СЕПТЕМВРИйското детенце си мечтае вече за моренце

• 17 344
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добра нощ, мами! Hug

Писах дълъг постинг, обаче браузърът ми заби и се рестартира.... Sick

irinii, добре е, че имаш възможност да отделиш Спаси от Джи. Да не е бронхит? Синът ми като по-малък правеше такива бронхити с висока температура....Дано скоро да оздравее! Praynig

Мона, много сладки снимки! Heart Eyes Браво, че сте си починали така добре! Hug

Еос, радвам се, че операцията е минала леко и безпроблемно! Hug

anamar, много неприятна ситуация с колата! Sick С детето ли пак трябваше да ходиш да си я прибереш? Дано да не е била много далече.....

Вчера и днес се занимавам с профилактични прегледи. Тъй като ходим двамата с мъжа ми, успяхме да откраднем малко време и за разходки.  Blush  За първи път посетихме заведението на Starbucks и ни хареса. Много приятна обстановка и хубаво кафе. Намира се на ъгъла на ул. Гурко и бул. Левски.

Утре ще пропусна срещата, защото имам още един последен преглед. Confused

Ние сме добре. Simple Smile Галина става все по-подвижна. Вече подновяваме гардероба за лятото. Вчера за първи път й облякох рокличкаSimple Smile

Хайде, лека на всички и приятна срещичка утре!  bouquet

# 256
Ето ме отново.
Напоследък времето е чудно и все сме навън, а вечер са големите мъки и не ми остава време да пиша (иначе ви чета). Надя тази вечер плака до дванайсет без петнайсет, въпреки, че мазах венците с гелче, давах Дентокинд и накрая Панадол, че и Еспумизан й дадох по едно време, че имаше газове и коремчето беше много подуто  Cry 
Флу, ние с мъжа ми сме заедно от 10 години  Hug  не мечтая вече за онова време, сега искам да съм постоянно с дъщеря си и ако ми се наложи да я оставя за час при баба й, много бързам да се върна. Обаче май не е хубаво, че свиква само с мен и не иска да стои при други хора, все им хленчи нещо  Confused
irinii, скоро да оздравява Спаси  Hug
Моята хала нали е мобилна вкъщи, та й слагам разни вещи, които да стига, че така се забвлява като достигне нещо и сама си го вземе... само обикаля и търси какво да докопа  hahaha
Днес се заприказвах с една майка и децата като се загледаха..., че си и говориха   hahaha  Много сладки бяха, сякаш се разбираха. Изслушваха се и се редуваха да бърборят :newsm04:

Момичета, много ви благодаря, че взехте отношение по въпроса с ваксината. Аз все пак се навивам след годинката да слагам, че тогава е еднократно, а не по схема. Пък и сега ако й поставят два пъти през месец и тя ще стане на година  Peace

# 257
  • София
Утро добро!
Днес ще гледам да дойда на срещата - нали на лятната естрада?!
Всички да са здрави и с успешен ден!

# 258
Здравейте и от нас.
хайде на кафето първо
с това кафе реших да не сервирам закуска Joy Flutter
Много сладък Данчо Heart EyesИ Галето е една изтупана,джиджна Heart EyesАма май аз си държа детето най-голо Embarassedпо една рокля и следобяд едни гащи и слагам отдолу и това е.Няма бодита,чорпогащници вече WhistlingНо на детенце му е леко и му е добре.Аз ако се потя и ми е жега не мога да я обличам newsm78
Вчера имах едно хубаво преживяване.Кумата ми се прибра от Лондон и след като не се бяхме виждали година и половина се видяхме за 8 часа JoyАз нали все съм самичка и ми беше толкова приятно.Нямам с кого да си говоря и вчера си наваксах.Жалко,че ще си тръгва пак тези дни ConfusedТолкова ми липсва приятел.........Както и да е
Симона приплака тази нощ няколко пъти пак от зъбките.Но иначе е в добро настроение.
Ставам,че мн писах.Хубав ден и приятни разходки Hug

