Отговори
# 90
  • София
Аз ще съм с два броя децата,так че компания за Ева ще има.
Свет ще е с колело,Ева ако кара може да го вземете Simple Smile
После плануваме обяд в Макдоналдс,а ако ма билети за цирк с удоволствие и ние ще дойдем,но по това веме и нашия татко ще е в отбора Simple Smile
До утре!
Габи ще чакам да те видя въпреки ,че знам че събота не е ден за срещи с децата!

# 91
Добър вечер

Нашият пентаксим е насрочен за 20 май, т.е доколкото разбрах трябва да е минала поне година от предишния прием.
(Защо има такива различия в месеците newsm78 - за едни е на 16 м, а за други на 18  newsm78)

На Илия ще му я бият на 18 месеца.Тя нали се биеше 2-я,3-я и 4 -я месец,но той 4-я е пропусна,защото беше болен и я бихме на 6-я месец,затова по-късно.Иначе мерките на 1г и 3 месеца са му 14.500кг и 83 см.

Дега,наистина адашката има страхотни къдрици. Heart Eyes

Приятно изкарване утре на срещата.

# 92
  • София
Стелли как 14,500 с какво го храниш Simple Smile
Мойто все на 9кг си седи Simple Smile

# 93
  • София
Слънчи, Никитали, и аз много искам да ви видя и имаме възможност да минеме, но Крис има още леки остатъци от вируса на срещата, а все пак някои не са имали среща с него.  Wink

Никитали, мисията е изпълнене още вчера! Wink

Аз мойто маймунче не мога да го паркирам пред телевизора. Сега е на тема трамваи. Вика, маха и днес майка ми го разхождала по трамваите. Mr. Green Викал, ръкомахал,бутал хората дето му пречат на гледката, сочил вратата на бабичките да слизат  Joy Joy

И една друга цака му хванах. Днес бил свидетел на пребиване на дете от майка си. И дойде и обяснява как плаче детето, а после като беснее му викам "Ще те дам на оная майка да те набие" и той кротва за 3 мин. Party

# 94
  • София
Ива Честит рожден Ден!Много късмет и усмивки!  bouquet  bouquet

Мидичка - мерси за информацията.!

Момичета- весело прекарване утре ня срещата! Hug Hug

Гадинке- дано всичко е наред с Гого  Praynig Praynig

Габи- стискам палци Криско да се оправи скоро Praynig

# 95
  • София
А...тук съм. Simple Smile
Габи кЪв вирус на срещата, кВи 5 лева.   Rolling Eyes  КАжи, щото на моя синковец (малкия) му текна сополЯ днес пак.  ooooh! ( та явно не сме ние вирусоразпространителите  Mr. Green) На Алекс само за един ден му се запуши, дори и не текна ама нали малките по-калпави..... ooooh!
Иначе утре за срещата....може да дойдем и ние. Някой да остави телефон защото ние ще дойдем от горната страна на парка, т.е с метрото.  Laughing Ако сварим да се оправим ще ги натоваря и ще дойда. Деца...2 броя. Мъж....0.  Laughing

Луси, за филмчето не съм забравила, просто време не ми остава но ще ти го пратя. Ако искаш и мейл ми прати.  Peace

Иве, честит рожден ден и от мен.   bouquet

Гледам започнахте пак за диети покрай стоплилото се време.  Laughing Аз сега съм решила от Понеделник ( ама кой и аз не знам  Mr. Green) да почвам диетата на Байкова. Пък дано я изкарам, че за лято....повече високо балкони, а ниските етажи да ги поприберем  ooooh!

Гад (ама зЕми го смени тоя ник деее) каква е тази ваксина, сподели. Дано нищи й няма на куклата. Иначе за сестричката....само ще си мечтая.  Mr. Green

За пързалката моя днес откри, че мама като го държи той може да се катери нагоре....докато батко му слиза надолу.  Whistling

И Фили...( да те информирам де  Mr. Green) водих Алекс за походката, направиха му (ъъъ) супинатори?!  Rolling Eyes Имал меки стави и слаба мускулатура (нещо такова, неразбрах много добре). Плоскостъпие няма, скъсено краче също.  Peace

И накрая...ама хайде да не е тази вечер преди лягане да ви тормозя (  Mr. Green), една групичка с въпроси съм си поготвила за вас.  Laughing

# 96
  • София
Ива, Честит Рожден Ден! Много, много сбъднати мечти ти пожелавам!  bouquet

Слънчи, да, обикновенно с колелото сме в западния. Но това занимание задължително изисква 2-ри възрастен. Макар че Ева прави 2 кръгчета и вика колко се била уморила. Големия батко на Никитали няма ли той да скучае в тази компания.

Нашият пентаксим също е на 18 месеца. Това май е по новия имунизационен календар  newsm78 Преди бяха на 14-тия и на 22-рия месец. Сега това последен прием ли е?

Филмчета много не заглежда, ама той не може да се дореди ди ДВД-то, пък Спортакус определено не е за него. Мисля че бебето айнщайн ще му е интересно с всичките кукли там. Телетъбисите също ги харесваше щерката към 2 год. като стана, но мен ме изнервяха много, защото бавно се точи действието. Имаше и едни в превод на български "до-ре-ми-фа-солчета" - "The Backyardigans" - шаренки са и има много песнички в тях.

Габииии, Крис е огън момче  Heart Eyes

Дамче, прави ги металисти момчетата и пускайте от сега дългите къдрици.

# 97
  • София
ЧРД на Ивката и от мен!

Дамче, каква е тая диета? То уж само 3 кг. ми останаха да свалям, ама нещо се закучи работата. Та май без диетка няма да се размина. А с балконите голяма драма. Стопиха се като майски сняг.  Sad А за сестричката що пък да не поработите по въпроса. Колко му е...
Стелли, голям мъж си отглеждате! Да ви е жив и здрав!
Весело изкарване утре на срещата в Западните щати и да не си забравите фотоапаратите, че ще чакаме репортаж.  Grinning

# 98
Пипи, ние бяхме с ITV Partner и Baby TV не му харесваше изобщо, само Ekids гледаше едно детско с надуваеми сини кученца и му беше любимо. От скоро сме с Булсатком, аз исках заради The Voice i City, но ги няма тези 2 канала Confused
Миди4ка, не успях да си изтегля Бейби Айнщайн от този линк дето си дала Whistling
Габи, и Боби само отдолу нагоре се катери по пързалката, стълби не признава Naughty
А как обича ескалатори, направо като види е като хипнотизиран, и в посоката която слиза надолу той стои долу и си ходи като на пътека, тренира момчето Laughing
Стелли, браво за мерките на Илия, голямо мъжле си отглеждате Hug
Май само нашия Пентаксим е насрочен за 1г. и 10м., педи каза след лятото към септември Rolling Eyes

# 99
Моя малкия не гледа ТВ... То и никой вкъщи не гледа (което включва мен)... Само в компа се заглежда рядко, като види интересна картинка (снимки) или по бебетата на аватарите ви...

# 100
Мидичка, благодаря за линка! открих епизоди на бейби айнщайн, които нямаме. е, малко бавничко се теглят, ама се надявам за 1-2 дни да се свалят Simple Smile

Маца, пробвай този линк http://store2.data.bg/drina/Baby%20Einstein/ , аз оттук ги дръпнах 10-тина епизода, но сега ми дава, че е forbidden Rolling Eyes ако и при теб не става, ще ти ги пратя по скайпа, само свиркай Simple Smile
мерси за инфото за ITV и Bulsatcom Hug аз мислех Булсатком, ама май ще се пренасоча.

Миа, благодаря за идеите за филмчета Hug, чувала съм за телетъбисите, ама ги бях забравила, а за нотичките не съм чувала, ама ще ги потърся.
Телетъбисите също ги харесваше щерката към 2 год. като стана, но мен ме изнервяха много, защото бавно се точи действието.
а теб това защо те вълнува? ти не правиш ли други неща, докато децата гледат филмчета? Wink

Габи, трамваи, щото си имате Laughing Емо много харесва камиони, автобуси, боклукчийски коли и въобще всякакви големи превозни средства. веднъж на Витошка видя трамвай и направо замръзна в захлас Grinning ама нямаме често път към трамваите Simple Smile

и да се пуфаля, верно имаме метро Mr. Green направо не мога да повярвам, от кога го чакам... ходихме да го видим и да се повозим, безплатно, примоция Mr. Green беше пълно с ученици, които правеха безплатни кръгчета и се присмиваха на един друг ученик, който снимаше метрото hahaha иначе и аз снимах метрото Mr. Green ама наистина много се вълнувам Embarassed за 10 минути стигнахме до стадион юнак, оттам още 5 пеша до парка и Пързалкитеее Grinning голям кеф Grinning много по-хубаво е от младостките площадки, и по-чисто, смятам по-често да ходим там. охх, може да е малко объркано, ама наистина се вълнувам Simple Smile айде, няма да задръствам темата със снимки на метроТО Mr. Green

# 101

После плануваме обяд в Макдоналдс,а ако ма билети за цирк с удоволствие и ние ще дойдем,но по това веме и нашия татко ще е в отбора Simple Smile

Слънчи, кой отбор?

За срещата аз ще се класирам в 10.30, надявам се всички да сме на време горе-долу, казвам горе-долу, защото знам за моментите с акането на излизане от вратата. До скоро, момичета.

Мирка, майски сняг, а?  hahaha hahaha hahaha Аз още съм в отбора "Уши на кокершпаньол", но с хубави сутиени се коригира, за пред хората. За съжаление в най-интимните моменти истината лъсва, тоест увисва.

# 102
Добро утро!

Вале, подозирам, че тайно си надничала в стаята ми, от къде иначе ще извадиш толкова точно кокершпаньолско определение Grinning Mr. Green

Аз доста се бях притеснила на срещата, така ме беше заболяла едната гърда, че дори без допир имах болка.
Какво ли не ми мина през главата, в какви ли не филми се вкарах.
Тъкмо реших като се прибрахме да ходя на доктор, взе че ми мина.
Нищо не се напипваше, дали може да е било някакво запушване? Rolling Eyes

Ние след малко излитаме на селски туризъм Simple Smile

# 103
Добро утро!
Ехе много професионално с този спорт се захванахте, да не би да харесвате задните части на Серена Уилямс Joy
Пипи напълно разбирам радостта ти, аз докато живеех в Мусагеница колко се надявах на това метро, но така и не го дочаках.
Аз да се оплача, Боби вчера падна от количката с коша. Много се уплашихме и двамата. Не знам дали се е ударил много, не мога да намеря цицина в главата му... После се оплака на баща  си как е паднал, как се е ударил направо ми се къса сърцето.
Иначе най-сетне има нов зъб и вече има 7.

# 104
Фил, за такава неопределена болка в едната гърда съм ходила на лекар, наистина много силна болка. Отидох при докторката ми в Канада, каза ми да спра колта, кафето и консервантите за седмица и чудо - на третия ден бях ок. Може да е от храна, колкото и невероятно да звучи. А иначе знам, че лошите неща не болят.

Общи условия

Активация на акаунт