Отговори
# 105
Добро утро Hug
Духче, и моя Боби вчера падна от една пързалка и си ожули главата и в тази връзка да питам: С какво се промиват такива охлузвания, рани, че идва сезона на обелените коленца Confused Мъж ми вчера взе Водороден пероксид 3 % (кислородна вода), но се чудя да не го щипе newsm78

# 106
  • София
Момичета ,а децата в парка ли ще спят?

Момичета моля някой да ми даде телефон на ЛС,в случай че закъснеем Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 09:57 от slan4ogled

# 107
Добро утро.
И Мария харесва надуваемите кучета по екидс. Макар ,че отскоро й харесва само да се смее накрая ,когато се смеят и на филчето. Много е смешна.
За линка,който дадох-аз от него си свалих само колекциите. Не всички филмчета се свалят ,но за колекциите няма проблем.  А и така ще имате всички филмчета накуп. Ето това свалих аз: http://www.mininova.org/tor/1481708-това е първа част;
http://www.mininova.org/tor/1481747 -това 2ра
http://www.mininova.org/tor/1481771 - и 3-та.
Весел уикенд  bouquet

# 108
  • София
Аз се отказах. Косето точи едни ластци..... ooooh! предпочитам в къщи да си седим или по квартала да са резходим.  Ких.....айдееее..отивам да дърпам ластиците.  Whistling

# 109
Здравейте,
нашия тати си остана до обяд вкъщи и ни пообърка плановете. Съжалявам, че не можахме да дойдем.

Хубав ден от нас !!!

# 110
  • София
Габи кЪв вирус на срещата, кВи 5 лева.   Rolling Eyes  КАжи, щото на моя синковец (малкия) му текна сополЯ днес пак.  ooooh! ( та явно не сме ние вирусоразпространителите  Mr. Green) На Алекс само за един ден му се запуши, дори и не текна ама нали малките по-калпави..... ooooh!

Кво да ти кажа, като сама си написала, че са им текнали сополи??? А и нещо не ми допада да ме перефразираш по тоя начин! За пари не съм говорила ... А ако това е форма на пренебрежение към думите ми или начин да се оправдаеш не ти прави чест!
На срещата имаше 20 деца, от които половината се разболяха. - това какво е ? Странно стечение на обстоятелствата ...? А пък някои дето останаха здрави беше защото майките им даваха превантивно лекарства!
Малко се получава гузен негонен бяга, но защото съм честен човек ще ти кажа, че имаше други болни деца, а пък и доста непознати хора. И единственото, което си помислих беше, че ти си пич, защото каза и попита имаме ли нещо против, въпреки че на Косето му нямаше нищо и беше минало достатъчно време, за да не е зарАзен!

# 111
Привет!
да се оплача и на нас след срещата ни текнаха сополи. Тео още е хремав а сега взе и лиги да точи. Ама аз го отдадох на смяната на климата.
След него и ние с таткото се натръшкахме, най-вече таткото.
Лек ден на всички.

# 112
  • Бургас
Хааай!
За сополите да кажа - Ксю беше ден и половина със сополи след срещата, с нищо не съм ги третирала, само като кихнеше и бягах да ги бърша. Изчезнаха изведнъж  Rolling Eyes А това, че се появиха - дали е от срещата или е странно стечение на обсотоятелствата - не мога да твърдя със сигурност. Всичките ми познати, с които се чух на Гергьовден бяха хремави, ако не те - задължително, някои от децата им. Нито са били на срещата, нито пък аз и Ксю сме ги срещнали след това, че да ги заразим.
ФиЛ, и аз чакам с нетърпение да стане 18 часа и с нашите да отпрашим за село Grinning
Маце, наскоро се чудих същото, трябва задължително да си носим нещо такова за почистване на рани newsm78
Филмчета детски още не съм и пускала, иначе се зазяпва по реклами, но много рядко съм я забелязвала.

# 113
Ние на срещата здрави дойдохе, и за моя радост здрави се прибрахме.

Но, днес в парка ударихме чело в земята и Мийчо - това е на Мия мъжа, тичка да ни носи аптечката от колата, за което съм много благодарна.

Срещата в Западния беше много приятна.

# 114
  • до една звездичка
При нас пък от днес има панаир - цяла седмица - ежегоден.
Освен огромното изложение на най-различни стоки има и "цигански" Laughing - с люлки, сергии, пързалки, стрелбища, семки, надуваеми писти, кончета.... ooooh! ooooh! ooooh!
Познайте на кой бяхме днес? Party
Прибрахме се слънчасали, гладни, уморени, мръсни, диви, но...щастливи!
Сега Стелация спи, майка и събира сили за втория,  следобеден тур Tired  Crazy

Благодаря ви за комплиментите за къдриците! Надявам се, да сте ни плюли, докато сте ги хвалили! Flutter Laughing

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 15:16 от ٠•● Dega ●•٠

# 115
  • В сънния Люлин, прибулен...
Срещата наистина беше готина, потвърждавам с две ръце, само дето за нас приключи без време, прецака ми се едната обувка и трябваше да вземам завой към къщи  Cry

За рани си говорите. Това, което аз нося, със сигурност ще прозвучи като реклама, но само да споделя, тампони от тези за почистване на грим, памучни кръгли, хипоалергичен лейкопласт и един продукт на Forever Living - спрей с алое вера - First - малката опаковка. Изпитано от практиката, на мен ми е смъквало мехур от изгаряне, до следващата сутрин не помнех нищо.
Мисля, че малко пощипва на рани.

Много моля, не започвайте лов на вещици кой е заразил децата на СРЕЩАТА. Ние не бяхме, но сополи имахме. Този грип е отвратително прилепчив, у дома всички го карахме, както и всичките ни познати, които отбягнахме, за да не ги заразим.
Все пак ходим по улицата, чат-пат ползваме и превозни средства. Като имаш отслабен имунитет, ще го "лапнеш" от въздуха. В началото на май оргънизмът почти на всеки е отслабен след зимата, на нов климат какво може да се очаква?

Маце, на кой вход на ЗООто? Имало от Орион някакъв автобус, но към входа откъм фабриката за безалкохолни, където и да е това...  Hug

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 16:08 от veihaivei

# 116
  • Варна
Почвам да си мисля че имате предвид Магдалена като заразител, тъй като споменах че се влоши преди да тръгнем. Влошаването й се състоеше в невъзможност да диша, което благодарение на хомеопатия се оправи до сутринта, затова и реших да тръгнем. Но, както се видя, освен с кака си, нямаше близък контакт с никое друго дете, нито пък е кихала и ръсела сополи навред.

# 117
Само да спомена за Лесопарка, че нито едно от децата не изглеждаше болно. Дори не съм и разбрала, ако е било така. Само Фил ми каза сутринта, че малката има стомашно неразположение, нещо, което също не личи от поглед.
Сега да не вземете да се сърдите, ей!

# 118
Нямаше никакви вируси, не се карайте...   Hug   Мисля си, че на малчовците им дойде в повечко данданията в цялото преживяване и са реагирали по свой начин...  Peace

# 119
Не се обвиняйвайте един друг Naughty. Времето е такова сополиво, че да не знаеш как да се облечеш. И навън да го изкараш за 5 мин. пак може да текнат!
Ние се разходихме хубаво, вчера на Зоологическата, днес в Мола на "Стамболийски" и му взех на Боби жестоки сандали на Fox и една много сладурска пижамка Heart Eyes. Хапна едно детско меню от Мак Доналдс и сега спинка доволен Simple Smile На мен си купих анцунг и блузка, че още малко да станат топли сутрините и почвам да спортувам Simple Smile
Хайде да се организираме тия дни да се видим в Зоо-то или Борисовата Sunglasses Вале?

Най-после ги изтеглих филмчетата на Бейби Айнщайн Grinning (с намесата на мъж ми), благодаря много на всички ви Hug

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 16:24 от matza83

Общи условия

Активация на акаунт