Отговори
# 255
Добър ден и от нас. ....хмз... няма на кой да благодаря за кафето  newsm78 е може и следобедно, ако някой сложи...
Айде лек ден и щастливи моменти на децата в тетъра Simple Smile

# 256
Запис, ч отдавна май не съм  писала и при вас.
Как сте!? Нещо ново!?
Аз току се връщам от разходка. Опука ми се главата на това слънце.
Добре че в къщи е хладно.

# 257
Прибрахме се от разходката.Ходихме и до театъра но постояхме кротки само около 5 минутки и започна да си пее и да вика та излязохме навън да не пречим на останалите  Laughing  Повече и хареса отвън до театъра където са изнесли детския кът къщичката, пързалките и люлеещото конче и слонче, че поне си поигра там малко.

# 258
   Пред детската публика в сливенския куклен театър тя ще разкаже някой от най-популярните и обичани приказки на Педя човек-лакът брада.

Началото е в 11 часа във фоайето на Куклен театър- Сливен, а входът е свободен.

Ииииииии, че ме е яд  Confused. А и по-това време се щурах с лапето по центъра.......

# 259
  Пред детската публика в сливенския куклен театър тя ще разкаже някой от най-популярните и обичани приказки на Педя човек-лакът брада.

Началото е в 11 часа във фоайето на Куклен театър- Сливен, а входът е свободен.

Ииииииии, че ме е яд  Confused. А и по-това време се щурах с лапето по центъра.......

Ами тъй, който не чете редовно във форума изтърва важни неща  Laughing

На Пламен му е харесало на театъра, обаче нищо не ми разказа, само рече, че една леля държала едно прасе (прасето би трябвало да е педята човек  Laughing).

# 260
Привет от Kusadasi....времето е супер...голям е кеф- лежа си на шезлонга и фейсбуквам....
Приятен ден на всички....
Дидка- не разбрах за мъжа Thinking

# 261
Ха здравейте и от мен отново!
Както обещах вече по-честичко се навъртам тук, ама още ми се намира доста работа. Вчера имах държавен изпит, че аз нали току така не мога да стоя. Ако ми е много спокойно и ми става скучно Crazy Точно по тази причина се бях захванала наново с едно учене, но вече приключвам и това. Да видим какво следва сега.... newsm78 Може да започна някой докторат, току виж съм мирясала най-накрая Joy

# 262
Привет от Kusadasi....времето е супер...голям е кеф- лежа си на шезлонга и фейсбуквам....
Приятен ден на всички....
Дидка- не разбрах за мъжа Thinking

Да се попечеш и заради мен Wink
и подарък искам - някоя мидичка по големичка  Joy

А за мъжа - много си любопиТНа Crossing Arms

Теска, браво на теб  Peace ей, да ме убиеш вече не отивам да уча  Sunglasses

# 263
Абе, аз откога не съм пускала поздрав!?
Ей ви, почерпете се!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=AT82udt6j8M

# 264
Здравейте и от мен,
Лунка мерси за поздравчето, а на тези от вас , които са на море , весело плискане и хубав тен да си направите Laughing и ние се каним към края на месеца да си починем малкотук на нашето море Hug
Руме , какво и е на малката , болничка ли беше , дано се оправите HugНие сме ок,  Peace
С пожелания за весели и приятни и прохладни летни дни, до следващия път Hug
И на всички много усмивки и целувки Heart Eyes

# 265
# 266
Е, та кажи поне един лаф! Mr. Green

smile3534

# 267
В продавалника има обява за продажба на люлка Фишър Прайс, пусната от момиче от Сливен!??
Някой да има нещо общо? Интересувам се от люлката ако е хубава искам да я взема.

# 268
Момичета здравейте извинете ме че пак досаждам но имам нужда от вашата помощ. Бях решила да раждам в окръжната болница в Сливен при доктор Радков но днес разбрах че той се е преместил в Хаджи Димитър, сега съм пред голяма дилема, моля за съвет. Какво е мнението ви за Болница Хаджи Димитър и на кой мога да се доверя в Окръжната болница. Предварително ви благодаря и пак се извинявам за натрапването в темичката ви

# 269
  • Под Сините камъни
До колкото знам условията са добри.Аз раждах в старата им сграда,и останах доволна.Леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт