Отговори
# 180
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета, извинявайте, че ви наводнявам, обаче имам един наболял въпроЗД

Много ме боли сутрин гърбът, а от два дни и кръста, едвам се надигам. Някой минал ли е през месомелачката на здравната система?
Ще ми препоръчате ли болница/доктор?
Ние имаме и допълнително здравно осигуряване

# 181
Пипи, за кратки разходки пред блока на плочките й слагам пантофките. Laughing Иначе, за по площадките й слагам другите сандали. Днес установих, че като се стегне и предната каишка над пръстите, стават точни, така че и от тях съм вече много доволна Peace

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 10:30 от Лятна ♥

# 182

Стели, знаеш ли колко е показал теста, че то е в стойности. Преди време и на Косето му правиха такъв преди да избият пъпките от шарката.
Дамче,стойностите са 23.22 mg/l,при допустима горна граница 8.2.Дано на Косето му няма нищо.Още ли е крив?

А доволна ли си от Токуда и педиатрите им. 

Мирка,доволна съм,обръщат внимание,направиха му обстоен преглед,нищо че се скъса да реве.Първо лекарката тръгна да му изписва някакви хапчета,но размисли и  ни попита дали искаме да му направят изследвания за да сме сигурни какво точно му е.Те станаха за 40 минути.Прегледа беше платен,но парите си заслужават.Вече съм решила,че ако не дай си боже пак се наложи да ходим някъде ще отидем там.

Пипи,направо нямам думи.Как може да има такива родители. #Cussing out

Благодаря на всички за пожеланията,от снощи не е вдигал температура.

Честито на именниците.

# 183
Момичета, за съжаление едва ли ще намеря повече информация за рисуването. Пишеше още,че може да му дадете да рисува върху пластмасова дъска, а ако искате да запазите произведението да залепите лист хартия отгоре и да вземете отпечатък. Аз получавам мейли всяка седмица от един интернет бебе център, пишат какво е характерно за дадения период от психическото и двигателното развитие на детето и често дават като пример каква игра би била интересна в този период от развитието на детето. Много съм доволна, защото доста хубави и точни съвети дават. Ето това е линка, ако някой има време да се рови.http://www.babycenter.com/  Аз като прочета нещо и го трия, съжелявам.
За агресията и аз много се удивявам, как идват разни дечица с една глава по-ниски от Боби и се опитват да раздават шамари, а той милия е толкова кротък и учуден от къде му е дошло.
Като се прибере бебето ще пиша дали са му харесали боите Joy

# 184
чета когато мога, т.е спорадично, но нещо ме човърка и искам да ви го кажа...

ама първо за babycenter.com Simple Smile - страхотен е сайта, аз се регистрирах във 2-ри мес бременна и съветите винаги са били страхотни, за съжаление - само на английски...

сега за болнави дечица по градинки, клубчета, библиотеки, детски градини...хмммм, както всички знаете тук болничните са мизерно малко и това деца с кашлица и сополки са толкова нормална гледка, че след месец претръпваш и почваш да се самоубеждаваш, че това е начина детето да си изгради имунитета. Не ми беше приятно, признавам, обаче не мога да обвиня и майките. Те просто са заети! И  в тази икономика всеки се е вкопчил в работата си и не иска да дава поводи да бъде съкратен. В началото след всеки бебе купон тръгваха сополите на Ангелината, сега вече е рядкост, а е ясно, че не можем да ги държим ( а и е нежелателно ) в стерилна среда. Според мен слабите имунитети после водят и до алергиите. Не че отричам влиянието на изкуствени добавки и замърсители всякакви. Но отдавна дезинфекциращите спрейове си стоят вкъщи, навън чистя с кърпички само ако много се изцапа.

... за агресивните деца просто не знам как бих реагирала!

... новостите при нас са сериозните тръшкания с рев и то до степен да не може да бъде успокоена по никакъв начин. В петък в 11 вечертта не издържахме и я натоварих в колата и обикаляхме квартала 1 ч като гламави, но тя се успокоява винаги в движеща се кола. Не съм вярвала, че бебешки тантрум може да е толкова страшен и 3-ма възрастни да се чудим какво да правим и да не ми издържат нервите! Ще съм особено благодарна мами с опит да споделят как се овладява това чудо!

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни дечица!

# 185
  • София
Здравейте, здравейте  Hug!

Съжалявам, че не успях да се включа по-рано ... ама по празниците все още не бяхме прекарали нетЯ, мама и татко бяха в къщи, ходихме на вилата и ей такива ми ти работи.
Бързам да кажа, че на 7 май - мъж ми беше рожденик, пък аз не можах да почерпя, за това сега реванш -  .
На срещата беше супер, само дето от ресторанта брутално се изложиха ... но карай, просто няма вече да са в списъка ми за повторно ходене  Crossing Arms.
Та така ... още нещо мислех да казвам, но първо ще прочета от началото темичаката и ще се включа по-компетентно (че сега си признавам не успях да прочета, кацнах да внасям разяснения за настаналия на 7ми май смут  Embarassed).
Мари, много съжалявам за случилото се  Hug! Пожелавам ти да запазиш оптимизма и позитивизма си и когато се почувстваш готова - пак да се радвате на 2те чертички. Имаш една голяма и силна прегръдка от мен  Hug!

