Отговори
# 150
Гледам, че се вихрят разни диспути, в които аз няма да взема дейно участие, нищо, че и моя малчо се разболя.
Не смятам, че някой ми е виновен, според мен е от времето.
А ако ще се ядат торти, искам и аз, ей, егоистки такива!!! argue 
Сами ще си ядете, а?
 newsm66  

# 151
Маце, аз съм толкова нефотогенична, че ако се публикувам тука едва ли ще разберете радостта ми от новата фризура. JoyИначе съм нещо като тебе, само че по-къса и бретона ми е леко кривнат, ащото напред не ми отива, и съм изправена като конец, да видим до кога...
Аз отивам да си пусна филмче, Мърко спи от 1 часа, знам си аз, че не трябва да излизаме на обяд, сега ще се поотпусна, че като се събуди и излзиаме, тъкмо да позахладнее, че сега е ужас.
P.S. Слагам снимка все пак на ваша отговорност, да плашите децата довечера, ако не сикат да лягат. Joy

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 15:06 от Ewito

# 152
Ели - много си готина, много ти отива  Flutter
За наколенките - и аз съм взела от Джъмбо едни, за 3лв, но им е много стегнат ластика и му се отбелязва  Confused Но пък по добре така, от колкото кървави колене Peace
Ето и снимки на наколенки и сандалетките:
http://www.lusesita.snimka.bg/album.php?album_id=52478&pid=12176203

# 153
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ето ги нашите нови сандали на Rider от HIT за 20 лв.
         Цък! за големи
И двете каишки са на велкро за регулиране на ширина. 71 грама е едното сандалче, огъват се с два пръста и на ширина, и на дължина, толкова са мекички. Отвътре каишките са като подплатени, за да не се хлъзгат, като са мокри.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 15:33 от veihaivei

# 154
Ханна, много се радвам да те "видя" Hug Целувки на мис Миша Hug

Евито, честита прическа Hug

Жужу
, кажи някакъв час, в който си в Мола, да опитам да се освободя и да се видим без деца Peace.

# 155
Евито, честита прическа!

Маца, Вей, много са хубави сандалките! Не ви ли притеснява обаче, че пръстите са навън? Мен лично ме притеснява, защото може да се очакват дейности от рода на спъване, ритане на камъни, неволно настъпване от друго дете и други подобни. затова търсих сандалки затворени отпред и купих на КК, много хубави, гъвкави и мекички. после се оказа, че на етикета пише, че са пантофки Embarassed не случайно бяха 17 лв, явно Simple Smile обаче не виждам причина да не ги носи Емо като сандалки, днес даже ги пробвахме, супер са си, а и махнах етикета Wink
ако някой го интересуват нашите пантофо-сандалки да си поръча снимка Wink

# 156
Ewito, много ти е хубаво така  bouquet! Аз съм със същата прическа, омръзна ми бретона за 1 м. и сега го пускам като ми е настрани като теб Simple Smile
Люси, имаме ги същите наколенки и ще му ги слагам лятото като е с много къси панталонки, че повечето са му под коляното дето му ги взех Wink
Много хубави сандалки сте взели Peace
Пипи, може ли да си поръчам една снимка Wink Hug
Ние се оправяме за разходка, времето е супер Simple Smile

# 157
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пипи, вместо да си играеш, що не ги изровиш от нета?
А за пръстите - да си ги пази. Един път като го заболи, после ще си помисли. Аз по тази логика трябва да го сложа в ризница...
Аз съм безсърдечна.

Ние ще му купим още някакви обувки сега като ходим в Добрич, там шият за Primigi и Pat et ripaton

# 158
по-лесно ми е да ги снимам Simple Smile

# 159
Пипи, Беа има същите, но са в червено и розово Laughing

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 10:30 от Лятна ♥

# 160
Здравейте момичета Hug
Аз съм определено по-добре физически, утре ще имам повече светлина след прегледа.
Еви , честита прическа! Hug
Ох, с това хубаво време вече съм на морска вълна!Преди две седмици направих резервация . Мисля това лято почивката да е дълга  Simple Smile- планина , море, нали ще има баби да гледат малката Hug

# 161
  • Бургас
Много сладурски сандалки и пантофки показвате. Grinning
Ние си имаме два чифта чисто нови останали от баткото на който му бяха големи ,когато бяха купувани така,че май на Калин ще станат.Ние сме на 20 -ти номер. Wink
Ели,готина мацка си ти и новата прическа много ти отива.На мен след раждането така ми се накъдри косата,че иска голяма занимавка изправянето и.
Мари възстановявай се,че бая почивка си планувала. Grinning
Маце сандалките са сладурски,но миналото лято бях купила подобни от Фокс за племеницата и братовчедка ми каза,че нещо не и били удобни на малката.
Тук при нас нали направиха МОЛ и има един много голям аутлет за обувки има страхотни сандали и маратонки на Найк и Адидас за децата на цени от 30-40 лева.Така,че мисля ако на Калин не му стават сандалите от батко не съм ги пробвала още  му да му купя от там. Grinning

# 162
Здравейте!

Това не е моето време вече, такава жега, от сега ми тежи Rolling Eyes
Иначе разходките са приятни, двете зверчета все повече порастват.

ПипиЧ, Преси е роден април и също му бях взела такъв подобен Райдър като на Вейката.
Въпреки, че той тогава нито можеше да слиза, нито да се качва, тревогите ми че ще се ожули не се опровергаха.
Съвсем безаварийно минахме с тях.
Пък януарчетата вече са си доста стабилни, мисли че съвсем не трябва да има проблем.
Иначе К&К имат хубави летни затворени модели, каквито Зимна показа.
Но аз тях съм ги бойкотирала, само домашни пантофи купувам от там.
Иначе има и една фирма Капчица, пак естествена кожа, по нищо не отстъпва на гореспоменатите, има затворени на пръстите модели и на съвсем приемливи цени.

# 163
  • пред екрана
Привет!
И ние се завърнахме! Изчетох ви и сега ми е каша, че започнах още от старата тема.

Нaесен, баба му  на Криси му купи обувки на Пони и съм много доволна - точно му пасват, та сега ще търся и сандали на същата фирма. КАто взема и аз ще ги документирам.

Пипи, нашият цифров оператор е Кейбъл Тел и Бейби тв не прекъсва, а има и още една подобна Бебе.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 23:30 от nadya_geo

# 164
  • София
Много са хубави обувчиците. PeaceНа нас ние  е много трудно с избирането. В резултат на което, Сияна вече има повече обувки от майка си- за да сме точни 8 чифта- 4 на Колев, 2 на Капчица,1 на Рено и 1 на Сандик. И накрая ходи с последните ,защото май са и най удобни EmbarassedНяма да успея да ги снимам, че Сияна нещо  много обича да ги подрежда и не ме оставя да ги подредя аз. #Crazy #Crazy

Еви- много си хубава и прическата е страхотна Peace

Зимна- по обяд мога да дойда в Мола- някъде между 12.30 и 13.15.Ако някога можеш да дойдеш много ще се радвам да се видим без децата. Hug Hug Hug  Може и в Макдоналдс на Опълчинска Confused

Мари- стискам ти палци за утре и се надявам всичко да е наред Hug Hug Praynig

Дано всички дечица се оправят бързо. Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт