Отговори
# 105
  • София/Сливен
Не се чувствай пък задължена, то из центъра сигурно ще има плакати, но ние ще пристигнем в неделя вечерта и няма как да видя. Затова питам.

# 106
Не се чувствай пък задължена, то из центъра сигурно ще има плакати, но ние ще пристигнем в неделя вечерта и няма да имам как да видя. Затова питам.
Не се чувствам задължена.  Hug Приятно ми е. Mr. Green Пък и получавам инфо от първа ръка. Whistling
Така че, ще пиша, преди да сте си дошли.

# 107
  • София/Сливен
Много те обичам

# 108
Меги, ние преди обед като излизаме ходим по главната,а след обед като се наспи излизаме към градската. Simple Smile

# 109
  • София/Сливен
И аз преди така ходех, докато малката беше в количка. И двамата съм ги изгледала в градската, под големите дървета. Но ние сме в Сини камъни, малката много бързо се уморява и започва да мрънка, не може до главната. Големия върви, той още от 3-годишен вървеше с количката с бебето до главната и обратно. Пък с автобус ще ми дойде малко нанагорно, вече плащам и за Тошко, а пък и автобусите сега обикалят много. И не на последно място, скучно им е само да се разхождат, искат да играят. Сложно нали? Grinning

# 110
Аз водих моя син преди 2 месеца при една зъболекарка в детско зъболечение.И той много я хареса.Ама не помня как се казваше... newsm78 Къбинета й е на втори етаж точно срещу стъпалата.Една младичка. EmbarassedТо едно описание дадох, ама...Тя всичко обяснява и първия път може нищо да не му прави на детенцено,а само да се спиятелят и да се уговорите за друг ден.Успех! Hug

Благодаря много Hug!

Заведох детето и докато го разпитваше, момичето му сложи и упойка и зъба му изчисти без да се усети глезанчо.И аз не и запомних името,но е много готина.Жената ме  пита "кой ви праща при мен?" и аз се шашардисах,че чак забравих.
Ама нищо, важното е, че свършихме работата и имам да черпя. Peace

# 111
Радвам се, че ъм била полезна! Heart Eyes

# 112
Д-р Хинова се казва, ако е кабинета с-у стълбите на втория етаж на старото зъболечение- да вметна.

# 113
Добро утро на всички!

Въпрос че?

Има ли желаещи за среща?

За петък в Дино бара?

# 114
  • София/Сливен
Само ако си бяхме в Сливен.... първа щях да съм

# 115
Аз да се запиша за желаеща  Mr. Green

# 116
Добро утро на всички!

Въпрос че?

Има ли желаещи за среща?

За петък в Дино бара?

Аз, аз, аз! С две ръце!
Само кажете час.

# 117
Здравейте!Дидке, днес те срещнах по центъра и като се разминавахме се загледа по малката.Тя тъкмо беше слязла от количката и вървеше.Бая се замислих да ти се обадя ама ти бързаше! Simple Smile

# 118
Здравейте!Дидке, днес те срещнах по центъра и като се разминавахме се загледа по малката.Тя тъкмо беше слязла от количката и вървеше.Бая се замислих да ти се обадя ама ти бързаше! Simple Smile

Леле....за убиване си  Crossing Arms
защо не ми се обади  Sunglasses кой знай къде съм бляла и не съм те познала Thinking
Другият път да го направиш  Naughty

И аз съм за срещата в петък  Peace

# 119
Здравейте момичета!

Да ви уведомя! Днес в 17:30 - 18:00 ще има среща на Дино бара!

Ако искате заповядайте!

А що се отнася до утре : Пак ще сме на линия   Hug

Целувки на сладурите!

Общи условия

Активация на акаунт