Отговори
# 165
  • на плажа
 Здравейте! Hug
 Днес беше страхотен летен ден! Ние бяхме на пикник и вече имаме приличен текезесарски тен  hahaha. Правихме си барбекю. Мирко и Теди щуряха на воля, обиколиха поляните, играха и после поспаха в палатката, за да могат мамите да пийнат кротко по бира. Много добри деца  Grinning!
 Клои, много добре си се насочила за сандалки. Аз взех на Мирко от Адидас страхотни сандалки за 40 лв. В момента са му точни и предполагам, че няма да изкара цялото лято с тях, но си заслужават. Просто му заспаха, а изработката и материалите са превъзходни.
 Снимки в момента не мога да кача нито от разходката, нито на сандалките, защото скоро преинсталирахме компа и още не сме го накичили отново с пълен комплект програми  Blush.

# 166
ИраМира това с пикника и палатката звучи страхотно. Аз откога си мечтая да заведем малкия на палатка, ще му хареса сигурно. Вчера се беше заровил зелия в пръстта на село, мачка котките, кучето и накрая заспа в момента, в който го сложих легнал.
Току що четох,че много било подходящо за тяхната възраст да рисуват с пръсти. Боята се правела от брашно, вода и боички за сладки. Утре мисля да пробвам  Laughing
За сандалките му взех отворени отпред и 2-3 пъти задира с върховете им земята и кожата на върховете се обели. Уж са му точно за крачето, но не мога да разбера защо се получава така. Тези на КК пантофки много добре изглеждат, ще мина да ги проверя.

# 167
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ужасни сте. Цял ден при такава малобройна публика как да се оплача?
Моят мъж е получил заслужено признание в работата и сега поради няколко свързани следствия от този факт трябва да се напъна и да си завърша образованието.
Духче, къде го чете? Линк?

Всякакво рисуване е изключително добро за тях. Подпомага фината координация, пък и не само това.
А с тази "боя" на каква основа се рисува?

Пантофите са супер, и ние имаме едни на умаляване и преди да ги пенсионирам, ще ги тестваме и с по-груба експлоатация.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 07:30 от veihaivei

# 168
  • Бургас
Добро утро, мацета!

В събота-неделя "направихме" едно село и ние с Ксю Grinning Че и панаир имаше там на всичкото отгоре! А понеже къщата ни е в самия център до площада - представете си за каква дандания ставаше въпрос Crazy Мислех си, че детето няма как да заспи, защото концерта (най-шумната част) започна точно когато и се приспа Crossing Arms Обааааче, изненада, заспаха си децата "като къпани" независимо от всичко Peace

Духче, много интересно, дай повече инфо Thinking

Сандалки все още нямаме, но смятам да направя като kloie. И аз ги видях - страхотни модели, наистина! Мисля да взема от по-отворените, пък ако се контузва често - ще му мислим Thinking На Капчица не съм виждала в Б-с Blush

Лек ден желая на всички  Heart Eyes

# 169
Добро утро

Радвам се,че сте си изкарали добре почивните дни.Ние събота и неделя се борихме с 39.0 градусова температура.Накрая като вдигна вчера на обяд 39.5 го заведохме в Токуда,прегледаха го,гърдите са му чисти,но гърлото му е червено.Първоначално лекарката каза,че ще се размине без антибиотик,но му направиха изследване за наличие на възпалителен процес ( С- реактивен протеин (CRP)),което се оказа положително и сега 5 дни ще пие антибиотик за мое съжаление.Лекарката каза,че има някакъв вирус,тези дни много деца дошли при тях с висока температура.

Всички болнички да оздравяват бързо.

Много хубави сандалки сте показали.Аз на Илия му взех преди месец някакви полски.Като се събуди ще ги снимам да ги покажа.

Еви,честита прическа.

Мари,
дано всичко е наред на прегледа днес.

# 170
Добро утро!

Катёнок, и ние така със селото.  Crazy А тези събори много ги харесвам и аз, миналата седмица бяхме на такъв, не пропускам да си взема захарен памук. Embarassed Crazy

За сандалките добре сте показали различни моделчета, засега още нямаме, но съм се насочила към нещо отворено отпред, може би. Thinking

Ира, супер за пикника.  Peace
Еви, и на мен ми харесва много прическата ти.  Hug

Стели, много съжалявам че Илия е болничък.  Sad дано бързо се оправя. Praynig

Топъл и приятен ден и от мен. Hug

# 171
Ей, тия вируси нямаха ли край за тази година, съжалявам, Стели!
Днес се зарадвах, че намерих сенчесто и спокойно място с едно дете, което беше там с дядо си: децата си играха с топки, тичаха , после извадих кофички, лопатки и пр. Тогава вече у мен се затвърдиха някои подозрения, че детето кашля, но не като че да се задави инцидентно. Попитах  все пак дядото.
„О, да, кашля си, от еди колко си време, еди какви си сиропи пиела и прочие и проиче!”. Преди това ми разказа от игла до конец за дедето, семейството му, къде е ходила, на колко е години, какво казва, колко голям е брат й и пр.
Е, не можа ли да каже, че детето е болно, а аз да си преценя дали да го слушам и да остана при тях  #2gunfire
Събрах си топките и играчките и така се ядосах, че чак вкъщи акостирах да й измия очите със сребърна вода, дадох й и осицло… и така.

# 172
  • София
Офффф ето ме с кафето.  Whistling Да, късно е за кафе ама сега сколасах. Костадин нещо е много крив тази сутрин, нещо нехарактерно за него. То рев, то сополи, то гушкане и накрая заспиване с 300 зора. Сега спи кротко и мирно а аз си пия сутрешното!!!! кафе.  ooooh! Не знам от какво така, дали са зъби или нещо гърло да го е заболяло.  Rolling Eyes Ще видя. Поне Алекс е с баба си навън.
Стели, знаеш ли колко е показал теста, че то е в стойности. Преди време и на Косето му правиха такъв преди да избият пъпките от шарката. Дано се оправяте бързо. Все пак иде лято и болестите ще свършат. Peace
оппп той взе, че стана преди и кафето да съм си изпила. ooooh!

# 173
Привет  Hug
Ние се завърнахме от разходка, в ранни зори излязохме, ходих да дам изследвания за бебо, пак ми източват кръвчицата  Confused Напазарувах си едно хубаво, но добре че имаше кой да ми бута количката (мама е почивка  Mr. Green) и аз лежерно си пъчех корема  Crazy
Разкошни обущета сте показали, пантафките на КК са страхотни  Peace Аз много държах на Стефчо да са затворени отпред, точно заради това задиране на пръстите  Confused
Мари  Hug  радвам се, че си по добре  Hug Чудна почивка плануваш, само така  Hug
Стели, бързо да се оправя Илия  Hug
Фил - на срещата Преси нали беше с едни Редутски сандалки, кажи отговарят ли си на номера и дали са доволни, че са ги пуснали по 4Е и нещо, та ги мисля....Въпреки, че са от 24 номер....Ето ги: цък

# 174
Привет!

Да минават всички вируси! Praynig

Люси, да, отговарят си на номера, който носи и купувам от тук.
Доволна съм, стабилни изглеждат, той за сега само в хотела ги е носил, но цената е много сносна, не се замисляй, поръчвай Simple Smile

# 175
  • В сънния Люлин, прибулен...
ФИЛИ, кажи за номера - вие кой имате и колко сантиметра е стелката???

# 176
  • София
Здравейте,

Честит име ден на всички именници!   bouquet

# 177
  • София
Аз вече втора година поръчвам за Светльо от тези сандали,много съм доволна,по здрави обувки май не е имал.
Иначе и аз подкрепям Фил ,че си отговарят на номерата,мога да дам размер на стелката,но са големи и незнам дали ще ви свършат работа.
Габи,ходи ли ви се до МОЛ-а тези дни,търся си компания ,че тряжбва да купувам подарък..

# 178
  • София
blueeyes, кремът за рани ми е изписан от педиатъра. Вчера отново се наложи да го ползваме, този път мъжът ми се нарани с флекса и смея да твърдя че за един ден ефекта е страхотен.  Peace А такава случка от днес си е нещо обичайно по нашите градинки.  #2gunfireВ събота едно така бухаше на площадката, че се наложи скорострелно да се изнасяме от там.
Сандалки й взех със затворени пръсти, с мекичка подметка. Обаче по тия пясъчници е голям проблем. Пълнят се за нула време. И сега трябва и гуменки да купувам, че с маратонките вече не става. Така че приемам препоръки и за гуменки.  Grinning
Вейка, браво на мъжът ти за повишението, супер е че трудът му е оценен. Пък щом се налага, ще се дипломираш. Тъкмо да не скучаеш вкъщи. hahaha
Стелли, дано да се оправи бързо Илийката.  Hug А доволна ли си от Токуда и педиатрите им. 
Шушони, искам и аз захарен памук..... Ммммммм.
Дамче, дано да не е нещо сериозно с Косето и да се разминете само със сополите. А как мина вчера пикника? Харесаха ли ти баницата?

# 179
Честит имен ден на имениците!
Габи, специални поздрави за твоя именик!

Зимна, а Беа носи ли си пантофките на КК навън?

Обувките на Капчица много ги харесвам, ботушките на Емо са на Капчица и съм доволна, цяла зима из снегове, локви... не му се намокриха краката нито веднъж.

Духчо, дай по-точна рецепта за боята, плс! и кажи къде се рисува, надявам се не по тапетите Laughing

След като прочетох как кака Яни си ляга сама, реших да пробвам и Емо, откопчах му кошарата и му казах да си ляга и той се качи в нея, взе си бибата, легна си и заспа Simple Smile пупупу

вчера Емо (а и майка му) се сблъска сефте със законите на джунглата и беше ошамарен два пъти в пясъчника в Борисовата Confused първият път едно доста по-голямо дете, поне 4-5 годишно, го плесна през ръцете и го бутна, отидох да успокоя Емо и го попитах какво стана, а той ми вика "100 пъти му казах да не разваля замъка, а той искаше да го развали" Rolling Eyes замъкът беше купчина пясък, от която Емо искаше да си гребне с лопатката... Емо доста се растрои, гушка се 20-тина минути, после искаше да си седи в количката... както и да е, разигра се пак по някое време, и пак в пясъчника седят с едно друго дете, 2-3 годишно, и всеки си човърка нещо с лопатката. по едно време гледам другото дете загребва пясък с лопатата и го изсипва на главата на Емо, тръгнах да обяснявам, че не е добре така, ама гледам нашия се хили като тиква и се самозалива с пясък... хубу, дали 1 или 10 лопатки с пясък ще има по главата, все тая, щом се радва Simple Smile обаче, след като изсипа третата лопатка с пясък на главата му, другото дете шибна Емо с лопатката по главата...
най-тъпото за мен е, че и в двата случая не се появи родител/баба/дядо/бавачка, който да направи забележка на детето. после питат защо били агресивни децата... много мога да разсъждавам по тази тема, ама не е тук мястото да ви занимавам, само да кажа, че много се разстроих от тези случки, а явно трябва да свиквам с подобно поведение...

Общи условия

Активация на акаунт