До после   bouquet!

# 186
Агенте, знам че съм крайна и даже може би неадекватна, но твоето мнение ми подейства някак ….отрезвяващо.
Пипи, Зимна, ей това с агресивните деца е следващото нещо, което всъщност по- би трябвало да ме тревожи от тези добричките дечица със сполки….
Хонора, виждам те че четеш, абе драсни някой ред. Имам далечен спомен, че ми беше симпатичен потребител, но толкова отдавна не си спомням нещо да съм чела от теб, че не помня даже как се казва детенцето и дали е момче или момиче.  Simple Smile

# 187
Много съм доволна от днескашният преглед Hug И HugИзчистила съм се натурално, дори и без медикаменти, хирургическа намеса няма да се наложи Hug(все пак аборта ми беше в единайста седмица и доста се притеснявах).За всеки случай съм пак на преглед след седмица!Док каза , че с бебеправенето можем да започваме веднага след първият цикъл, но пък аз не мисля да бързам, когато се почуствам готова-тогава Simple Smile
Импи, да ти е жив и здрав мъжо Hug

# 188
Priwet

За агресивните деца- Яни досега не е сблъсквала. Но като я наблюдавам не си оставя магарето в калта и незнам как би реагирала. Засега ако случайно някое детенце се блъсне в нея, тя седи и гледа. Още не знае какво е агресията..

Мари, много се радвам за добрите новини от прегледа. Стискам ти палци и скоро пак две чертички.  Hug

Вей, не мога да ти помогна. Ориентировъчно виж в кои здравни заведения ви важи допълнителната застраховка и иди на частно. Аз така бих процедирала. Иначе травматолози би трябвало да има във всяка поликлиника, но дали са читави?...

Аз като добра майка, нали шитнах Яни на свеката за няколко дни, и съм като отвързана. Ходя, скитам, метлосвам и денят ми завършва с пържена риба и бира  Blush Ина си спи в количката като ангелче и е тооолкова спокойно. Половинката коментира, че с това темпо и по мъже съм щяла да се заглеждам в скоро време  Joy

# 189
  • Бургас
Мари това е хубава новина. Hug

Пипи и моят Ясен не беше от особено милите дечица,но се надявам да сме го отминали този период сега просто не се оставя да го бият,но аз винаги съм там близо до него ,защото си го познавам.Не искам  да стават конфликти м/у децата.Понякога самите те не разбират ,че бебоците са си бебоци.Но има някой деца нарочно развалят игрите на другите днес например едно момченце 100 пъти развали на моето замъка въпреки,че аз самата го помолих да го остави да си играе,без да го закача ,защото аз пак бях до него на 101-вия път моето момче ще  ошамари другото дете,което беше на  същата възраст.Ами в крайна сметка пък да не е тъпанар да седи само и да гледа как му развалят игрите.Огледах се да видя детето с кого е да си го извика,но бабата въобще си седеше най-невъзмутимо.
И за да не бъда разбрана накриво ще кажа,че децата се променят с възрастта на 1 годинка беше постоянно обект на атаки,след 2-рата годинка започна сам да атакува,сега само ако го предизвикат.Преминахме различни  периоди.Но ако щете ми вярвайте аз нито веднъж не съм седяла на пейка и да го гледам отстрани винаги съм плътно залепена до него ,защото знам ,че има всякакви дечица,които е възможно и да не са агресивни,но просто да с в някакъв период.Преди с количката с бебо ,сега с бебо за ръчичка.
Както и да е исках само да кажа,че не всичко е агресия при децата. Peace

# 190
Привет и от мен!
Аз приспах Тео и на компа.
Мари, радвам се че всичко е отминало.Импи, честит ти рожденик на патерици.
Сандалки още не сме купили, караме засега с маратонки. Тази седмица смятам да мина по магазините да видя какво се предлага.
Теди, нещо много отпускарски го раздаваш направо ти завидях.
Аз цял ден съм на работа, вечер гледам като се приберем да посвърша нещо в къщи и на детенце му се радвам събота и неделя.
Вечер почти не ни стига времето. И той в повечето случаи вече му се спи и е кисел.
Да се похваля днес вече карах сама колата без ничия подсказка, закарах Тео до баба му.
Сополките почти са на минаване. Дано всички болни дечица оздравяват по-скоро. Hug Hug
Честито на имениците!  bouquet
ООО ходи ми се пак на среща.
Кой щеше да ходи на Мадона да си спретнем там една малка среща?

# 191
  • София
Бързо да намина, че на Алекс му свършват рейнджърите и ще го глася да спи. Косето като добро по малко дете си легна преди час.  Laughing
Сандалки не знам дали ще купувам. От Алекс ще видя какво има, че в тая възраст нямат износване. Но за него може да поръчам Редутските, харесват ми но май пък новите му стелки няма да седят на такава открита пета. newsm78 Харесаха ми много.  Peace
А за болните и агресивните....може всяка от нас да сподели опит или видяно...преживяно.
Косето се разболя в началото точно така,аз нали ви писах. Днес видях майката и споделих как сме се поразболяли, е тя едва ли въобще си е помислила, че от тях е тръгнало всичко. Нищо, здраве да е!
А за агресивните...Алекс като малък една от първите думи, която каза беше моя (т.е. Моля). Ами ходеше и се моЕше на всеки да му даде я нещо негово я нещо с което иска да си играе. Аз все му казвах, че с молене до никъде няма да стигне...а сега...не е агресивен но пък го забелязвам, че е от тия дето ходи да разваля игрите на другите.  Rolling Eyes Що..и той не може да каже ама ей тъй, за да има за какво да викам подире му. А Косето за сега ни се сърди като му вземат, ни като не му дават, само на батко си пищи и...посяга.  Mr. Green
Мари, радвам, че всичко се е разминало добре. Peace
Джули, кажи как сте. Оглеждам се като ходим за храната но ви няма нещо.  Rolling Eyes
Ей къде се загубиха канадските майки дето са си в БГ.  Laughing
Мирка ами как е Косето, само сополив ама вече стават на едни такива гадни корички, едвам му ги къртя от носът, милия. А за баницата...опитаха я, казаха хубава и...толкова. Не, че съм очаквала повече.  Mr. Green
Стели, мдаааа височки наистина, нашите тогава бяха 3 или 4, там някъде.  Rolling Eyes Оправяйте се. Peace
И едни въпросчета още си чакат реда, ама пак стана сънено време.  Laughing
Лека и спокойна....може и не толкова спокойна.  luvbed

# 192
  • пред екрана
Привет!
МАри, радвам се, че всичко е ок и си се изчистила самостоятелно. Вярвам, че и следващата седмица нямя да има проблем.
МАце, как са обувките на Ботичели четох повече негативни мнения за тяхното качество и за сега не смея да си купя, макар да ми харесаха няколко моделчета. Ти носиш ли ги? Доволна ли си? И няма ли да идвате насам?

# 193
Здравейте,
разбрах, че хубаво сте изкарали в парка! Това с падането на Гого е много неприятно, но това ни чака, времето се оправя и малките са неспасяеми. В Събота след обяд тъкмо реших да се измъкна по терлици без малчо, докато спи. И хоп той се събуди, от което намаза баба му защото го взех с мен. Ходихме в Аутлета в Младост където има страхотно лятно кафене, с едни възглавнички на тревата и плетени столчета. Саши си обикаляше насам натам и много му хареса.
Вечерта обаче малкото мишле качи температура, сополи и плака цяла нощ. Тъкмо се унесеше и пак, буди се с рев. Така и снощи но днес слава богу е по-добре. Мислех си, че е настинал но май ще е от зъбките вече няколко са пробили, а той все търка венците.

Аз днес се вбесих на едни каки в офиса на една банка, е такъв хаос не бях виждала. 10-ина жени ходещи напред назад и никоя да не знае какво прави, шашнах се! Вече съм сигурна, че в банка не искам да работя !!! Как ме обслужиха не знам, но се оказа че като си тръгвах вече беше затворено ...

Стелли дано бързо се оправяте  Praynig

Мари
радвам се, добре е че нормално мина всичко. Много трзво подходи, но си представям какво ти е било. Хубави са плановете за почивка, така по бърдзо ще си готова за нов опит. Peace Hug

За сополите от Лесопарка и аз да кажа, в един момент си мислех, че дацата са си прехвърлили вирусчета но после утавнових, че климата там беше доста режещ. През ноща ние бяхме отворили вратата и аз настинах, малчо го засрещнах с витаминки и слава богу не се разболя. Освен това между рецепцията и ресторанта под вратите ставаше доста течение, а децата основно там щурееха. Та си мисля че просто са си реагирали на обстановката и смяната на климата!

Сандалките който сет показали са много хубави, аз още не съм взела но ще търся тези дни. А идеята за наколенки ми хареса, не знаех, че има толкова малки и си мислех за такива като тези дето носят децата който карат ролери. Представям си пилешките крачета на Саши с толкова големи наколенки  Joy.

Лека нощ  newsm46

П. С. Къде изчезна Микки, направи тениските и се изпари!  Heart Eyes Микки Липсваш, не сме се похвалили колко сладки бяха децата !!!

# 194
Добро утро!
Мари радвам се, че всичко е наред с теб  Hug имаш прекрасна дъщеричка, да я нацелуваш от нас(най-вече от Миташки)
за агресията, аз също споделих преди време моето изумление, но както казва Пипи и аз се разстройвам от това, но явно трябва да свиквам  Thinking а и Клои спомена нещо много важно сподред мен "Периоди"
Сандалки още нямаме,но сега си чакам прословутото Майчинство и смятам да се поохарча за Митачето. И в тази връзка някой получил ли е парички за месец Март? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт