Отговори
# 195
Миленита, за март полчуих, но сега през май, чакам априлските.
Нещо вече ми тежи засега по-скоро емоционално, отколкото финансово в сметката ми да влизат 240 лева, а да излизат над 400 за един заем. Sad

# 196
Минавам само да кажа здрасти, че за друго няма време. Но пък за сметка на това чета всичко.
Ще помоля някоя от мамите, които снимаха Жоровците-близнаци в парка, да ми прати снимка.
Мерси предварително.
Усмихнат ден на всички.

# 197
Синеочке разбирам твоята "тежест"  Rolling Eyes
Имам и едно въпросче за наколенките през лятото няма ли да ги спарват  newsm78

# 198
И в тази връзка някой получил ли е парички за месец Март? newsm78

Още на 07.04....

# 199
Клои, много си права за това с "периодите", благодаря, че ми го напомни Hug
аз също имах предвид родителите. не мисля, че децата са виновни, че са агресивни, виновни са родителите на такива деца, които не се стараят да променят агресивното им поведение. все пак всичко се постига с възпитание, което определено не включва да си оставиш детето да шамари по-малките деца без да обръщаш внимание на този факт. ядосвам се на родителите, не на децата. вчера едно по-голямо момченце избута Емо от пързалката, че той бавничко се качва, обаче майка му веднага дойде, каза му, че не се прави така и го накара да се извини.

гледах сега по БТВ-то една лекарка акушер-гинеколог каза, че след първо раждане секцио въобще не е задължително второто раждане също да е секцио. зависи какви са били причините за първото секцио и дали са отшумели, абе въобще, зависи си от медицинските обстоятелства. за пръв път чувам български лекар да казва това Rolling Eyes

# 200
И аз получих в края на април февруарските, тез дни  и мартенските.

Днес ще си дойде Въша вкъщи и нямам търпение да я намачкам. Мога да си представя какво яко къпане и търкане ще има довечера.  Mr. Green

А може ли снимката с близнаците Жоровци да я сложи някой в албума, че искам да ги видя. Всеки път се втрещявам колко си приличат и искам да ги видя един до друг  Blush

# 201
  • В сънния Люлин, прибулен...
Вале, аз имам 3-4 снимки, пусни ми едно ЛС с имейл

# 202
Добро утро

Синеочка,Миленита,напълно ви разбирам и аз съм в същото състояние.

Клоие,много хубаво си го описала това с периодите. Hug

Майчинството за март го получих края на април.

Мари,радвам се,че всичко е наред при теб. Hug

Илия вече е добре,не вдига температура,весел е,но почти нищо не яде.Поне течности пие доста.

Имам един въпрос:Софийски мами искате ли да си организираме някакво тържество за децата за 1-ви юни,имам впредвид пак да се съберем в някое клубче?
( То ние сме на 20-на км от София,но пак ще дойдем ако се организираме )

# 203
  • Бургас
Добро утро !

Кой щеше да ходи на Мадона да си спретнем там една малка среща?

Аз  Wink За срещата съм за ! Hug

Дама Алекс е голям сладур. Wink

Отивам да чистя,че майка ми изведе бебо да се развихря в чистенето със стирката и прахусмокачката на спокойствие.Сега съм отворила навсякъде,защото много обичам течението ,когато чистя ,а с бебо да правя течение е невъзможно. Grinning

Хубав ден на всички. Grinning

# 204
Наде, още не съм им направила сефтето, ама съм имала и други от този магазин и съм доволна, обувки като обувки Simple Smile. А за идването незнам кога ще има възможност да ни вземе мъж ми Rolling Eyes. Той вчера замина пак командировка към вас. Надявам се скоро и ние да дойдем, веднага ще звънна Simple Smile
Мари, радвам се че всичко е наред Hug, а почивката която си запланувала е страхотна  bouquet
Стелли, радвам се че Илия е добре Hug като му огладнее дупето ще започне да папка, не му се притеснявай Hug А за първоюнско парти съм за ЗА Peace, може и в Борисовата на открито Simple Smile
Парите за януари, февруари и март ми ги преведоха на 29-ти април, сега ги чакам априлските!
Пипи, и аз ежедневно се сблъсквам с агресивни деца и постоянно съм до него, че незнам какво мога да очаквам Rolling Eyes

# 205
  • София
Здравейте,
Пипи, мерси за поздрава! Hug

Слънчи, с удоволствие ще ви придружим, ако е утре! Щото днес Криско е с баба си.

Аз не мога да смогна на това дете, вчера беше апогей в диващините му ... Дори нямам сили да разказвам ...
После ще снимам и нашите нови ортопедични сандалки, които за 1час се превърнаха в клошарски...  #Cussing out

Само да уточня, щото гледам, че продължавате да нищите темата. Всички настинки се причиняват от вируси. И именно отслабналия имунитет следствие от климат, отворени прозорци и т.н. допринася за развитие на клинична картина. Така че причинител на "сополите" при дечицата, които се разболяха е Вирус. И точно това имах предвид.
А дама, тонът ми наистина беше остър, защото никой не се е обръщал до сега с такова омаловажаване към мен "Кви 5 ..." и то за нещо, което е безспорен факт - има ли настинка, има вирус.

Стели, идеята ти е чудесна. Важното е да съберем децата, пък може и наистина на открито.(този път няма да споменавам подаръци, щото пак може да се развихри спор Wink )

Лек и слънчев ден на всички! Hug

# 206
Минавам да поздравя всички Hug

При нас няма нищо ново, чакам Нели да се събуди и излизаме на разходка.
Паричките от НОИ си ги получавам редовно- на около 20-то число за предходния месец.
Ханна, целувки за Миша и за теб Heart Eyes Включвай се, защото липсвате Hug
Мари, радвам се, че всичко е минало! Прегръщам те! Hug

Бързо оздравяване на болничките Hug

# 207
Здравейте,
и аз да се включа по темите ... с моето виждане. По повод агресията и аз съм на мнение че я има вродена, въпроса е че контролирането и е по- сложна работа и изисква време и израстване. Безразличието на родителите към лошото поведение на децата им е за критика разбира се.  Но децата ни ще трябва да свикват с това някак си, защото въпреки че съм дърта магарица аз немога още да свикна с агресията у големите, с която се сблъсквам ежедневно. Било то на пътя, в магазина, от комшиите или пък агресивни клиенти  Shocked И в крайна сметка като ме псува някаква перхидролена девойка с джип като каруцар, немога да остана безучастна и ми иде да и сритам задника. За съжаление ТУК е така. Важното е ние да научим децата си добро поведение към другите.

Мнението на агента се препокрива с моето за болестите. Според мен е въпрос на имунитет на човека. В крайна сметка може да не си събираш детето с болни деца, но възрастните също боледуват, и нерядко даже  незнаят за това и са "опасни". Всяко едно обществено място си е с потенциал за болести . Това незначи че трябва да си стоим в къщи. Забелязах например че като и излязоха на Стефания 16 -те зъба спря да прихваща разни неща. Явно при зъбо растежа и е отслабвал имунитета. От доста време се държи стабилно, въпреки че по празниците бая им топихме на децата /справка Пипи  Grinning / краката в студеното море и даже не са кихнали.

При нас в момента има друг проблем- сменяме детегледачката и Стефания е в някакъв вид депресия, за което ми е много болно. В момента  е и с двете жени за да свикне. Тъжна е, все се гушка в гледачката/ старата/, прави странни неща - тръшка се за незначителни неща или пък вчера яде пясък - с лопатката и в устата  Shocked Сякаш демонстрира несъгласие, но няма как ... първи повратности в живота.
Стига съм философствала, отивам да поработя и да се разсея  Grinning  Слънчев ден на всички!   grinning039

П.П: Момичета от Варна, хайде в морската на разходка !!! Ние сме всеки ден след 17:30 в детския кът до летния театър.

# 208
Здравейте момичета-кокичета!
Мари, браво че си успяла напълно естествено да се изчистиш и скоро ще чакаме да се похвалиш пак!
И аз съм за за срещата за 1 юни, само дано да е на удобно място и да можем да дойдем.
Парите от Нои си ги получавам след двумесечно закъснение, тия са направо за убиване  #2gunfire
Стели, бързо да се оправя Илия!
Синеочке, благодаря за загрижеността! Прибирането мина гладко и само с помоща на баткото успях да се справя с качването и слизането в автобуса.
Вале, нашето слънцезащитно дали не е у вас, защото нещо не го намирам в чантата на Никол?
За болестите и агресията у децата няма да се включвам за сега, че с Никол още не сме се сблъсквали с тях. С баткото имам голям опит в това отношение, но той е поостарял и затова ще го спестя.
Приятен ден на всички!

# 209
  • до една звездичка
Поздрави и от нас  Hug
Нищо ново няма, аз пак съм болна от грип - сигурно за 19-ти път този сезон! Tired За последен път прескачам година без да се ваксинирам! (Все се заричам, ама...)

За агресията по детските площадки и не само там, съм на мнение, че не би я имало, ако всяка майка/придружител си гледа детето, докато е там. Може би защото аз съм такава - искам да съм на 100%, когато правя нещо, независимо какво е то, и не си позволявам да "отсъствам" духом, докато Стела е сред други деца. Не само заради собствената и безопасност. Не мога да свикна с милата картинка: куп майки седнали пушат, пийват кафе, бърборят си, а децата се зариват в мръсотията, бият, падат, раздават справедливост посвоему... Просто не е моя стил това...

Иначе и ние вече сме в отбора на дивачетата - научих я да се пуска сама по пързалката, вози се на колички, реве за топки и всякакви други играчки, предимно чужди... Crazy

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 12:59 от ٠•● Dega ●•٠

Общи условия

Активация на акаунт