Отговори
# 75

Онзи ден ходих пак при нея, за да ми удължат болничния и понеже съм настинала, жената ми се скара, защо не съм се била пазила. мн ме изнерви. Сякаш аз нарочно изстивам и ми е хубаво да съм болна.
Както и да е. не ми се говори за нея.

Смени я Peace

# 76
Здравейте, сливенски мамички
Аз ни в клин, ни в ръкав се включвам от дъжд на вятър Confused А сега сте подхванали и една интересна тема за гинеколозите...ако продължите и към раждането и къде позволяват на майките да си стоят с бебетата, след като родят ще е много ценна информация. А този д-р Пенков не е сина на Пенков, нали?
А всъщност влязох да ви питам дали няма желаещи да се комбинираме за обща поръчка от mytoys.de. Все пак идва 1-ви юни.
Приятна пролетно-лятна вечер ви желая!  bouquet

# 77
Най добре е да родите МБАЛ, защото има и лекари за Вас и педиатри за бебетата, а най вече че са компетентни.

# 78
Най добре е да родите МБАЛ, защото има и лекари за Вас и педиатри за бебетата, а най вече че са компетентни.

Подкрепям с две ръце. Peace

# 79
Пашева яко я оплюхте, аз пък само добро мога да кажа за нея, много е заета, затова не говори излишно.
Концерта на Депеш отпадна, значи и на Емито терзанията за пътуването.
На моя син зъбите му растат както им дойде, без ред  Laughing
Утре ще е голяма жега - да внимавт бременните по обяд да си стоят на сянка  Naughty

Сисе, защо те няма в скайпа, чак на 20-ти ли щеше да се прибираш?

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 23:04 от Milena_vk82

# 80
  • Под Сините камъни
А този д-р Пенков не е сина на Пенков, нали?

Не му е син просто съвпадение в името.

# 81
Доктор Пенков не е сина на Д-р Пенков. Аз  си водих консултацията при него и исках там да раждам, докато той не ми каза, че ще ме изражда секцио в 9-тия месец при положение че аз бях в 7-мия. И понеже аз мъничко се образовах докато бях бременна и бях категорична, че ако няма сериозни причини за секцио искам да раждам нормално, а той от 7-ми месец ме подготвяше за секцио психически- явно така си му е по-лесно. Ако на някой това не му пречи значи всичко е ОК Simple Smile Затова аз в 9-тия месец се приместих при Д-р Радков и няма пак да лея суперлативи по негов адрес ама съм му страшно благодарна и ме ши с упойка  Naughty и най- важното родих си нормално, а реди това ме гледа на видиозон и ми каза преблизително см. и тегло на бебето и то се роди толкова колкото той каза. Това е за моя доктор.
За Д-р Пашева съм чувала добри отзиви, но и това, че била плашлива в екстремни ситуации и чакала по-компетентни явно колеги за помощ....

П.п. Забравих да допълна, че д-р Пенков не ми взе цито на маска в началото на бременността, както никога не ми е правил гинекологичен преглед, а когато отидох да раждам в Окръжна болница имах изследвания от цито на маска....в документите които са ми водили

# 82
  • София/Сливен
Ей Дидка, изплаши ги тези хора...
Не мърда темата, от сутринта проверявам за нови отговори. Че ми доскуча. Днес нали е работен ден, Тошко беше на училище, Велина е на градина... и аз сама в къщи.

Вие, работните, на работа ли сте днес?

# 83
Megi, nali predupredi Didka ot imeto na ostanalite: "Тук съм  Hug ...ама те младите заформили тук чата  Confused и не смеем да се запишем  Cool
Млади девойки всички сигурно имате скайп или някой месенджър, хайде не превръщайте темата в чаТ, моля  Praynig" Cry

# 84
а някой може ли да ми каже каква е процедурата със сменянето на лекарката?
Благодаря предварително

# 85
....
Вие, работните, на работа ли сте днес?
Аз съм работна у дома. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кога ще тръгна на работа, че да си почина и аз!? ooooh!

# 86
Миленка, в скайп съм бе, нали знаеш, че там преместихме форума  Mr. Green

# 87
мдаааааа, ех и аз скоро ще започна работа, да не ме кикнете от скайпа  Flushed

# 88
Здравейте,
аз да си побутна питането: Има ли желаещи за поръчка от www.mytoys.de по случай 1-ви юни?

# 89
  • София/Сливен
Не купувам нищо за 1 юни. Единия има рожден ден в края на май, другия по средата на юни. Ще им стане много и за 1 юни да получават подаръци.

Ами я кажете вие ще има ли някакви мероприятия на 1 юни в Сливен, за децата. Защото 1 юни ще е първия ни ден в Сливен и няма да имам време да проучвам, пък ми се ще да ги изведа малко. Да видят свят и да не дивеят толкова.

Общи условия

Активация на акаунт