Отговори
# 120
Та днес ли правим срещата не разбрах?

# 121
Кате, днес ще има среща 100%   Grinning
Утре, може пак (аз лично не знам ще дойда ли утре, че не знам мъжа ми как ще работи)

# 122
Нещо се обърках?!?!
Аз ли не разбирам. Срещата кога? Днес или утре? Или има срещи по години? Tired

# 123
Да поясна за срещата днес и утре за неразбралите. Днес, четвърък, мамите от скайп-форума с бебета и колички ораганизират днесс реща на Дино бара с татковци и канят мамите-работищи, които имат желание и време да се присъединят към тях. А срещата за утре, си остава за майките-работищи, които се оговорихте наскоро. Дано съм била достатъчно ясна и се събере по-голяма компания.  Peace За съжеление, аз няма да мога да присъствам на нито една среща, но чакам за предложения за събота вечер или още по добре за неделя за пикник на Карандила  Heart Eyes Миленка, Румка, Камелия, Поли, Неди и всички останали очаквам включване с положителни отговори  Hug

# 124
Нещо се обърках?!?!
Аз ли не разбирам. Срещата кога? Днес или утре? Или има срещи по години? Tired

Нели , защо разделяш срещите по години ? Няма нищо такова.Просто ще има две срещи.

# 125
Е, що пък е нужно да са две?
Направо казваме, че срещата е днес и готово.

# 126
siska8607  - благодаря за пояснението. Просото никой не я беше обявил тази среща от " скайп-форума".
Аз а както и др. смятам че не трябва да има делене. Ще се радваме да обменяме опит и да се видим.
Значи срещата е днес на Дино бара  Peace

# 127
Е, що пък е нужно да са две?
Направо казваме, че срещата е днес и готово.

Днес решихме да има среща и аз ви уведомих!

Ще се радвам още днес да се съберем всички и да се видим.Да си побъбрим и да се разтоварим от ежедневието.

Ще бъде весело! Сигурна съм !

# 128
siska8607  - благодаря за пояснението. Просото никой не я беше обявил тази среща от " скайп-форума".
Аз а както и др. смятам че не трябва да има делене. Ще се радваме да обменяме опит и да се видим.
Значи срещата е днес на Дино бара  Peace

Нели, ние също от "скайп- форума" сме тук, за да обменяме опит и ние не сме рещили нито искали да има някакво деление. Смятам,че всяка от нас сеопитва някак си да влезе в тема която не засяга само отглеждането на децата ни, за да се поддържа разговора, но явно в един момент дойдохме в повече и така се стекоха обстоятелатвата и от това се получи малко неодобна ситуация и ние се почувствахме малко обиени, но все пак не сме малки деца за да правим фасони на дребно. Мисля, че трябва да поддържаме добрия тон и да да бъдем преди всичко приятелки. Темите са ни много хубави и си изкарваме страхотно тук във форума, но не смятам, че форума е място, където да си казваме само "Добро утро" и до там. Нека всеки споделя как е минал денят му, заото това място е за това, а и няма нищо лошо, освен че по този начин си ставаме все по близки. Аз съм човек израстнал с приятелите на родителите ми и мога да общувам и с малки и големи и неделя по години  Peace И искренно се надявам да организираме една обща среща с работещи и майки в майчинство. Нека бъдем задружни, не само защото сме жени, но и от един град  Heart Eyes Това е моето мнение, дано никой не съм обидила, не съм искала нищо подобно.
До скоро Heart Eyes

# 129
Сиска е права и аз съм на същото мнение! Peace
Надявам се тая вечер да се съберем и запознаем всичките! Hug

# 130
И на мен ми се иска да дойда, но не мога.Днес цял ден ми е криво и не съм излизала от нас.С мъжо малко се поскарахме.Всичките ми приятелки са на работа и няма с кой да си говоря.Тъжно и скучно ми е сама.Чувствам се изоставена.На всичкото отгоре ме наболява бъбрека пак. ooooh!
Ето, оплаках се.Дано някой ме разбере. Peace

# 131
Ако не ми спи дреболията, ще съм на фестивала, нали баткото е участник.... Както винаги, значи, няма да присъствам. Mr. Green Ама аз вече повечето от вас от аватарите ви поназнайвам. Не съм ви срещала по улиците, да поясня. Whistling

И на мен ми се иска да дойда, но не мога.Днес цял ден ми е криво и не съм излизала от нас.С мъжо малко се поскарахме.Всичките ми приятелки са на работа и няма с кой да си говоря.Тъжно и скучно ми е сама.Чувствам се изоставена.На всичкото отгоре ме наболява бъбрека пак. ooooh!
Ето, оплаках се.Дано някой ме разбере. Peace
Разбирам те!  spoko

Аз като една върла спамърка обичам приказките.... Mr. Green Whistling Whistling Whistling Whistling /това по повод изнизването от темата и създаването на паралелен форум... Mr. Green/
Приятно изкарване довечера! Hug

# 132

Славена, точно за това трябва да отидеш на срещата - ще видиш как ще се разтовариш  Hug

Аз за съжаление имам работа след работа и няма да мога да дойда  Tired
Нищо де...ще правите снимки и ще разказвате  Grinning

..... но явно в един момент дойдохме в повече и така се стекоха обстоятелатвата и от това се получи малко неодобна ситуация и ние се почувствахме малко обиени, но все пак не сме малки деца за да правим фасони на дребно. Мисля, че трябва да поддържаме добрия тон и да да бъдем преди всичко приятелки. Темите са ни много хубави и си изкарваме страхотно тук във форума, но не смятам, че форума е място, където да си казваме само "Добро утро" и до там. Нека всеки споделя как е минал денят му, заото това място е за това, а и няма нищо лошо, освен че по този начин си ставаме все по близки. Аз съм човек израстнал с приятелите на родителите ми и мога да общувам и с малки и големи и неделя по години  Peace И искренно се надявам да организираме една обща среща с работещи и майки в майчинство. Нека бъдем задружни, не само защото сме жени, но и от един град  Heart Eyes Това е моето мнение, дано никой не съм обидила, не съм искала нищо подобно.
До скоро Heart Eyes

...и така - да обясня какво точно се получи, понеже аз бях човека, който ви "пресели" в "скайп форума" и на мен сте най-обидени, макар и да не знам защо?!
Сиска, на никой не сте дошли в повече  Hug просто в оня си постинг поясних, че когато си правите срещите можете да го правите на скайп и да пишете после тук във форума какво сте решили и ако някой случайно има възможност да дойде  Peace

....форума ще е много по-полезен и приятен разбира се ако не си казваме само "Добро утро" и "Здрасти"

За годините - моля да не се обиждаме  Naughty
На 33 съм и се чувствам все още младичка а и младолика  bowuu

И на последно място - много бих се радвала да се запозная с всички ВАС - с количките  Hug Hug Hug и да видите, че не съм ПЛАШИЛО.... но пък да не ме заразите за трети път  ooooh!

# 133
  • Сливен
     И ние с Гоги идваме да се запознаем с тези,с които не се познаваме.А те май са много.Взимам го от градината,скачаме на едно такси и пристигаме.Хайде до после  Hug

# 134
Дидка, не приемай думите ми лично, моля те изказването ми беше общо  Heart Eyes каквото било- било!!!
Славена, това се нарича предродилна депресия, послушай хубава музика, хапни нещо сладичко и отиди на среща с другите момичета, за да се разведриш и да се почустваш човек,а не само домакиня (съдя по моите състояния докато бях бременна) и точно затова не се прибирах- излизах в 8 и се прибирах в 8... отивай на срещата- от социални контакти БЪбрек не боли  hahaha (то не че е смешно, но да те разведря)

И да си се ядосам на себе си- цял ден стоя пред комп.- направо не се понасям!!!

Общи условия

Активация на акаунт