Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви преживявания се споделят във форума?
Каква е историята на майката на автора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми като бременност, пътувания, семейни и лични преживявания, споделяне на поздравления и подкрепа един с друг. Темите обхващат различни аспекти, включително бременност и майчинство, споделяне на лични преживявания, пътувания и предоставяне на взаимна подкрепа. Основните теми включват лични преживявания като тъжни или щастливи новини, споделяне на емоции и подкрепа един за друг. Освен това се обсъждат здравословни проблеми като бременност, плодовитост и здравни съвети. Други теми включват лични хобита и интереси, като например спортни предпочитания и домашни любимци. Темите за дискусия варират от поздравления за празници до споделяне на лични постижения и планове за бъдещи срещи.
-
Какви преживявания се споделят във форума?
-
Каква е историята на майката на автора?
-
Какви са мненията на членовете на форума за бременност и раждане в по-късна възраст?
-
Какви са мненията на членовете на форума за осиновяването?
-дано всичко наистина е наред!
От сърце желая да върна на всяка една от вас хубавите пожелания

. Тогава официално 
, на криеница ли ще си играем ...?
, ще мине ...всичко минава , миличка. Всички имаме тъжни моменти 

. И, свеки , ей така изведнъж изтърси , че при нея станало много трудно
, викам си аз "Как ли пък не
" . Такааа, свеки четири години чакала първото си дете , и хоп бременна, с първороден син
. Така след година, осиновила момиченце
с близнаци
.... Херкаааа , думни пиле , нема ли промоция и увеличаване на лимита за редовни клиенти и потребители 

и аз съм така в някои дни, онзи ден се разревах защото малчо не искаше първо да чете, после пък откъде напипа баш едни Андерсенови приказки, ама в оригинал - еййй казвам ви за половин час изцедих поне 3 пъти носната кърпичка
А мъжът ми се видя в чудо с мен, защото се опита да ме утешава в стил "да гледаме напред", от което аз се разстроих още повече.

Но както казват старите хора.... след всяка буря изгрява слънце.... 
УСПЕХ!