СЕПТЕМВРИйското детенце си мечтае вече за моренце

• 17 344
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета за срещата утре са потвърдили само -дрЦвети,Дидишонче и Пезота ли -друг не е заявил желание?Аз питам ,защото една среща от днес искат да ми я изместят утре тат да знам дали тази ще се състои.
Ирини много лошо това със Спаси -аман от тия болести- дано вече да е за последен път,че се измъчихте всичките.Поздравления за мъжът ти  Peace

# 241
Иринии, браво на мъжа ти за помоща. Дано бързо  му мине на малкия разбойник  Praynig .

Стефина, и Асето ще дойде. Колкото се съберем - толкова. Ще те чакаме да дойдеш  Hug .

# 242
Иринко, хващам се за всички палци детето да се оправя максимално бързо Praynig
Но ме съмнява да е пневмония... 40 градуса... По-скоро на някакъв неприятен вирус прилича Thinking
Дано отминава бързо! А що се отнася до Джи - там ти трябват всички молитви на света, за да не се зарази. Не за друго, но нали знам вкъщи какво е като боледува Сияната Tired Тя нон-стоп се вре в Любо да го мачка и целува... Дано при вас нещата са по-различни и наистина да може да се овладеят нещата Peace
Прегръщаме ви силно Hug Heart Eyes

# 243
блгодаря ви сладурки!
Ако се установи нещо вирусно, ще се наложи да оставя малкия при баба му, за да предпазя Джи. Това пък би означавало, че най-вероятно в петък ще се явим на уреченото място. А по повод това кой ще дойде, мя форумска дружка има лаф : За форумска среща са достатъчни и две мами  Crazy

# 244
Добро утро Hugто вече е добър ден.Аз съм се зхванала от 9 да чистя и кое време е а съм до никъде Tired
Вместо да излезем с дребната аз шетам Closeама няма как все някой трябва да го свърши а и вече потъвахме в мръсотия и безпорядък.
Ирини стискам палци на Спаси бързо да му мине.А Джи да не прихване,че много чести ще ви станат боледуванията Praynig
За срещата в петък.Желая ви чудно изкарване.Ние няма как да дойдем до Борисовата.По автобуси в тая жега не ми се мъкне,а ми е далечко за пеша Peace
Стон мъжете ти са големи сладури.Ама и Оги колко е пораснал Heart Eyes
Еми това е от нас.Вчера купи мъжа ми Дентокинд и аз чела не дочела и дадох повече хапчета отколкото трябва.Но от тях или не детенце спа спокойно PraynigДано  скоро избият зъбките и повече да няма такива ревове,защото много се плша така CryСега съм я облякла момата в едно рокле и тя си яде копчетата та пушак се вдига smile3532
Целувам ви и ви желая хубав ден.
Аз видях как е хавата във форума/днес ще е прзно май/спокойна съм вече и отново се захващам  newsm79 wash hang 1ironing 1dishes

# 245
Добър ден и от мен!

Първо се похвалвам - изгонихме разстройството най-сетне, уж! Уф...
После да стисна палци за малката Джи! Иринии, дано не е сериозно! Ама наистина, висока Т - сигурно е вирус. Дари направи пневмония с 37.1 Т. Наистина, нека Спаси отиде при баба си, че на Джи много ще й дойде, ако прихване...  Praynig  Ох, моля се да ви се размине!  Praynig   Praynig

И аз трябва да чистя, нооооо .... не ми се занимава и ще оставя за събота или утре  Rolling Eyes  сега ще пооправя само, ще храня Дара и беж навън...  Mr. Green
Хубав и слънчев ден!   bouquet

# 246
Здравейте!
Иринка,дано Спаси се оправи бързо и наистина щом имаш къде да го заведеш е добър вариант,че поне Джи да не го прехване този вирус.
Моарейн, радвам се , че при Дари вече всичко е добре! Дано никога вече да не преживявате този ужас!!!
Стон, двамата ти юнаци са страхотни!!!
Флу, какво си преживяла,миличка! Сърцето ми се сви! Наистина трябва да бъдем много внимателни с тези малки душички!
Стифина, ЧРД на Дъщеричката ти на патерици! Много да те радва!!! newsm51

# 247
  • жителство на место
И аз яхвам прахосмукачката, че пътят ни зове!!! afwitch
Ирини  Hug
Стон чудни са твоите двама мъже!  bouquet Аз все си мисля, че Ива е голям пършинг, но като се сетя за Оги и........ Wink Laughing
Тези дни си мислех как като малка най- любимото ми беше да ровя в шкафчетата на мама в спалнята  search Всичките й сбирани с години конци, гоблени, прежди, платчета, кутийки, бижута Crazy Всичко ми изглеждаше сякаш съм намерила някаква съкровщница. Даже имам интересни случки, приключили с шамари Embarassed Сега аз нямам такава покъщнина, която Ива да открива. То май вече и никой не събира така дефицитни стоки Wink Но мисля все пак да организирам някакво шкафче с вълшебни предмети, които Ива да открие, когато се разрови някой ден

Приятна и документирана среща

# 248
  • София
А що се отнася до Джи - там ти трябват всички молитви на света, за да не се зарази.
Praynig Praynig Praynig от мен за Джи и бързо и леко оздравяване на Спаси
Моарейн, браво за подобрението на Дари  Praynig
Стон, браточките са много готини  Heart Eyes
Май нейм, и мен м подсети за тези ми дейности  Joy бях забравила  Crazy наистина беше голамо приключение  Laughing

# 249
Хелоооу, муцки!! Simple Smile
Ние нещо се позатрихме, ама гледам не сме единствени. Покрай тия почивни дни съвсем се откачих от ежедневните дейности (включително и форума  Blush ) Добре, че не сте писали много, че иначе никога нямаше да мога да ви стигна. Да ви кажа, че сме много добре и че утре идваме на срещата!
Ние открихме сезона на морето и на надуваемия басейн Simple Smile Слагам няколко снимки да си спомните за Данчо Simple Smile (с любов) А снимките от морето можете да видите на нашия сайт.

Целувки на всички бебоци  Kissing Heart
Отивам да ви догоня  smile3529

# 250
Mона, Данчо е прекрасен- много много сладък  Heart Eyes и какво басейнче  Hug Mr. Green
Иринии, дано се размине на Спаси и милата Джи  Heart Eyes
малко съм схематична, но ми е голяма лудница  Crazy
за утре съм ЗА Simple Smile
целувки

# 251
  • София/Търново
Благодаря много за всички, които бяха с нас! Специално дължа извинение на Мари...
Та, мина леко и безпроблемно-наистина рутинна операция. Отиваме на 12 с багажа /куфар/ и порт-бебе /били ги забранили от ХЕИ-е аз как щях да го приспя, ако буйства...  #2gunfire/. Планирано беше за 13-ти цялата хамалогия. Кръв, ЕКГ. ЕКГ-то мина бързо. Сложиха му едни щипки. Реши да ги яде... И нали си ми е дивичък кривата излезе от обсега.  Heart Eyes Операторката каза, че няма да повтаря-с такова сърце всичко щял да преживее. Даже се пошегува, че с тези очи-копчета нямало той да е  страдащия. Какво ли не виждат тези хора-опитват се да те поободрят. Не, че се бях запритеснила. Ама какви кошмари има в тези болници...
Повече после, че забелихме пишчо и сега се успива...  Heart Eyes

# 252
Здравейте, майчета!
Най-сетне се докопах до комп-а. Малката е в креватчето, а мама пред монитора  Mr. Green Много я мъчат тези зъбки и днес също бяхме цял ден по улиците. На всичкото отгоре нямахме ток от 9 до 16ч - профилактика на ЧЕЗ. Затова заведох малката в "Мусагеница" при баба и брат ми. Много й се радваха и си играха. Тя им говори, смя им се, изобщо забава Simple Smile
Еос, много съм щастлива, че всичко е минало леко и безпроблемно! А малкият наистина е много красив и има невероятни големи и дълбоки очи! ПУ-ПУ! Да ти е жив и здрав!
Момичета, искам да ви кажа, че сега като не мога да пиша често и много ми липсвате. Постоянно си мисля за всяка от вас и се чудя как сте и какво правите. Много искам да дойда утре на срещата, но не знам дали ще успея. Вечерта ще се виждаме с пастрока ми и майка ми за вечеря и имам приготовления. Мъжът ми пък е в командировка и няма как да ми помогне с малката. Та дано успея да дойда, но наистна не знам дали ще успея.
А онзи ден имах "чудна" среща. Отидох до 56-та ясла, която е до офиса ми, за да запиша малката на място в списъците им. Ами оказа се, че не записват деца по месторабота, а само по местоживеене. Ами аз не го знаех това и им се извиних, а те: Ама как така идвате, то ние за "нашите" си деца от квартала място нямаме, камо ли за "вашите"?!!! Еми, онемях! Какво да им кажа на тез мили дами. И хем ме доядя страшно, хем ми стана смешно. Сега като няма места по яслите и градините и тези госпожи си мислят, че са най-важние хора на планетата. Държат се супер аругантно, ужасно груби и нелюбезни са. И честно да ви кажа като си излязох от яслата си казах, че то си е късмет, че детето ми няма да е при такива каликандзери! Ох, да излиза вече това класиране на 23-ти май, че да разбера имаме ли изобщо шанс с Ели или не!
Мона, много хубав Данчо!  Hug
Честити месечинки на бебе Ема на Галчето и бебе Данчо на Яни Кат! Да са живи и здрави и много щастливи!

Деска 72, благодаря ти за съчувствието и милите думи! Наистина голям ужас изживях с малката, но така си дадох сметка колко много я обичам и какъв Божи дар е тя. Господ я е изпратил на мен и съпруга ми и тя наистина е най-прекрасното нещо в живота ни! А напоследък бях започнала да й се ядосвам, да я пренебрегвам изнервена от това, че стана кислеяк, заради зъбките. Така де започнах да си мисля за предишния ми живот - за това как можехме с мъжа ми да си излезем по всяко време навсякъде без да се съобразяваме с нищо, как ходех на работа и обичах това, което вършех, как можех да се напия в събота вечер и цяла неделя да си лежа и да охкам.... Та такива ми ти простотии се въртяха в главата ми и като се случи тази злополука и си дадох сметка колко глупава съм всъщност и как нямам право да мисля така за детенцето си. Как то не е пречка, а е богатството на живота ми и как не бих могла да живея без нея! Много я обичам и имах нужда от този шамар, за да я оценя и да си дам сметка колко съм щастлива, че я имам! Тя е най-милото нещо за мен и благодаря на Бог, че я доведе в живота ми!

# 253
Добра нощ, дами!
редиците оредяха. През летния сезон ще е така, а после като повечето се върнат на работа съвсем спорадично ще стане писането. Нали ви бях казала - от нашата силна септемврийска 2006 групичка станаха не повече от 15- 20редовно /не активно/ пишещи майки. А в началото бяхме над 100. С времето се появяваха само майки които искаха да запишат септемврийчето си в спиъка и повече не се вясваха, заради което махнахме списъка... дъра-бъра... намирам си на приказка, за да се разсея от тежки мисли.
Спаси не е добре... Проблемът е с горните дихателни пътища, но не е пневмония, поне засега и силно се надявам да овладеем положението. Мног оми е кофти, защото се наложи да го оставя на майка ми  Confused Подобен тип вирус би бил много много тежък за Верджи в ситуация на пост-ваксинация - каза доктора. И така, болното ми дете е далеч от мен... за да опазя поне другото здраво.

ЕосHug Мислих те и аз! Радвам се, че всичко е отминало. Дано оттук нататък влезеш в хубав светъл период в живота си, а малкото ти съкровище бъде от здраво по-здраво.
Мона, мислех си за теб днес. Страхотен е Данчо!
Флу, нещо съм изпуснала за премеждията  ви, но е хубаво, че виждаш урока от случката. Да, животът ти никога няма да е същия, но и ти вече не си същата за живота от "преди". Аз самата съм имала подобни мисли, но само мисли - не чувства. Представих си да имам отново цялото онова време за себе си и да нямам това, което ми го отнема в момента - картината не е така цветна и вълнуваща, както през моминския ми период. То е като новото подредено жилище, което ако не принадлежи на семейство с деца, изглежда повече като музей или снимка от списание. Майка ми винаги това ми е пожелавала, първо когато се изнесох под наем, после като си купих апартамент, после като си построихме  къщата "нека ви отеснее жилището, майче", т.е. нека сте повече хора - да има живот дома!
Покрай тази пълна къща има дачистя и гладя утре  ooooh! Wink Ако смогна да се справя с повечето неща предиобед в 13 ще се видим с някои от вас.
Сложих си една мента. Черпя ви и вас за раждането на едно много чакано момиченце днес на наши приятели

# 254
Момичета, мерси за милите думи и милите пожелания. И аз се надявам скоро да стартирам( имам идея за 1 юни, дано стане,  Praynig, че така трябваше и за април и за май, но пък съм свикнала на едни обороти, а с Шошо нещата се случват малко по-бавно, не както съм свикнала. Но от друга страна не искам да крада от нейното време.  Wink)

ИриниHug, Прегръдки, трудно е да е далече детенцето,болно, но  е за малко, преценила си че е необходимо, ще се справиш.  Hug

Еос, добре че е минало цялото преживяване. Hug

Mona, добре се завърнала. Браво, браво какъв е морски. Peace Как върви захранването при вас. Още ли е с такъв апетит и налита на всичко Данчо?

Асе, исках да те питам за някакви твои координати, че позната на моя близка е с 40 дневни близнаци и доколкото разбирам нещо не се справя с кърменето, Но ако утре ще идваш на срещата може и тогава.

Дами, имах ужасен ден( за съжаление и такава седмица- няма да ви разправям кака ми дигнаха колата в понеделник, и как се озовах само с ключове е дете в слинг на тротоара, гледаща тъпо, и мигаща на парцали- ама къде ми е колата?!)
Надявам се утре седмицата напук на досегашното да приключи добре, но съм сигурна че срещата с вас ще обърне нещата.  Wink
Аз утре ще успея да съм в Борисова към 13.30.
Лека нощ от мен.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 00:06 от anamar

Общи условия

Активация на акаунт