Отговори
# 225
Закуска?
И специално кафе за рожденика 

# 226
Хайде  Hug още мутрички ми липсват на купончетооо  newsm62 newsm62 newsm62

Demiiii... хайде догодина за Рождения ми ден да има специално детско меню и всички ние да сме с едно гостенче повече  Praynig Heart Eyes Praynig

if-ченценце... и вие да сте здравички и щастливи, пиле. Да нямате тревоги и догодина радвайки се на малкото същество да ви влизат в главичките идеи за следващи попълнения  Hug

Ах, ах, ах... caritas, уцели ме в "шофьорското сърце"  Joy Joy Joy Само да сме здрави и да си постигнем целите, а после ще намерим, какво возило да напълним с тях  Hug Heart Eyes Hug

milem, ти си ни едно от най-хубавите примерчета в живота  Hug Ей такъв рог на изобилието, като вашичкия мечтая и ти пожелавам да не спират да се леят от него малки и щастливи усмивки, за каквито мечтаете  Hug Heart Eyes Hug

Zazolinke, няма да се плашиш от временцето  Naughty Важно е да имаш слънце в душата  Hug Ама на теб ли ги разправям  Mr. Green Знаеш ти как да се справяш с облаците и дано последната атака, която предприемате срещу тях да е успешна и да ви "залепи" греещите усмивки над семейното гнезденце  Heart Eyes Praynig Heart Eyes

# 227
Caritas, как съм гладна! Тази закуска ми дойде толкова добре! Ай, сега видях - ARGHT, ти Утешителю на тъжни момичешки сърца, ти Главен повдигач на увиснали носове, ти Пътешественико, ти Приятел на много жени (в най-добрия смисъл!) и Гост на всеки купон - Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав, да ти е живо и здраво Пилето, да си имате скоро Голяма Радост и после още други Големи Радости и да бъдете най-добрите мама и татко на света!  bouquet  bouquet  bouquet
 Искам да ви известя, че днес моя колежка има бебе Ана и то дойде на бял свят преди час! Роди ли се дете - денят става по-хубав! Не можах да се въздържа да не споделя с вас - толкова се радвам за детенце. Дай Боже всекиму Praynig! Хубав ден на всички Hug Hug

# 228
ARGHT ето един музикален поздрав за теб, а и предполагам нямаш нищо против да го споделиш с мамите тук:)
http://vbox7.com/play:f3c200c9

# 229
ARGHT Като е празник нека е с музика. Ето една песничка, за насърчение /каквото ще бъде, ще бъде/ Grinning Hughttp://vbox7.com/play:c7606041

# 230
  • София
Честит Рожден Ден, АРГХТ!

Скорошно сбъдване на голямата мечта!

Фиорче, много се радвам, че всичко е наред с бебчето и с теб!  Hug Само дето си вкарваш разни филми в главата, излишно се тревожиш, но те разбирам...  Heart Eyes

Ифче, Лени, много се радвам да ви видя и двете!  Hug

Зазолинка, геройче, радвам се на хубавите ти новини. Бързо възстановяване!  Hug

Данито, горе нослето, ще дойдат по-добри дни!  Praynig

Регенце, вземи и децата, за тях ще бъде приятно.  Grinning

# 231
Мишанке-калпазанке първо мустаците в закуската и чак след като ги оближеш мяташ поглед наоколо, какво се случва, а?!?  Joy Joy Joy Само така те искам  Hug Heart Eyes Hug И да знаеш няма да изневеряваш на традициите във "вашият миши род". Искаме резултати... Как беше девиза ви newsm78 "Като се размножаваме да не е като хората"  Joy Joy Joy Искаме малки и щастливи "плъхчета" скоро да щъкат из темата  Heart Eyes Praynig Heart Eyes

Eeeeee milem  Hug тая мома ми беше на абсолвентската... голям купон ще знаете. Вероятно само Slayer и Metallica не ни изпя, но за последните не съм сигурен. Много хубаво беше в немалка степен заради нея  Hug Веднага споделям и с останалите  Heart Eyes

Аз пък с друга песен искам да ви поздравя    bouquet  bouquet  bouquet Сутринта ми беше в акъла, но той моя напоследък не задържа много-много  Blush

И това, ако не е хубава песен - здраве му кажи

Хайде, искам до вечерта всички да си я припявате - къде наум, къде на глас  Hug Heart Eyes Hug

Е па тая Doris Day не беше ми се представяла досега, но очевидно аз губя от това  newsm78

Прасковке  Hug И от теб искаме плодове  Mr. Green и да са най-лъчезарните и сладки, с каквито се слави по-света вашия род  Hug Аз още малко пуша  Blush Ноооо... днес няма да ми се карате  Flutter

# 232
ARGHT това парче на "Металика" е специален поздрав:))...ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ПОСИСКАШ, ЗА ДА ГО ПРИЕМЕШ ПРОТЕГНИ РЪЦЕ И ПОМНИ БОГ ЗНАЕ НУЖДИТЕ НА ВСЕКИ И ДАВА В НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ Simple Smile ЗАТОВА БЪДЕТЕ ДРЪЗНОВЕНИ..."ИСКАЙТЕ И ЩЕ ВИ СЕ ДАДЕ, ТРОПАЙТЕ И ЩЕ ВИ СЕ ОТВОРИ"

# 233
Добър ден на всички!

Не съм влизала скоро да ви чета, затова след като ви прочетох започвам подред.
Първо да докладвам. Вчера по телефона си научих резултатите. Микробиологичните изследвания ми казаха, че са хубави и няма нищо изолирано. Цитонамазката - І група което е супер. Спермограмата също е хубава. Утре ще ходя при лекарката да ги коментираме и да видим как ще продължаваме с борбата.

ARGHT...  честит рожден ден. Пожелавам ти от все сърце много здраве, щастие и сбъдване на всички твои мечти.  newsm59 И все така да поддържаш духа на форума.

Margaritka подкрепям те в борбата и дано кистата се оправи още първия месец  Hug

caritas честита ти годишнина на патерица. Пожелавам ви дълги години да сте заедно, да се обичате и да ви се сбъднат всички мечти. newsm51 Между другото точно на 11.05 скъпият имаше рожден ден. А другата седмица и ние имаме годишнина.

По въпроса за цигарите да споделя, че и аз съм пушила, но никога не съм била страстна пушачка. Първият път ги отказах когато забременях и така устисках 6 години и после пак пропуших. Моят мъж също пушеше. Но през 2003 година се наложи да си оперира сливиците и от тогава не пуши. Иначе преди е правил опити но все неуспешни. Сега вече след толкова години съжалява че по-рано не ги е отказал. Така че ARGHT... стискам ти палци да успееш.

Danito дано се оправят нещата по-скоро  Hug

Fior радвам се за добрите новини. Да ти кажа преди като нямаше компютри и Интернет ни беше по-спокойно. Сега колкото повече четеш, толкова повече се шашкаш, че това дето си прочел може да се случи и на теб. Не знам, но това е моето мнение.

Zazolinka скорошно възстановяване ти пожелавам и се радвам, че всичко е наред.

Лек ден на всички

# 234
ДАНООО:))..ЕЛА ПРИЯТЕЛ И ЛАПАТА ДАЙ АЗ ЩЕ ТИ ДАМ РЪКА:)..... Laughing Hug... smile3501 ДАНОООО:))
Дано тази песен стане химн на този форум:))...Даноооооооо:))

# 235
Охоооо,то днес парти имало тук,аз пак на опашката ooooh!
Хайде тогава и моето пожелание:
  АРГХТ,ЧъРъДъ!!! Mr. Green Wink

Най-важното е жените да те харесва, а мъжете да те уважават.Останалите не ги мисли.И да пийнеш яко,защото празник без водка е като Титаник без лодка!!!

roslem,споделям твоето мнение,много си права,но как да не четеш като все нещо ме кара.....Всеки път си казвам-край,повече няма да чета и после отново.Мъжа ми дори ми се закани,че ако продължавам-всичко изхвърли-и лаптоп и ПС,и книги,и всичко... #Cussing outМоже и да е прав,то аз вече го побърках горкия #Crazy #Crazy #Crazy

Хайде,лек и хубав ден,а на рожденника-Весел празник и много любов!!!

# 236

Честит рожден ден ARGHT!!!!
Желая ти да си много здрав, много усмихнат и много успял във всяко свое начинание!!!

от скромния ни фен клуб    Flutter Flutter Flutter Wink Wink Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 237
ЧЕСТИТ ДА БЪДЕ ТОЗИ ДЕН,НА КОЙТО ARGHT СИ Е РОДЕН!!! И Е ПОЕЛ ДЪХ СЪС ЖАЖДА!!![/glow]
Да си здрав като скала,да запазиш пътешественника в душата си и хумура в сърцето си!Нееека твоето Пиле да е все като загубената ти по-добра половинка ......и да станете мноооого голяма дружинка!
Ето поздрав за теб и от менhttp://www.youtube.com/watch?v=VkGc8i78AE8&feature=related
И......за да не ви е безсолно никога-поне едно такова приятелче Laughinghttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=326399&pid=9812405
А биричката......довечера  chef
На всички други  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 238
  • Варна
ARGHT честит рожден ден , мили мой приятелю !!! Искам да ти пожелая здраве, защото без него нищо друго няма значение ,несекващ стремеж към знание ,защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание-Любов защото то е достатъчно добра цел в живота. newsm51 newsm51 newsm51

# 239
Яяяяя... още приятелчета са се включили  Hug Heart Eyes Hug

Lennyh палавнице  Flutter - ти си ми пътеводната звездичка в този живот. Пример за чудо и приказ  Hug Heart Eyes Mr. Green

roslem-че, пак се появяваш на време и то с не лоши новини  Hug Да знаеш, с твое позволение, тези хубави новини от вас ги приемам като подарак за този ден  Hug Heart Eyes Hug Дано  всичко да продължава в този дух  Praynig

Fior, аз вече съм взел дал с  "харесването от жените"  Mr. Green Както и за вас и за мен е важно да завършим себе си и да направим така, че да се чувстваме  пълноценни. Стискам ти палци, защото и ти си на път да направиш част от тази цел реалност  Hug Heart Eyes Hug

kartinke, скицо такава  Hug Ама как оцели, какво ми е най на сърцето. Ей така си пожелавам една глезла  Heart Eyes а ако е момченце   newsm78 какво пък - мен да не би да не са ме глезили  Mr. Green А и не смятаме да спираме до едно  Heart Eyes

nikol-че, ами ти бе пиле?!? Защо така, като се сетя за теб и винаги си ми готова, бременна в представите  Mr. Green Няма ли най-после и моята мъжка интуиция да каже нещо вярно  Praynig Хайде поне в този случай  Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт