Отговори
# 90
Не купувам нищо за 1 юни. Единия има рожден ден в края на май, другия по средата на юни. Ще им стане много и за 1 юни да получават подаръци.

Ами я кажете вие ще има ли някакви мероприятия на 1 юни в Сливен, за децата. Защото 1 юни ще е първия ни ден в Сливен и няма да имам време да проучвам, пък ми се ще да ги изведа малко. Да видят свят и да не дивеят толкова.
Не знам още културната програма.... Ще я получа в скоро време. Не може да няма нещо за децата!
И аз нямам намерение да купувам....
miss pretencia, благодаря за предложението!   bouquet  bouquet  bouquet

# 91
а някой може ли да ми каже каква е процедурата със сменянето на лекарката?
Благодаря предварително

Отиваш при личния си лекар и казваш, че искаш да смениш гинеколожката.Личния ти дава направление и отиваш при новия гинеколог, който си избрала. Peace
Влез в скайпа да си поговорим.Simple Smile

# 92
Здравейте,
аз да си побутна питането: Има ли желаещи за поръчка от www.mytoys.de по случай 1-ви юни?

Здравей Simple Smile Аз вече съм избрала подарък от Vega toys една палатка за игра и евентуално тези топчета. Дано някой да се включи в твоята поръчка! Много прегръдки за малкия сладур от нас  Hug

# 93
  Здравейте ,момичета .

Аз нали вече съм "работна" и не ми остава време даже и да чета.Много нови момичета има.Браво и добре дошли!

Аз спешно търся зъболекар за предпочитане детски,че синчето го боли много едно зъбче.Зная ,че скоро стана въпрос тук във форума за зъбари и затова питам за отзивите.Много бях доволна от Аврамова,ама дечко не иска и да чуе да го водя там,защото боляло  #Crazy.

# 94
Аз водих моя син преди 2 месеца при една зъболекарка в детско зъболечение.И той много я хареса.Ама не помня как се казваше... newsm78 Къбинета й е на втори етаж точно срещу стъпалата.Една младичка. EmbarassedТо едно описание дадох, ама...Тя всичко обяснява и първия път може нищо да не му прави на детенцено,а само да се спиятелят и да се уговорите за друг ден.Успех! Hug

# 95
Здравейте мамчета на салдуранчета!
Как сте? Как са сладурите?
Аз приспах малчо и сега ще сядам да готвя.

И аз още не съм избрала зъболекар за малчо. Ще следя за отзивите. Но и аз държа да е внимателен/на , за да не се страхува детето !

Целувки от нас!

# 96
Хей, здравей, Елзе  Wink
Тъкмо мислих да ти пиша на лични за това. Ей т'ва не ми излиза от главата, че както рисуваме навсякъдеее...ужас
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.29.01.04/1650220
Пък то случайно стана, че наближава 1 юни. Иначе просто така, за лятото.
Ами това http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.01.01/1799290 ако имаш градина?.... И разни други.
Много прегръдки и от нас и очакваме включване, когато си дойдете да се срещнем пак. Hug

# 97
Олееееее колко скучно е станало във форума 
Може би защото всички сте по разходки Thinking

Хайде да си направим среща тогава? Вече и за децата ще е хубаво.

Жана Дарк - аз не мога да ти помогна всички при който съм ходила ме разочароват.

# 98
Else -на  моите деца съм им купила от Комсед надувяем център за игра вътре с 100 шарени топки това си остана едно от любимите им развлечения.Добра ти е идеята Peace
И аз се чудя за 1ви юни какво да им вземам като моите имат всичко, спокойно мога да отворя един детски кът Mr. Green
Аз гледах програмата от днес има всякакви концерти днес имаше 2концерта вечерта ,с участие и на чужди групи за 24май.До 26.май има разлечни мероприятия.
За 1ви юни сигурно  в театъра ще организират нещо и ще е голяма блъсканица и ще има сърдити дечица.
Хайде разписах се лека вечер Heart Eyes

# 99
Ето ви програмата на детския танцов фестивал.
http://www.folkfest.sliven.bg/ind.php?lang=bg&goto=festival,programme
А на 20-ти вечерта концерт ще имат Деси Слава и сливенският ансамъл за народни песни и танци в театъра. - За който се интересува.
Лека вечер! Hug

# 100
Else -на  моите деца съм им купила от Комсед надувяем център за игра вътре с 100 шарени топки това си остана едно от любимите им развлечения.Добра ти е идеята Peace

Благодаря за мнението  Hug Тъкмо се бях по зачудила дали ще й е наистина интересно.

# 101
Добро утро, мили мамчета Grinning

Напоследък нямам много време и не мога да се включвам редовно, но това не значи че съм ви забравила  Hug
Пожелавам лек и слънчев ден на всички и много усмивки  bouquet

# 102
Еми, мерси за кафенцето! Hug

# 103
  • София/Сливен
Благодаря за информацията, ще разгледам подробно. Ще наблегна на предиобедните разходки, не обичам да излизам вечер, особено с децата.

Лунка, то това е само за май... Ние сме още в София. От 1 юни сме в Сливен, затова питам за 1 юни

Я кажете, вие дето живеете в апартаменти, какво ги правите децата цяло лято, направо не знам къде да ги водя. Преди като живеехме в Сливен, ходехме в градинката до стадиона, но сега май не е много за ходене там. А и голям боклук по улиците.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:21 от М_е_г_и

# 104
Благодаря за информацията, ще разгледам подробно. Ще наблегна на предиобедните разходки, не обичам да излизам вечер, особено с децата.

Лунка, то това е само за май... Ние сме още в София. От 1 юни сме в Сливен, затова питам за 1 юни

За 1-ви юни още не знам, Меги. Crazy Ще разбера..

Общи условия

Активация на акаунт