ставах рано-рано, ама не защото неможех да спя, ами за да не пропусна нещо интересно от деня, че в мойто положение, ако аз не се вра там при случващите се неща никой не ме брои да ме извика  hahaha

# 211
Добър ден и от мен.
И аз нещо немога да спя мн добре напоследък. Събуждам се през ноща и ми се гади, ама тая сутрин си поспах до 8. добре че съм още на работа че днеска при това време, щях да издивея в къщи

# 212
Здравейте,аз нещо съм позабравила да пиша тук Simple Smile Как сте,нещо ново покрай вас

# 213
Днес хем е лошо времето и пак никой не казва нищо. Нека пък аз да разведря атмосферата с една снимка на моя бебок и айде всички да пуснат снимки на дечицата, за да нашарим с пролетно настроение темата  Hug

# 214
Хайде, да ги покажа.... Не сте ги виждали....
 ................................................... Mr. Green............................
След малко трия. Моля, не цитатвайте!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 18:32 от luna

# 215
  • София/Сливен
Кога успя  Wink - предния път като беше пуснала снимки, съм била в Сливен, т.е. без компютър и не видях. Сега уж съм на компютъра и пак не успях... Карай, дано се срещнем по улиците в Сливен.
Аз влязох само да ви пожелая дълги весели летни дни. След малко тръгваме. Ако решите да се събирате, завъртете едно телефонче, моля.
Иначе пак наесен ще съм тук. Поверявам ви темата, да я пазите добре, да не се загуби докато се върна Mr. Green

Лунка, да не го приемеш горното насериозно. Майтапя се.

# 216
Аз съм сериозна.... Mr. Green Ти да не си изключи компютъра!? newsm78

# 217
  • София/Сливен
Събирам багаж, и тичам от една стая в друга. Само минавам край компютъра. Трябва да взема всичко, за цялото лято, и съм супернеадекватна.

# 218
  • Под Сините камъни
Щом сте рекли,айде и аз да си покажа ремаркетата Laughing       

# 219
Аз опитах със снимка, ама не стана, щото заключен албумът. newsm78

# 220
 Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 08:18 от rumetoo

# 221
Хайде и ние да се кордисаме.Сисе, Пеце големи са Ви сладурковци Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 08:17 от rumetoo

# 222
Добро утро.
Lunke, много бързо три. Нищо не видях  Cry
Аз сега не мога да сложа снимка, че съм в офиса, ама довечера или утре ще намеря някоя по-нова.

# 223
Кате, после ще ти покажа, че сега ме дърпат за пеша. Mr. Green

# 224
Ето го и моето съкровище!

Всички дечица са прекрасни!

Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт