Отговори
# 135
Здрасти

Ние днес не се класирахме за срещата.  Tired Без татито не смея да тръгна. А и Яна днес ме застреля, когато в 11 докато аз притоплях супата тя се вмъкнала в кошарката си, налапала си бибката и заспала.  Mr. Green За първи път си легна сама

За сополи не ми се говори. Просто сезонът е такъв. От вчера вечер и аз се сополивя и ме болят костите. Половинката също се жали. Яни я пласирахме на свека. Урааа, утре ще спя колкото си искам  Mr. Green

Наколенки и ние си имаме, но ги ползвах като лазеше. Сега като се подкъсим по  минижупи и ще слагам пак.

Лека

# 136
  • В сънния Люлин, прибулен...
dama, като се наиграеш с баткото, можеш да ми дадеш мобилния му номер.
Или да ме "запознаеш" с някой конкурентоспособен

Мирка... и аз да въздъхна.

Tedsan, получихте ли си армагана? Чакам репортаж.

Лека нощ и лежерна неделна утрин!  Hug Hug Hug

PS Маце, душо, на кой вход на ЗОО-то се чакате?

АЗ сандали купих изключително мекички на Rider от магазина за обувки в ХИТТ за 20 лв. Нямаше да спомена, но гледам, че са ги похвалили

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 08:23 от veihaivei

# 137
  • Варна
Gabi  Peace Hug
Нашата лежерна неделна утрин започна в 7часа  Tired Като гледам, ще сме готови за излизане в 9, първи кукувици в Детския кът  #Crazy
Хубав ден на всички!

# 138
А-а, има и по-ранобудни. 6.10  Laughing

Затова пък сънят ни беше непробуден.  Sunglasses

# 139
  • Бургас
Добро утро. Grinning
И ние сме от ранобудните моите са скочили от 6ч.И аз изчаквам до 9 и излизаме. Grinning

Хубав ден и приятни разходки. Grinning Hug Heart Eyes

# 140
Добро утро!
Тази сутрин тамън се наканих да ходя да потичам на стадиона, станах в 7ч., оправих се и Боби се събуди. И аз понеже съм добричка си останах, за да се наспи таткото, че после е на работа, а така ми се спортува вече... Confused
Вейче, аз ги взех за 19 лв. от Fox Peace, хубаво е да се информираме какво се предлага на пазара Wink. А иначе за Зоо-то се чакаме на входа откъм Симеоновско шосе и Св.Лазар Peace

# 141
  • София
И аз исках да взема сандалки от Фокс,но започват от 22ри номер,а мойто момичетнце е с малко краче.

Усмихнат и слънчев ден на всички!

# 142
Слънчи, на Боби му взех 23 номер и му е точно тамън Simple Smile, а 24 му беше хлабаво отзад.

# 143
  • София
Добро утроооо!!!!  Laughing
Слънчево утро и топъл ден се очертават. Ние отиваме цялото домочадие на пикник на мястото дето (не знам кога но някога) ще има къща.  Mr. Green Свекъра и свекървата от вчера са новодомци в София.  Crazy Тръгваме всички, кебапчетата са готови а аз като примерна снаха станах в 7 да опека една баница.  Joy А Косето да не изпусне нещо след 5 мин. беше на масата да разпъва корите и той. Ама да не мислите, че съм точила  hahaha това не знам дали в тоя живот ще стане някога.  Mr. Green

ооооооооо Мирка, за по 5 лева искам 10 такива.  newsm44 smile3508 Само да не вземат да се карат кой да превари fight. Пуууууу мечти.  gydi
Вейка....търси си друг, тоз не го давам.  smile3533
Габи, четох, даже препрочитах  Embarassed Но тонът в началото направо ме разби.  Confused А за черешката....ей на тоя пич бих му сложила няколко такива дето ми го е пратила Миркаnewsm62
Пуууу добре, че моя гласи багажа, че би ме затворил в мазето за дълго.  smile3505
Хайде весел ден.  Hug

# 144
Добрутро!
Дама, и аз пека баница, колкото да има нещо за обяд, че откакто напече това слънце и така ме мързииииииии. Пък и свекърва ми ако знаете какви изпълнения ни прави тези дни, че направо ми иде да я #2gunfireкакво ли не прави човек ,за да привлече вниманието на хората. Лошото е , че къса на мъжа ми нервите до крайност и направо съм безсилна да го опазя, направо й се чудя на акъла, но както и да е , да не ви занимавам, че още ми държи влага.
Затова пък моя Мърко много ме радва милия, станал е един контактен, само се смее, играе със всички, слънчице ми е той, много му се радвам.
Аз от вчера съм с нова прическа, много съм фешън, абе така си почвиам като ида на фризьор, то миене , ресане, само си лежиш и гледаш ТВ, много ми ареса. Crazy
Това е накратко около нас, днес няма да правя планове, ще го караме полека, когато се оправим и излизаме.
Маце, и нашия тати е на работа. Hug
Дайте някое фото на тези сандалки, да видя какви са, че то скоро и ние ще трябва да купуваме, аз имам едни обувки такива с дупцичи, нали се сещате отгоре, като сандали, но със стабилна подметка, много са ми странни, не знам за какво вреем да ги слагам, и май така ще си останат неносени, сега сме с гуменките.

# 145
  • В сънния Люлин, прибулен...
dam-че, ще си намеря, ама после да не ми завиждаш Simple Smile))

Трябва ми Жужу. Жужууууууууууууууууууууууууууу... пусни си Skype!!!   PraynigHug

Маце, и аз искам снимка на сандалките на Фокс. А иначе за ЗОО ми идва неудобно. Мога да пътувам със 111 по ОколоМръсното, ама до ЗОО  Naughty

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 14:14 от veihaivei

# 146
Здрасти

Попрочетох аз назад и гледам пак за гърди си говорите.  Whistling Кокершпаньолки, а?  Wink Аз моите съм ги кръстила "Дакелки"  Mr. Green, но като гледам нещата се развиват към ролетни щори.  Sick

Вей, армагана ще си го взема евентуално утре. Мисля да се уговорим с Никиталито са една мини-спявка на кафе.  Mr. Green blahblah

Еви, чес 4470тита ти прическа.
А за сандалките и аз искам нещо на картинка, че Яни скоро ще я обзавеждаме.  smile3539

# 147
Привет, привет!
Срещата вчера беше супер, но лошото е че беше за кратко Sad Скоро пак, но за по-дълго време  Peace
Вале, как е Гого? Тя Слънчи е написала че го е видяла и е добре, но аз доста се притесних вчера.
Вейче, армагана е още у мен, но скоро ще стигне до притежателката си.
Теди, аз утре съм на ЖК в 12 часа и по-късно може да ви навестим за разходка по алеята.
Габи, мерси за което!  Hug
Ние  пък нищо не прихванахме от Лесопарка, не че се оплаквам де, само констатирам  Peace
По темата за гърдите - моите пак придобиха някакви прилични форми, но лошото е че аз си знам, че положението ще е временно  Mr. Green
Приятен слънчев ден с много разходки!

# 148
За срещата: споделям добрите думи, съжалявам за инцидентите,  случили се след нашето оттегяне. Sad
Миа, Слънче, съжалявам, че май, освен да се запознаем, друго не успяхме да си кажем.  Hug
Никитали, мислихме те, дали прибирането ви  е било гладко и безпроблемно.
Днес за кратко бяхме на Бъфало-то. Оказа се, че има и пясъчник, масите вече са разположени доста по нагъсто, като цяло там много ми харесва, само дете отворят чак в 11.00, а пък ние към 11.30 сме вече кисели, но какво да се прави.
Аз ще ходя днес към Мол-а, но без дете – една от редките ми градски отпуски, които си позволявам , значи няма как да купя сандалки, но цената определено звучи добре.
Вей-че, поне прочетох къде ни каниш. Няма как в работен ден да се измъкна, но за първи път чувам за тази проява. Не изчетох докрай профилите на участниците, но е хубаво, че науката не е загърбена от днешните млади.  Laughing

За сополите по принцип мога само да кажа, че видя ли дете със сополи по площадките, бягам надалече. Когато Мони беше болна, не излизахме навън, но беше много студено, а тя със запушен нос. Сега ако е болна и все пак сме навън, ще предупреждавам майки знайни и незнайни, да не си играят с нас и съответно ще гледам да я държа на по-изолирани места. Това е.
Наскоро четох в една тема аргументи за и против ходене на градина със сополи. Разбрах че много майки, познати потребители от други под-форуми: jam, nana77 и др. си патят от поведение на майки, които пък смятат, че не може за всеки сопол да си вземат болнични…
Мирка, мерси за идеята за кремчето, има ли проблем, че не е изписано от хомеопат?

# 149
Ето ги сандалките Simple Smile
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2459/2665695611116991126.JPG
В Бенетон имаше същия модел, но други цветове, но му отскачаше крачето и после ги видях фоксовите Simple Smile, с които тръгна все едно си беше с кецовете Simple Smile

Еви, честита прическа  bouquet, дай да те видим Simple Smile

Аз досега правих пролетно почистване и сега ми е едно хубаво, чистичко Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 14:48 от matza83

Общи условия

Активация на акаунт