Ирини много лошо това със Спаси -аман от тия болести- дано вече да е за последен път,че се измъчихте всичките.Поздравления за мъжът ти

Тя нон-стоп се вре в Любо да го мачка и целува... Дано при вас нещата са по-различни и наистина да може да се овладеят нещата 
то вече е добър ден.Аз съм се зхванала от 9 да чистя и кое време е а съм до никъде 
ама няма как все някой трябва да го свърши а и вече потъвахме в мръсотия и безпорядък.

Дано скоро избият зъбките и повече да няма такива ревове,защото много се плша така
Сега съм я облякла момата в едно рокле и тя си яде копчетата та пушак се вдига 
Ох, моля се да ви се размине!

Аз все си мисля, че Ива е голям пършинг, но като се сетя за Оги и........
Всичките й сбирани с години конци, гоблени, прежди, платчета, кутийки, бижута
Всичко ми изглеждаше сякаш съм намерила някаква съкровщница. Даже имам интересни случки, приключили с шамари
Но мисля все пак да организирам някакво шкафче с вълшебни предмети, които Ива да открие, когато се разрови някой ден
от мен за Джи и бързо и леко оздравяване на Спаси

бях забравила
наистина беше голамо приключение 
) Добре, че не сте писали много, че иначе никога нямаше да мога да ви стигна. Да ви кажа, че сме много добре и че утре идваме на срещата!
Слагам няколко снимки да си спомните за Данчо
(с любов) А снимките от морето можете да видите на нашия сайт.
/. Планирано беше за 13-ти цялата хамалогия. Кръв, ЕКГ. ЕКГ-то мина бързо. Сложиха му едни щипки. Реши да ги яде... И нали си ми е дивичък кривата излезе от обсега.
Операторката каза, че няма да повтаря-с такова сърце всичко щял да преживее. Даже се пошегува, че с тези очи-копчета нямало той да е страдащия. Какво ли не виждат тези хора-опитват се да те поободрят. Не, че се бях запритеснила. Ама какви кошмари има в тези болници...

Мислих те и аз! Радвам се, че всичко е отминало. Дано оттук нататък влезеш в хубав светъл период в живота си, а малкото ти съкровище бъде от здраво по-здраво.
Ако смогна да се справя с повечето неща предиобед в 13 ще се видим с някои от вас.
, че така трябваше и за април и за май, но пък съм свикнала на едни обороти, а с Шошо нещата се случват малко по-бавно, не както съм свикнала. Но от друга страна не искам да крада от нейното време.
)
, Прегръдки, трудно е да е далече детенцето,болно, но е за малко, преценила си че е необходимо, ще се справиш. 

Как върви захранването при вас. Още ли е с такъв апетит и налита на всичко Данчо?