# 259
Добро утро.
Първо Ирини  Hug пак zа болното детенце. Как е днес? Доста често ви спохождат болести напоследък  Sad А раzсъжденията ти zа писането във форума и на мен ми се въртяха теzи дни... И да си кажа честно, някак не ми харесва таzи перспектива, още от сега да се отдръпнат мамите  Confused .Аz някак си.. си свикнах все да поглеждам тука и да си "говорим" с вас и ако от сега опустее темата, трудно ще отвикна. Мислех, че ще стане, чак когато повечето се върнат на работа, а не още сега.. Мола ви се , пишете  Hug  Wink А ти, Ирини,  пишеше ли в отчетна zа Спаси?
Мона, айде бе, жена  Wink А данчо zъбче отстрани ли има? Много е сладък.
Суити, таzи Галето как може с всеки дан да става все по_хубава? Аz също скоро й облякох пола zа първи път, обаче съм много zагубена, нямам нито е дна снимка  ooooh! На какъв преглед си? Успех.
Еос, браво zа леко миналата операция.
Флу, аz zабравих оня ден.. Наистина много гадно това с иzсипването от количката  Hug Но добре, че нищо не е станало.. Май такива случки наистина са полеzни, zа да ни напомнят някои неща. Иначе такива мисли много често ме спохождаха и мен, когато Крис беше бебе. Мнооого такива мисли  Embarassed . Явно при някои жени така става адаптацията към нояия живот, има "преди" и "след" .. Сега нито веднъж не съм иzпитала такава носталгия към нещо от "преди" и не съм се чувствала все едно иzведнъж някой ме стиска zа гърлото и ме zадушава. Мале, като се сетя само колко гадно беше и непрекъснато се радвам, че сега не е така  ooooh! Исках да кажа, не си само ти така  Hug

А zаповЕдайте..

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:27 от Сова

# 260
Добро утро, милички!
Днес малката ми е послушна и аз имам време за кафенцето Simple Smile (Дес  Hug)

Суити, много е красива Галето с тази дънкова рокличка! ПУ-ПУ!
Гардения, и аз ще сложа Преванара еднократно. Така ме посъветва и педи.
Ирини, много ми харесва пожеланието на майка ти: "да ви отеснее къщата"! Наистина децата са най-голяото богатство! Да са ни живи и здрави всички септемврийчета!
Има ли фотографи за срещата?  Wink

# 261
  • София
Здравейте!
Отложих си другата среща и ще съм на линия живот и здраве.
фЛУ-като ти четох оня ден разказа за Ели го съприживях-много неприятна случка.Добре,че е с щастлив край.Иаз рядко вързвамВаско,но почвама вече всеки път.Щете чакаме насрещата.
Васко вече не може да седи в шезлонга  пързаля се и се избутва  извън него ,половиният е  на земята.

# 262
Добро утро Simple Smile
Суити, много е красива Галето  Heart Eyes
Иринии, наистина неприятно  Hug Hug Hug аз като чета и ми се къса сърцето, че болния Спаси няма да си е при теб, но пък дано Джи да си е здрава и не се зарази  Heart Eyes
По повод нашия мил форум да те питам защо тези мами /в другата ти отчетна/ искат да им е в списъка на 1 стр. детенцето?
аз нали съм "индианец" в бг мама и форумите въобще  Crazy
имах грандиозен план да изчистя сега докато Линка поспи, но ... тя не поиска да си спи в кошарата в спалнята, а в хола и сега пия кафе и си чета из нета  Mr. Green
Еос, радвам се че всичко е минало добре  Hug
живот и здраве днес ще дойда с кумата ми /която е най-добрата ми приятелка/ на срещата
  bouquet за Мирката, Деси и Флу - мерси за кафенцето

