Отговори
# 240
Диде, да ти е здрав рожденикът! Hug
Да е наситен и празникът на всички дечица!
 Heart Eyes

# 241
Честит празник на всички дечица Hug

Диде, честит ти рожденик! Simple Smile
За жалост мойта малката е болничка и вдига температура със зачервено гърло. Sad Н всичкото отгоре нищо не и се яде и снощи си легна гладна, милата сигурно и е трудно да преглъща.Днес след обед ще я заведа при нейната лекарка,че вчера дежурната нищо не изписа само каза, че и е зачерв. гърлото и утре да я водя при нейната  #2gunfire

# 242
Добро утро.
Честит празник на всички дечица  baloni Да са винаги здрави и щастливи.
Диде, да ти е жив и здрав рожденика.

# 243
Лунка, Руме и Кате - мерси много за татко ми  Hug
Той е моето най-голямо Мъжко Слънце  Grinning

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 07:11 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 244
  • Сливен
     Здравейте.Честит празник на всички деца. newsm44
     Честит ти рожденник Диде да ти е жив и здрав  newsm59
      Аз мисля да заведа довечера Гоги в Дружба на празненството ,което ще огранизират.Някой от вас ходили миналата година?Беше ли интересно,заслужава ли си?Или да сменям мястото?
     Лек и спорен ден Ви желая на всички  Hug

# 245
  • Под Сините камъни
   Здравейте.Честит празник на всички деца.   bigdance2  bigdance2  bigdance2
Диде честит ти рожденик и на теб.

# 246
Здравейте и от нас, ние сме отново в София и тук е много хладно и няма да има разходки скоро....

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА (на патерици) ДА НИ РАДВАТ И ПО-МАЛКО ПАКОСТИ ДА ПРАВЯТ  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК И НА ТАТКОТО НА ДИДКА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СИ ГЛЕДА МНОГООООО ВНУЦИТЕ  Peace (па на патерици)
Руми, много лошо това с малката, аз сега разбирам от форума, че е настинала, дано бързо да оздравее, че ми е много миличко и жално детенце да боледува.
Кокитке, айде яви се поне веднъж в изповедалнята преди да родиш де  Naughty

Айде бе хора къде са ви снимките на дечурлигата  Crossing Arms

# 247
Как сте, момичета
Аз от време на време се появявам и изчезвам като не знам какво..Simple Smile)
трудя се и покрай изборите ми е много натоварено в работата..та от време на време ви чета поне.
Как е положението при вас:)
при мен работа, работа и отново работа Wink

# 248
Здравейте.Как сте?Аз се върнах от рзходка, че ме уплаши времето да не завали.Ама май ще се размине.Simple Smile

# 249
Здравейте!Мойта дребната е по добре, не вдига температура само като дойде време за сиропа става голяма борба. ooooh!
Кокитка не е влизала от скоро, че компютъра им на ремонт и сигурно стяга багажа вече за родилното.

# 250
Запис...после ще пиша... Embarassed Rolling Eyes

# 251
Добро утро!

ПЕДЯ ЧОВЕК-ЛАКЪТ БРАДА ОЖИВЯВА ЗА ДЕЦАТА НА СЛИВЕН 
04.06.2009 : 08:59
   “Златна къщичка със сребърно покривче” се нарича своеобразният спектакъл, който днес ще изнесе известната куклена актриса Слава Рачева. Поколения българи помнят актрисата с нейния герой Педя човек-лакът брада.

Пред детската публика в сливенския куклен театър тя ще разкаже някой от най-популярните и обичани приказки на Педя човек-лакът брада.

Началото е в 11 часа във фоайето на Куклен театър- Сливен, а входът е свободен.

# 252
Мерси Нели за информацията.Ние тъкмо по него време ще сме по центъра и ще заведа малката да погледа. Hug

# 253
Нели, и аз благодаря аз информацията Simple Smile
Сега изпратих майка ми и Пламен да гледат  Mr. Green

# 254
Запис...после ще пиша... Embarassed Rolling Eyes

Ехе...здрасти Люска  Hug
Нели, мерси и от мен, жалко, че не можем да се възползваме  Confused и мерси на всички за поздравленията за таТко ми  bowuu  bouquet

П.С. Ако някой познава пенсионер с кат. С да си търси работа да свирне Peace
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт