Отговори
# 120
  • Пловдив
Привет!
Малко ви поизгубух и незнам за какво точно е темата, но реших да се запиша. Виждам, че добре сте си изкарали на срещата.
Ние си прекарваме повече от чудесно.
Просто се изумих как децата попиват информация един от друг. Само 10 дни и вече Michaelа като види хора маха с ръка и казва - Hi, а за довиждане - bye. Нарича ме - мами, а не мама, казва daddy вмест тати ... и разни други дреболиики.
Започнах да я уча на езика на жестовете. Доста лесно се комуникира така.
Надявам се скоро да намеря повече време и да се включа по обсъжданите теми. Много е кофти, че няма кирилица, та ми е трудно .. но .. няма как.
Целувки

# 121
  • Варна
Аз не искам да се карам с никой, също смятам че сополите може да са текнали по най-различни причини - пътуване/изпотяване, променливото време и още... Почувствах се засегната, единствено защото, освен Дама, и аз споменах предната вечер че Маги малко не е добре.

Снимки от днешната среща има ли?  Grinning

# 122
  • В сънния Люлин, прибулен...
Никой ли не иска/може в понеделник в 17 ч. в театър София да дойде за Лаборатория за слава?

Линк с инфо: -> http://www.britishcouncil.org/bg/bulgaria-beautiful-science-fame … inalists-2009.htm

# 123
  • София
Писах....
Приспивах....
После трих написаното....
Ако някой прочел - добре, който не - още по-добре...
За мен остава....няма значение....
Ако има друг като Габи, който смята, че Косето ги е разболял Моля за извинение.
Алекс а ти не се притеснявай. Ако това на Маги е заразно то Алекс трябва да си седи само у дома.  Wink
В тази връзка явно няма да идваме на срещите ви да не би някой да каже, че случайно ако Алекс е с мен е причина някое дете да се разкашля.  Crossing Arms
Приятна вечер.  Hug
За мен определено няма да е.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:22 от dama

# 124
О аз никого не обвинявам и с никого не се карам. Сополите на Тео ги отдавам на смяната на климата. А може и да е настинал във В.Търново че не съм усетила как целия се улял с вода от шишето и си го прибрах мокър. А то ние настиваме в този променлив сезон камо ли малчовците
Нека запазим добрите спомени от сещата.
И да се съберем пак. Бяхте много готини всички.

# 125
Писах, писах и изтрих всичко.....
не ми се пише коментар за срещата, виждам, че разговора отива на по-високо равнище....

На Дани хремата спря, но пък започна много да пищи и реве едновременно, не му се и яде с лъжица, иска само шише и се чудя зъби ли са .....  newsm78 Те си никнат номер 7 и 8, но до сега все спокойно са избивали.

# 126
  • до една звездичка
Момичета, не се карайте, сополите минават, лошите думи скоро няма да забравите...
Пък и не ни отива на чудно хубавото заглавие! Hug

Ето една снимка от днешния панаирджийски следобед  Crazy
Мен, като едрогабаритна, отказаха да ме пуснат, та се наложи да викнем малката кака по спешност: Wink

Хубава вечер от мен!  bouquet

# 127
  • София
Дега, ако на това пусна Алекс не можем си тръгна 2 дена.  Mr. Green За Косето още ме знам.  Rolling Eyes

# 128
Ах, Дега, Стели ти е просто ангелче, много е красива  Hug
Момичета, по спокойно с тези сополи, срещата беше страхотна, надейте така  Hug Няма виновни Hug
И аз се бях замислила за препарати за раните, обелени коленца и прочее. Направо ме е страх да го пусна по къси панталонки, като знам сега как са му все сини коленете  Embarassed Вейче, ще го тестваме твоето предложение  Peace
И ние днес обиколихме магазините, Стефан си има вече сандалетки и кецки  Mr. Green

# 129
  • София
Друзья, давайте жить дружно!

За раните май и преди бях споменавала хомеопатичния крем Траумил. Върши направо чудеса. На Ивана колената постоянно са ожулени, не ми се мисли като минем на къси панталонки каква картинка ще е.