# 263
Здравейте бамбини!
деска,  Hug Благодаря ти , слънце. Еми положението на Спаси е без много голяма промяна, но поне не се влошава. Гради имунитет детето. Това е. И педиатърът ни това коментира - често пъти децата, които изобщо не са боледували през първите две години от живота си /респективно не са имали повод за изграждане на имунитет/ щом тръгнат на градина и "излезнат" от дома влизат в серия от болести. Аз самата в началото бях направо подтисната по този повод, но вече приемам, че и това е част от израстването му. Иначе за писането в септември 2006 - писах още когато бях бременна, даже аз пусках всички теми /вярвахме, че ще ни е на късмет/, пиша и сега. Не толкова често, но пък редовно, а и ядрото от мацки, които останахме се чуваме, виждаме. Дори тези, които живеят в чужбина или в други градове, когато идват до София се срещаме. Имам няколко много ценни приятелства от този форум. не се тревожи, който има навика да пише, ще продължи да намира време независимо от задърженията си. Примери има много дори в нашата тема.
МариПHeart Eyes За вписването в списъка - всякакви хора, всякакви идеали. Минали през форума, видяли, че има списък и решили, че и тяхното дете трябва да го има черно на бяло. /то честно казано и нашият списък е за "почистване" - има хора които не са писали никога след раждането си, а списъкът всъщност е да се подсещаме за разни поводи като си говорим, а не официален документ за членство.../

Искам да ви почерпя нещо различно и хубаво по повод 2/3 годинка на Little G! http://www.youtube.com/watch?v=soHq5-nXaKY, консумира се в комбинация с мохито и пясък в косата!

# 264
Добро утро!!!
Много слабо присъствие  в форума,маи всички към Борисовата са тръгнали...
Ирини дано Спаси се оправи бързо. Hug
Еос радвам се че всичко е минало добре.
Ние пак сме с суполи,дави се от тях,няма глас.Милото ми измъчи се през ноща.Слетобед сме при педи да видим тякво ще каже.Дано не е нищо сериозно.
Точно щяхме да излизаме и тя заспа на цицката.Ще го отложим за малко.
Кашляме отивам да видя какво прави...
Приятна разходка на всички и чакаме снимки!!! Hug

# 265
Уф, минавам да ви кажа, че има още един болен бебок в редиците. Марти Sad Цяла нощ не спахме - температура, запушен нос, кашлица (по малко). Изписаха ни хиляда илача. Е, освен Нурофена, другото е все хомеопатия и за укрепване на имунната с-ма.
Та така. Извинете, че не писах хубави неща, ам ане съм в час...сега ще си сипя едно кафенце вече...

# 266
Влизам само да кажа, че ще се опитаме да стигнем за срещата с Аида  Peace

# 267
  • София
Иринии, да ти е здраво момичето и много щастливо   bouquet
много добре ми дойде Corazon Espinado  Hug

# 268
Здравейте мили мами,
да не си мислите, че съм ви забравила? Просто липсата на време продължава.
Искам да ви почерпиа, че вчера се приближих с още една година до 30те. Последната  Cry

Вчера цял ден имах гости и не се добрах до компа, че да ви почерпя на време.

Иначе Яна се науи преди около 3/4 дена да се изправя сама и сега само ходи и кадето успее все се дига и аз съм след нея, че да не се изтопурка. То да е по дупе ОК, ама за главта малко ме е страх. В момента точно ми яде крака  Laughing

Флу  Hug добре, че съдбата ти е изпратила тази жена в този момент. Не ми се иска да си представя какво щеще да е ако я нямаше.

Шмат супер сте решили да заведете баба ти в Лом. На възрастните хора това много добре им се отразява. баба ми Бог да я прости  Praynig зимата в жилището се побъркваше, почваше всичко да я боли, все някой трябваше да се грижи за нея. Отидеше ли си на село на пролет подскачаше като млада девойка.

ирини надявам се Спаси да е добре и дано не зарази малката Джи.

Нека днес имате една много хубава срещичка.
После ще допиша, че сега ще одябваме

# 269
Петка, да си жива и zдрава и мноооого щастлива

Даммм, Ирини, мислех си и аz, че списъкът ни трябва може би да се почисти.. Не zнам де, ако не е рано още.. Мерси zа Сантана, много обичам. И   bouquet на теб и Джи.
Шмати  Hug и zа вас..

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:18 от Сова

Общи условия

Активация на акаунт