Отговори
# 210
... въпреки че по празниците бая им топихме на децата /справка Пипи  Grinning / краката в студеното море и даже не са кихнали.

ето доказателствен матрял, макар че Стефи не съм я снимала. водата беше около 10 градуса, лееед! а на тях хич не им дремеше Grinning

ето ги след шляпането в морето:

ние май не сме показвали снимки от трип-а до турция: тук Емо и Стефи гледат филмче, ето и още: цък, цък и цък

# 211
  • София
Ехе, имаме си моржчета в копанията.  Heart Eyes Много са сладки двамата!
А с тия морски снимки така ми се приходи на моренцеееее. Ама и туй ще стане надавям се. Ние се отказахме от почивката на Елените, че мръсниците не стига че са качили цените с 50 %, ами искаха април да платим не половината от сумата като капаро както беше досега, а цялата. #Crazy  След подобна наглост колкото и да ме кефи там, скоро кракът ми няма да стъпи.  #2gunfire Страшна ценова политика по време на криза. И в условията на тотална конкуренция в бранша.
За сега имаме покана за едни палатки някъде на къмпинг край Бургас и май идеята все повече започва да ме кефи.
С агресивни хлапета се сблъсквам почти всеки ден.  Crossing Arms Ивана много обича да си играе с по-големи деца, а често те не искат бебета да им се пречкат и понякога се е стигало някое в яда си да я блъсне. Или пък да й дърпат играчките от ръцете или да не й ги дават.   ooooh! Оставям е доколкото може тя да свиква сама да се оправя в тези ситуации. Но често се стига до рев и гушкане. За моя радост обаче има и свестни майки, които в такива случаи карат по-голямото дете да се извини, стискат си ръцете и продължават да си играят заедно. Но повечето или се правят на разсеяни или тръгват да ми обясняват как станало случайно и едва ли не тя сама си го е просела като им се навирала.  #Cussing out

# 212
Добър ден!

Аз като майка на палаво и кротко дете трябва да се изкажа Simple Smile
Мислила съм си, че ако имах само Дарена, сигурно и аз нямаше да съм толерантна към по-буйните деца.
Както, когато не съм имала още свои, съм си викала, абе какви са тия родители, на които децата им се тръшкат, реват толкоз много.
Преси на възрастта на Дарена вече беше извършил доста животозастрашаващи го бели и се беше откроил като много палав.
Маниетът му на игра беше такъв един силов, например иска да гушне някое дете, но се засилва толкова много, че го събаря, то ревва и... ooooh!
Тогава съм виждала майките на кротките момиченца, седнали и кротко ровичкайки си в пясъка, как ме гледат.
Или пък се гони с някого, но го настига, оплитат им се краката и изглежда така, сякаш умишлено го е спънал.
Това наистина беше период, сега нещата бавно се променят, но винаги или аз, или баща му сме му зад гърба.
Понякога си мисля, че туй име, дето му го измислихме, му предначерта буйния характер Simple Smile
Не веднъж съвсем добронамерено съм пожелавала на майката, която не разбира от палави момчета и ме гледа с укор, да й се падне такова.Тогава със сигурност ще й се промени светоусещането.

# 213
  • София
ФилHug и аз си мислех така преди да родя. Wink

За сега Крис, не е агресивен а див. Опитвам се да съм на 100% до него и тялом и духом, но понякога ми гърми бушона и изключвам за момент. Не обичам агресията и не приемам майките да гледат безучастно. Дано не ме споходи и това  Praynig Криско още не е наясно с удрянето, но вчера искаше да подари камъни на всички и като се мръдне детето той го гони да му го даге или го мята. Парирах поне 20 хвърляния, карах се, преместихме се, обяясних му, че на момиченцата се носят цветя. Е, занесе цветенца на 2 после пак почна с камъните  ooooh!

А ето ги злощастните сандалики, които само с едно ходене до кухнята не приличат на нови:

Иначе са много мекички и ортопедични.                           А тези са светеши, но са му малко големи

Пипи, йована, добре сте калили децата. Heart Eyes

# 214
ЕЕее, Габи, много сте мили, истински кавалер  Hug Иначе и Яни е открила камъните. Тя обаче ходи и чопли асфалта по дупките, откъсва си парченце, облизва го и го хвърля  Crazy

# 215
Ето един магазин за детски обувки във Варна на добра цени http://www.beppi.com

# 216
  • София
И аз съм на мнение, че нещата с агресията не са само черни и бели. По-големи деца (3-4-5-6 годишни), които нямат по-малки братче или сестричка или близки бебета не са свикнали да се грижат за такива.
Аз съм на мнение, че пясъчника е достатъчно голям и когато по-големи деца си строят нещо, моето бебе няма място в техния кът, защото е ясно че ще им развали играта. Естествено на него му се ходи точно там, но всеки път го местя и казвам "няма да разваляш играта на батковците". Така и другите деца, разбират, че се уважава труда им. Понякога има много милички дечица, които казват: "нека дойде да играе с нас", дори му дават от техните играчки, и аз го пускам.

За пързалките, ако ние сме първи на пързалката - ще го чакат да се качва бавно и си мълча темерутски  Crossing Arms  Ако преди нас има по-големи деца, ги моля да го изчакат или лекичко да го заобиколят (защото той обича да си виси на върха и да гледа от високо) и аз съм тази която обяснява, че той е бебе и не може по-бързо.
Изобщо когато става дума за деца на 1-2 години, майката трябва да е до детето на площадката. Но когато са 4-5 годишни деца, които си играят родителите са малко излишни, защото често вместо да си решават сами споровете се почва: "мамоооо, кажи му да ми даде това, кажи му да направи онова". Естествено, че ако се прояви грубост родителя трябва да се намеси.

Ох, поувлякох се във философстването  Embarassed

Мари, дано и другата седмица изследванията покажат, че всичко е изчистено. Кураж!  Hug

Теди, на мен Вей ми изпрати снимки на двамата Жоро-Гоговци и предполагам, че Гадината няма да има против да ги сложа в албума (ако вече не са сложени). Ама на снимка не е като на живо, а и моя не пожела да си махне биберона  Naughty

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 20:17 от M_I_A

# 217
Габи, а откъде закупихте ортопедичните сандалки?

# 218
забравих да кажа, че съм ЗА за купон за 1 юни и предпочитам на открито, стига да позволява времето.

някой знае ли дали в джъмбо се продават пясъчници?

# 219
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ето един магазин за детски обувки във Варна на добра цени http://www.beppi.com

Къде във Варна, дай по-точни координати, много те моля! В края на месеца сме в тази част на света (Добрич), ако искаш, мога да дам инфо за обувки Primigi и Pat et Ripaton, а и до Варна ще прескочим.

Днес ходих до университета. Много съм щастлива, точно по времето, по което колегите се дипломираха, бяха "спрели" дипломните защити, а сега с успех над 5 пак може. Срам ме е, но ще си призная, че имам някъде 5,50  Embarassed Embarassed Embarassed

# 220
Вейче, отличничка си ти, браво  bouquet, и моя е толкова, а на дипломна защита 6! Simple Smile
Габи, мнооого ми харесаха светещите сандалки, от къде са и за колко? Направо се влюбих в тях и само си ги гледам Heart Eyes
jovana, много хубави обувки има в този магазин Peace, дали има и в София newsm78
Ох, а Боби е почнал да си бърка в гърлото и ми избелва очите и ми се хили, даже един път повърна, щурчо!
Мийче, права си Peace

# 221
Срам ме е, но ще си призная, че имам някъде 5,50  Embarassed Embarassed Embarassed
Умничка си ни ти  smile3560

И аз съм за сбирка за деня на детето.  Peace Сега си търсим май доброволец да организира  Thinking

Днес ходих на док. Нещата не изглеждат зле, даже са добре. Пусна ми цитонамазка, резултат след две седмици. А щом ми се възвърне цикълът да се обадя и да ме клъцнат. С лазер се прави и в частния кабинет на док. Отивам, манипулират ме и се прибирам. Обаче забравих да питам как стоят нещата с упойката и кърменето.  ooooh! Ама кат дойде моментът ще се разбере. Калинка и без това се дохранва, че я гони голям глад.  Mr. Green

# 222
  • София
Тед, радвам се че нещата не са зле.  Hug А на следващата среща ще подари цветенце и на Яни - нали е един от охажорите й. Heart Eyes

синеочке, от Малечко. Фирмата е Perlina - специално за ортопедични обувчици. Има и някои моделчета в от А до Я.

Маце, светещите са от Англия на NEXT. Поръчвам ги през един сайт, ако искаш инфо ще ти пусна.

Миа, абсолщтна вярно!

Вей, маце, браво бе! Grinning

# 223
  • В сънния Люлин, прибулен...
Маце, обувки на NEXT, светещи като на gab_i, има в едно магазинче на пъпа на София. Продава САМО марката и то не скъпо
Намира се на пряка на Витошка, "Узунджовска". Като си с гръб към Съдебната палата завиваш по "Уз..." вдясно и малко по-навътре пак вдясно е магазинчето, има табелка само ДЕТСКИ МАГАЗИН. Сега не ми се тършува, утре мога да ти пусна телефони, работно време, в събота също работи до някое време.
Чорапки и бейзболна шапка му купих на нашичкия съответно по 2,60 и 7,80, това за представа за калибъра на цените.
Продава собственичката.

Лека нощ!

# 224
Минавам само да ви проверя, че току виж сте направили някоя щуротия, каквито сте ми лудетини.  Wink
Дамче, добре сме, но имахме някои извънквартални занимания, та за това не си ни виждала.  Whistling
При нас нищо ново - сополите минаха и заминаха (и при Марчело, и при Рики), без капки или някакви други лекарства - лекуваме се с бабини похвати.  Laughing
За 1 Юни ми се иска да се видим, но Джули иска да съм с нея на купона по случай завършването, така че най-вероятно няма да мога да дойда.
Това е за сега.
Лека нощ.
   Hug

Общи условия

Активация на акаунт