Ханна, много ти е схватлива Миша. Ще я загубим май в Америката, сега като владее вече и езика и каквато е чаровница. Много да я пазите от младежите.  Heart Eyes

Дамче, мила, не си разваляй вечерта за едни 5 лева. Ето ти един батко да ти оправи настроението

# 130
  • София
Гад, надявам се че Гого е добре.
А мъжът ми ще е Мийчо като нито аз го представих, нито той себе си. Ама аз съм си темерут леко  Rolling Eyes

Луси, Ева ходеше ей така с наколенки http://bebeto-eva.hit.bg/images/o0018.jpg. В началото не се бях сетила да и сложа, но след като в летния сезон падна 2-3 пъти сериозно и обели колена, и при всяко следващо дори и по-леко падане в раните са набиваше пясък, пръст и камачета това я спаси. Първо се опитваше да ги маха, но после свикна с тях.

Дега, на такова имам мерак и аз да поскачам. не е честно, като бях малка - нямаше такива  Crossing Arms

# 131
  • София
Ох някой може ли да ми помогне  да сваля някое филмче.Нещо не мога да се ориентирам.Кое трябва да качвам, че никога не съм качвала филми досега Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedВ сайта който е дала Мидичка, какво трябва да направя. Ако някой може да ми обясни за абсолютено неориентиран човек newsm78 newsm78 newsm78 Embarassed

Момичета ние не идвахме на срещата , а Сиянка пак имаше два дни сополи. Така че явно вирусите се гонят из въздуха. Sick Sick

Hug Hug Hug Hug

Ако някой някога идва към Южния парк през почивните дни , да се обади да се видим. През седмицата , - в Мола по обедно време също съм на линия Hug

# 132
  • София
Да се включа и аз
сополи няма да коментирам,че съм само страничен наблюдател..
днес срещата беше чудесна и да кажа ,че Гого се чувства добре,привечер посети заведение Бъфало заедно с баба и кака Simple Smile Беше засечен от очевидци Simple Smile
МИА как беше цирка?Ние взехме билети за утре от 16.30ч.
Иначе наколенки и аз съм взела,само дано не и стискат крачето,иначе ще си ги ползваме,само в случайте когато не развалят тоалета Simple Smile

Имам снимки от срещата днес,но сигурно утре ще ги кача Simple Smile

# 133
  • София
Да се включа и аз
сополи няма да коментирам,че съм само страничен наблюдател..
днес срещата беше чудесна и да кажа ,че Гого се чувства добре,привечер посети заведение Бъфало заедно с баба и кака Simple Smile Беше засечен от очевидци Simple Smile
МИА как беше цирка?Ние взехме билети за утре от 16.30ч.
Иначе наколенки и аз съм взела,само дано не и стискат крачето,иначе ще си ги ползваме,само в случайте когато не развалят тоалета Simple Smile

Имам снимки от срещата днес,но сигурно утре ще ги кача Simple Smile

Аз не влязох. Пратих Митко с Ева. Тя се е забавлявала. Той каза, че представлението е съвсем различно от миналогодишното. И викали публика не само от ложите  hahaha Но почва в 16:30 и свършва в 19:00 (по програма в 18:45), но си беше 19:00. Имало пингвини, тюлени и маймуни от животните. В началото Ева леко се е стреснала, че акробатичния номер почнал с някаква булка дето щяла да се беси и размятквала обувки ли, букети ли - не разбрах  Joy

А за стягането на крачето с наколенките и аз си ги мислех. Ева не я стягаха, но тя е слабичка, но днес видях едно момиченце с някакъв нов модел (кафяви), та може да са пуснали не само за китайчета.

# 134
  • София
Ханче, много сладко това с Миша! Heart Eyes

Луси, честити придобивки! И Стефчо да няма падания с тях! Grinning

Дама, ако въобще си чела писах, че на Косето нищо му нямаше!
Ама бъдете малко над нещата - писах, че имаше вирус просто. Сега всеки си мисли, че него съм имала предвид. Rolling Eyes Нищо подобно, както писах имаше още поне 50 човека. Малко е абсурдно да се обяснавам за очевадни неща. Вале, просто не си ги забелязала - мойто беше едно тях.
Попринцип мога да споря с всеки, който смятам за не прав, но понеже в случая пак казвам, че не обвинявам никой конкретно(а това са си ваши интерпретации) предлагам да не коментираме тая тема. И ако някой ден се видиме с Дама може да изядем по едно парче торта(може и с череши). Wink

Мирка ...

Общи условия

Активация на акаунт