Отговори
# 195
Меги, мерси за рецептата. Аз по нея правих Гараш скоро, но не знаех, че е толкова архивна рецепта  Laughing Иначе и аз ползвам същия шоколад, шото и на вкус, и на цена е идеален. За глазура ползвам обаче друг шоколад, щото този наистина много се втвърдява и после трудно се реже.

Ха добро утро на всички. Днес го дават последния слънчев ден, преди застудяването и хладното време, тъй че радвайте му се  Grinning

# 196
Момичета, какви документи се подаваха за ясла!? Забравила съм. Само акт за раждане и молба ли!? newsm78

# 197
И от педиатъра някаква бележка искаха. И изследвания от ХЕИ.

# 198
  • София/Сливен
Меги, мерси за рецептата. Аз по нея правих Гараш скоро, но не знаех, че е толкова архивна рецепта  Laughing Иначе и аз ползвам същия шоколад, шото и на вкус, и на цена е идеален. За глазура ползвам обаче друг шоколад, щото този наистина много се втвърдява и после трудно се реже.

Ха добро утро на всички. Днес го дават последния слънчев ден, преди застудяването и хладното време, тъй че радвайте му се  Grinning

Архивна е.. Laughing Аз съм завършила средно образование през 1989, УПК-то е последната година, значи точно 20 години. След 1 седмица даже имаме среща на випуска
А пък и ако учителката ми я има от преди това, значи и повече

Сега остава да кажеш ти какъв шоколад използваш за глазура, аз за пръв път правих такава глазура. Този шоколад е с 50% съдържание на какао, сигурно затова е толкова твърд, нямам идея.

# 199
Меги, ползвам фин млечен, със сините опаковки дето е, по 90 гр. Понякога към него слагам и малко (20-30 гр.) от Stilla-та, така не става много сладко. А по принцип този Stilla шоколад си е като шоколадов кувертюр, много лесно и бързо се втвърдява, защото няма мляко и мазнина в него, а само какао.

Няма ли днес Спаски в темата, че да почерпят? Ако има - честит им имен ден Simple Smile

# 200
# 201
# 202
Да, и аз преди малко прочетох  Cry

# 203
Да, наистина е голяма трагедия просто нямам думи  Cry  Cry  Cry

# 204
# 205

Да, голяма трагедия, аз гледах извънредните новини, неможе да мине година в Българип без голяма трагедия с многоо жертви, само на Господ остава да се молим да ни пази  Praynig но пак каквото е решил Той- това ще стане.

# 206
  • Под Сините камъни
А твоя абитюрент как се чувства?
Тая година сякаш имаше по-малко хора на Бакаджика, а?

Кой абитуриент ма?Мойти дяца са още малки.А пък за Бакаджика какво да ти кажа за мен беше като всяка година с тая разлика,че все пак видях нещо от събора.
А пък за трагедията в Ямбол просто нямам думи.Това е един ужас които не бих пожелала и на смъртният си враг да му се случи.

# 207
Добро утро!Как спахте?Аз пак скочих рано-рано.Нещо не мога да спя.Simple Smile

# 208
Добро утро, Славена! Hug Как си?
Аз добре си поспивам, когато може, но не ме оставят.... Mr. Green

# 209
Добре съм.Simple SmileЧакам си майсторите да дойдат и да ми слагат прозореца в кухнята.Като гледам и времето то и днес ще си бъда в къщи.Направо на моменти съжалявам, че не съм на работа.Поне малко разноообразие ще има.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт